Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעריך שאחרי שבית  המשפט יקבע תאריך הוא יקבל זימון כדת וכדין

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• חודש מאוחר יותר...
  • תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה על העדכון. חבל שלא חסכו לך ולמערכת טרטור מיותר וביטלו עוד בבקשה הראשונה. 

דוח הזוי כזה לא היה מחזיק מים בבית משפט, לא ברור למה התעקשו להמשיך סתם.

פורסם
בתאריך 2.9.2025 בשעה 00:25, fatboy1340 כתב:

ההודעה שקיבלת, מקיימת את לשון החוק מבחינת התיישנות.לכן כבר אין עניין של שנה. אם לא תקבל הזמנה בחודש/ חודשיים הקרובים, נסה לפנות למחלקת התביעות של יחידת התנועה. קיימת גם אפשרות, שהתיק יבוטל חד צדדית עי התביעה, ללא מעורבותך כלל. בכל מקרה מומלץ להתעדכן מדי חודש באזור האישי.

על זה דיברתי

• אהבתי 1

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

שאלת המשך: קיבלתי עוד דו״ח באוגוסט. ביקשתי לבטלו אך סורבתי. אם אבקש להישפט אני יכול לבקש מהשופט לפטור אותי באזהרה (עכשיו שהדו״ח הקודם בוטל והעבר התחבורתי שלי נקי)?

פורסם

המרה לאזהרה אינה נעשית על ידי שופט אלא על ידי המשטרה, על ידי השוטר המגיש את הדו״ח או בעקבות פניה למפנ״א. אני חושש שמבחינת לוח הזמנים פספסת את האפשרות.

חוץ מזה, יש הרבה הגבלות על המרה לאזהרה - הן מבחינת הנהג (ותק הרישיון ותקופה ללא הרשעות) והן מבחינת סעיף הדו״ח (יש סעיפים שדורשים תקופה נקיה מהרשעות ארוכה - 10 שנים - ויש סעיפים בהם כלל אין אפשרות להמיר לאזהרה.

ממליץ לך להכיר את ״חוברת נוסחי האישום״ (חפש בגוגל ופנה ל״אתר של סשה״ שמאפשר גישה לנוסח המעודכן ביותר).

וכמובן שאתה מוזמן להעלות לכאן את הדו״ח (בהסרת פרטים מזהים) ולהתייעץ עם החברים.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

המרה לאזהרה אינה נעשית על ידי שופט אלא על ידי המשטרה, על ידי השוטר המגיש את הדו״ח או בעקבות פניה למפנ״א. אני חושש שמבחינת לוח הזמנים פספסת את האפשרות

תאורטית זה נכון, אבל יש פה נסיבות מיוחדות, לא מזיק לבקש שוב, עכשיו שאין לו הרשעה קודמת.

ואם יסרבו שוב, אולי אם יבקש להשפט ויפגש עם התובע לפני הדיון, יצליח בכל זאת.

אין לי מושג אם יש לתובע נוהל שמאפשר זאת, אולי יוכל רק לסגור על עונש מופחת, וכמובן יש בזה סיכון שהכל יתפוצץ בפנים.

פורסם

לנסות תמיד אפשר, אבל לא ברור לי באיזו עבירה מדובר כך שקשה לייעץ.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 17 שעות, fatboy1340 כתב:

על איזה סעיף אישום מדובר

לפני 22 שעות, sperial כתב:

לא ברור לי באיזו עבירה

בתאריך 1.11.2025 בשעה 11:03, sperial כתב:

מוזמן להעלות לכאן את הדו״ח

מדובר בעבירת נסיעה על אי תנועה (אי תנועה שצוייר על הכביש וסומן בעמודי פלסטיק כתומים אבל זה לא משנה אאלט). מצרף צילום של הדו״ח.

Screenshot 2025-11-02 at 12.15.28.png

פורסם

שים לב שמדובר על חציית קו הפרדה רצוף ולא על נסיעה אי תנועה. המצאות עמודי פלסטיק מחזקת את הטיעון. בעדכון לפני מספר חודשים לא ניתן להמיר עבירה זו לאזהרה. אבל תגיש בקשה, אולי העדכון לא התעדכן אצל כולם.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

הן בחנ"א 7/2024 הן בחנ"א 5/2025 והן בחנ"א  9/2025 ניתן לבקש להמיר לאזהרה את העבירה הזו אם אתה עומד בשאר אמות המידה של קבלת אזהרה 

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

יש כאן בעיה, פעם כתוב קו הפרדה רצוף ופעמיים אי תנועה. סתירה מסויימת. צריך לראות צילומים מהמקום, החשד שלי הוא ש״קו ההפרדה הרציף״ הוא בעצם ה״אף״ של אי הפרדה מצוייר שנראה כקו עבה ולא קו הפרדה רצוף, ועל כן סעיף העבירה צריך להיות 5512, קנס 250 ש״ח, ללא נקודות וללא זכות לאזהרה. דווקא מקרה בו יש מקום לבדוק ולתעד את הסימון ולבקש המרת סעיף האישום והקטנת הקנס.

עריכה: קווי הפרדה (בין נתיבים בכיוונים נגדיים) אינם מסומנים בעמודונים. איי תנועה - בהרבה מקרים. גם התיאור הוא של סטיה ימינה, בעוד שחציית קו הפרדה רציף מצריכה סטיה שמאלה. נראה חוסר מקצועיות של השוטר.

עריכה אחרונה על ידי sperial

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...