Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שניגש לבדיקה,

מה אתם מבינים מהמסמך הנל ?

כמב תאונות היו ומה זה אומר "נזק חלקי" ?

כמובן שרק בדיקה אבל מבקש חוות דעת של מה שאתם מבינים מהמסך הזה.

בברכה

Screenshot_20241025_153556_Gallery.jpg

פורסם

באיזה רכב מדובר?

ב-2018 היה נזק שנשמע לא קטן, אבל זה תלוי בסוג הרכב.

ב-2022 נזק שהיקפו לא מצויין.

דרוש מידע מהמוכר, רצוי דוחות שמאי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

התביעה מ-2022 פתוחה.

כמו"כ אי אפשר לתת חוות דעת אם אנחנו לא יודעים את הדגם והשנה. נזק של 26000 ש"ח ברכב שוויו 60000 ש"ח הוא לא דומה לאותו נזק ברכב ששוויו כפול.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בכל נזק שהוא נקבעת ירידת ערך. אין מספיק נתונים כדי לקבוע את מהות הנזק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כיון שירידת הערך מחושבת באחוזים יש לדעת באיזה רכב מדובר ומה היה מחירו המשוקלל ביום קרטתֶהנזק

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם זה היה ערך הרכב ב-2018 מדובר בירידת ערך 3%. זה יותר מנזק מינימלי. אני לא יודע האם זה מתאים להחלפת שתי דלתות, אבל לדעתי אם זה נכון אתה חייב לראות דו״ח שמאי ולוודא שהנזק שטחי ולא נפגעו העמודים או קורה.

פורסם
לפני 8 שעות, zvit כתב:

התביעה מ-2022 פתוחה.

כמו"כ אי אפשר לתת חוות דעת אם אנחנו לא יודעים את הדגם והשנה. נזק של 26000 ש"ח ברכב שוויו 60000 ש"ח הוא לא דומה לאותו נזק ברכב ששוויו כפול.

תביעה פתוחה מ22 ?

אז איך אני קשור לזה ?

הרי התביעה היא בטח בין הבעלים של הרכב בזמנו, לא ?

זה לא משהו שמסכן אותי באם פתאום אהפוך לבעל הרכב ?

פורסם

זו תביעה שאין לך מושג מהי, כך שאתה לא יודע האם מדובר בנזק משמעותי.

גם הנזק מ-2018 הוא למעלה מ-26,000 ש״ח, הרבה יותר מהחלפת 2 דלתות, אלא אם מדובר באיזה מרצדס.

אני די בטוח שמסתירים ממך יותר ממשהו.

פורסם

אתה צריך לוודא שלא נפגעה הקורה בין שתי הדלתות. זה כבר מבנה שקשור לבטיחות. חוץ מזה אם יותר מידי ספקות למה לא לחפש רכב אחר?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...