Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם נסעת 127 קמ"ש במקום 90, השוטר בחר לתת לך עונש קל יותר. במקום 750₪+ 8 נקודות, 

קיבלת 250₪ +6 נקודות.

אבל,

את העבירה הוא החליף לך, אבל בנסיבות השאיר את ההסבר על עבירת מהירות ( בטעות).

• אהבתי 2

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פות״ש, נעצרת במקום או שהשוטר נכנס לניידת ונסע אחריך כברת דרך?

לפני 10 דקות, vladclar כתב:

גם כדוח מהירות הנסיבות חסרות, כמו למשל איך נעצר הנהג, האם השוטר קפץ לכביש בעצמו? נסע אחריו בניידת? נעזר בשוטר אחר?

• אהבתי 1
פורסם
לפני 33 דקות, vladclar כתב:

אולי בכוונה, כדי שלא ארצה להישפט ולגרור אותו לביהמ״ש?

לפני 23 דקות, Be roo כתב:

פות״ש, נעצרת במקום או שהשוטר נכנס לניידת ונסע אחריך כברת דרך?

סימן לי לעצור ועצרתי. אם הייתי ממשיך והוא לא היה שומר על קשר עין איתי זה היה מערער את הטענה שלו?

לפני 24 דקות, Be roo כתב:

גם כדוח מהירות הנסיבות חסרות, כמו למשל איך נעצר הנהג, האם השוטר קפץ לכביש בעצמו?

למה? הוא כותב בפירוש שהוא סימן לי לעצור ועצרתי: ״עצרתי את הרכב בשול ימין למערב לאחר סימון״.

לפני 36 דקות, vladclar כתב:

אם נסעת 127 קמ"ש במקום 90, השוטר בחר לתת לך עונש קל יותר. במקום 750₪+ 8 נקודות, 

קיבלת 250₪ +6 נקודות.

כן, זה הרושם שקיבלתי ממנו - שהוא בחר להיות נחמד אליי ללא סיבה. מפתיע אבל אולי זה פשוט מה שקרה.

לפני 24 דקות, fatboy1340 כתב:

מה המהירות המותרת בכביש הזה?

לא ממש יודע... בגלל כל הטילים לא נסעתי שם כבר הרבה זמן. אולי 90, אולי 110...

לפני 30 דקות, fatboy1340 כתב:

מה רקע תעבורתי שלך?

750 ש״ח על מהירות באפריל 2021. ביקשתי להישפט והקנס בוטל. קיבלתי גם אזהרה שלא רשומה באזור האישי על נסיעה באפניים ללא קסדה.

לפני 8 דקות, fatboy1340 כתב:

חסר את כל פרטי הלזירה,לא רק המרחק, כי הדוח לא על מהירות ולכן פרטי הלזירה אינם רלוונטיים

אז אם אני מבקש להישפט אין מצב שיוסיפו לי קנס על מהירות בגלל הפרטים החסרים?

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, פאטון כתב:

למה? הוא כותב בפירוש שהוא סימן לי לעצור ועצרתי: ״עצרתי את הרכב בשול ימין למערב לאחר סימון״.

אני נתקלתי הניסוחים אחרים, זה לא היה לי ברור. אבל ניחא.

לפני 9 דקות, פאטון כתב:

אם הייתי ממשיך והוא לא היה שומר על קשר עין איתי זה היה מערער את הטענה שלו?

אם הוא סימן לך לעצור במקום, אין לו מושג לאורך איזה מרחק נסעת בנתיב השמאלי והאם עקפת רכבים בדרך. הוא ראה אותך לקטע כביש מאוד קצר, לא מספיק בשום צורה למתן דוח על נסיעה בשמאלי, אולי בדיוק סיימת לעקוף רכב שעוד לא נכנס לטווח הראיה שלו?

לפני 9 דקות, פאטון כתב:

אז אם אני מבקש להישפט אין מצב שיוסיפו לי קנס על מהירות בגלל הפרטים החסרים?

לא, זה לא עובד ככה. השוטר לא תיעד את המידע הזה, לא ניתן לשחזר אותו בדיעבד. דוח מהירות לא יהיה לך, וגם הדוח הזה צריך להתבטל.

אבל לפני בת משפט, בקש לבטל את הדוח.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 39 דקות, Be roo כתב:

בקש לבטל את הדוח

תודה. מה לכתוב? למשל: הייתי בסוף עקיפה והרכב שעקפתי חלף על פנינו כאשר השוטר עצר אותי. השוטר לא רשם את דבריי בדו״ח ולא אפשר לי להתגונן. מרחק הלזירה לא צויין בדו״ח כך שאין אפשרות לשחזרו בדיעבד וממילא אין אפשרות לקנוס אותי על עבירת מהירות. אין לי עברות קודמות של מהירות או בכלל בשנים האחרונות, פרט לעבירת מהירות משנת 2021 שבוטלה לאחר שביקשתי להישפט.

פורסם

חלם של דו"ח

דו"ח שהיה אמור להיות על מהירות אבל חסרים בו ת'לפים של נתונים החל ממספר המכשיר מרחק לזירה מהירות במכשיר מהירות לאחר הפחתה  ועוד ועוד 

בהנחה שזה כביש של 90 הייתה אמור לקבל קנס של 750 נקודות ועוד 8 נקודות

כיוון שהדו"ח על מהירות לקוי דינו להתבטל

כיוון שהואשמת בנסיעה על נתיב שמאלי ללא סיבה  אבל אין בנסיבות המקרה שום דבר שתומך בכך דינו גם להתבטל

כתוב ובקש לבטל את הדו"ח.

וסתם מסקרנות האם היית על כביש 85 בכלל?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לפני 26 דקות, פאטון כתב:

מה לכתוב? למשל: הייתי בסוף עקיפה והרכב שעקפתי חלף על פנינו כאשר השוטר עצר אותי. השוטר לא רשם את דבריי בדו״ח ולא אפשר לי להתגונן. מרחק הלזירה לא צויין בדו״ח כך שאין אפשרות לשחזרו בדיעבד וממילא אין אפשרות לקנוס אותי על עבירת מהירות

לא לפרט פרטים שיכולים לסבך אותך אם תחליט להשפט.

לדעתי לכתוב שאתה מבקש את ביטול הדו״ח היות ואין בנסיבות שום תיאור של העבירה שבגינה ניתן הדוח.

@ישה מה דעתך? 

אולי גם עדיף לחכות ליום האחרון (יש 30 יום), למקרה שיפנו לשוטר שיוסיף מזכר על סמך ״זכרונו״

טופס מקוון: https://www.gov.il/he/service/drivers_inquiries_forms

• אהבתי 1
פורסם

בזמן האחרון שוטרעי התנועה שורצים בחלק הבטוח הרחב והמואר של כביש 85 מזרחית לנחל עמוד.

כל האכיפה שם היא על מהירות. הניידות סטטיות.

את המילים הקשות שיש לי להתנהלות הנפשעת של הקלגסים במדים אשמור לעצמי, אבל קיבינימט, עופו מערבה על אותו כביש יש סדום ועמורה, ותתחילו לעבוד. אבל כן, זה אומר לעבוד ולהתמודד עם עבריינים. יותר קל לדפוק דוחו"ת לאזרחים נורמטיביים בירידה על מהירות מופרזת של כרכרה עם חמור.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

לא תשכוח פרט חשוב. ייתכן ולשוטר יש מצלמת גוף. זה אומר שבמשפט עלול תהיווצר מצב 'בו כל השיחה ביניכם תגיע לשופט ואתה צריך להיות מאוד זהיר לא להיתפס משקר. 

• אהבתי 2

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מכתב פשוט

מבקש לבטל את הדו"ח מהטעם כי אין קשר בין סעיף האישום שבו איני מודה נסיעה שלא בימין הדרך  לבין נסיבות המקרה שגם בו איני מודה כי אני נוסע כחוק.

שלח את הבקשה בסמוך ל 30 יום מקבלתו.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 6

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לפני 16 שעות, Be roo כתב:

מדהים, לא ידעתי שאפשר להגיש בקשה מקוונת! חסכת לי עכשיו שעה מהחיים!!

לפני 12 שעות, ישה כתב:

מבקש לבטל את הדו"ח מהטעם כי אין קשר בין סעיף האישום שבו איני מודה נסיעה שלא בימין הדרך  לבין נסיבות המקרה שגם בו איני מודה כי אני נוסע כחוק.

שלחתי, אעדכן כאן בשרשור. תודה!

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...