Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 17 דקות, sperial כתב:

יש כאן בעיה, פעם כתוב קו הפרדה רצוף ופעמיים אי תנועה

אכן ניסוח תמוה. סעיף הדוח הוא על נסיעה משמאל לקו הפרדה רצוף, מצד שני מצויין שהנהג ״חצה ימינה״.

ממש לא ברור.

פות״ש אולי תוכל להוסיף מידע.

להערכתי פות״ש חתך ברגע האחרון לנתיב היציאה של המחלף ונסע על אי תנועהף לפיכך סעיף האישום לא נכון, ואם זה המצב לדעתי הדוח צריך להתבטל, אבל יכול להיות שינסו לשנות את הסעיף שיתאים לנסיבות.

• תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מדובר בכביש דו מסלולי. כדי לחצות לשמאל צריך לחצות מפרדה, נדמה לי שעם גדר הפרדה כזו שבשביל להפיל צריך D9. נראה לי שוטר שלא יודע לקרוא (את התקנות ואת החנ״א) ולא יודע לכתוב (דו״ח כהלכתו).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 5 שעות, Be roo כתב:

פות״ש חתך ברגע האחרון לנתיב היציאה של המחלף ונסע על אי תנועהף

אכן, מינוס החלק של הרגע האחרון (לפחות על פי טענת השוטר, לכאורה וכו׳).

פורסם

אז סעיף האישום לא נכון. אין קו הפרדה רצף במקום, יש אי תנועה. תמוה. כתוב שהיו באכיפה עם ניידת סמויה, האם זה היה לצורך אכיפה של העבירה הזו? האם יש עומס במקום והם שם לעצור נדחפים? או שהכביש היה פנוי, ואז לא ברור למה עמדו דווקא שם.

בתיאור חסרים קצת פרטים, כמו האם הניידת היתה בנסיעה או עמדה בשול. ואם עמדה, באיזה מרחק מאי התנועה.

אם יש עמודי פלסטיק על אי התנועה,איך זה שלא פגעת בהם? בלי צילום של המקום קשה להבין עד הסוף ולחוות דיעה.

פורסם
לפני 9 שעות, Be roo כתב:

האם יש עומס במקום והם שם לעצור נדחפים?

היה פקק. אני לא יודע למה הם היו שם.

לפני 9 שעות, Be roo כתב:

אם יש עמודי פלסטיק על אי התנועה,איך זה שלא פגעת בהם?

עמודי הפלסטיק היו דרוסים ומכופפים על הכביש.

לפני 9 שעות, Be roo כתב:

בתיאור חסרים קצת פרטים, כמו האם הניידת היתה בנסיעה או עמדה בשול.

זה משנה? אני לא יודע איפה הם עמדו, הם צצו מבחינתי משומקום.

לפני 9 שעות, Be roo כתב:

אז סעיף האישום לא נכון. אין קו הפרדה רצף במקום, יש אי תנועה

זה לטובתי או לרעתי? יש אפשרות שהתובע יחליט לשנות את סעיף האישום לסעיף הנכון?

• מעניין 1
פורסם

ברור שיש סתירה  בין תיאור המעשה לכאורה לסעיף האישום .

לתובע יש זכות לשנות את סעיף האישום תוך כדי משפט לחציית אי תנועה 250 ש"ח אפס נקודות.

מה היו דברי הנהג שנרשמו בדו"ח. או תעלה את כל הדו"ח והשמט פרטים אישיים 

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)
לפני 35 דקות, פאטון כתב:

היה פקק. אני לא יודע למה הם היו שם

אם היה פקק, הם היו שם בדיוק כדי לאכוף את העבירה שביצעת, בריונים שנדחפים ומקפחים זכות של אחרים.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם
לפני 54 דקות, ישה כתב:

מה היו דברי הנהג שנרשמו בדו"ח.

בסוף המפגש השוטר שאל אותי ״למה עשית את זה״, עניתי ״אני לא יודע מה אתה רוצה״ והשוטר כתב ״אני לא יודע מהסביר למה ביצעתי את העבירה״. בשום שלב לא הודיתי בביצוע העבירה.

לפני כשעה, ישה כתב:

לתובע יש זכות לשנות את סעיף האישום תוך כדי משפט לחציית אי תנועה 250 ש"ח אפס נקודות.

תודה, אני חושב שלפי זה כדאי לי לבקש להישפט.

לפני 47 דקות, Be roo כתב:

בריונים שנדחפים ומקפחים זכות של אחרים.

נראה לי שאתה חושב שחתכתי מהשוליים. זה לא המקרה: ניסיתי לצאת במחלף ולחזור, מה שהיה חוקי לחלוטין 10 מטר אחורה. לדעתי זו לא בריונות. בכל מקרה - אתה יכול לקרוא לי בריון ואני עדיין אהיה אסיר תודה לך על כל העזרה בפורום לי ולאחרים. קצת היה חשוב לי להבהיר, לא נעים לי שקוראים לי בריון, אפילו בפורום אנונימי.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 25 דקות, פאטון כתב:

נראה לי שאתה חושב שחתכתי מהשוליים. זה לא המקרה: ניסיתי לצאת במחלף ולחזור, מה שהיה חוקי לחלוטין 10 מטר אחורה. לדעתי זו לא בריונות. בכל מקרה - אתה יכול לקרוא לי בריון ואני עדיין אהיה אסיר תודה לך על כל העזרה בפורום לי ולאחרים. קצת היה חשוב לי להבהיר, לא נעים לי שקוראים לי בריון, אפילו בפורום אנונימי.

התיאור מתייחס לסיבה שהשוטרים התמקמו שם, לעצור נהגים שנדחפים לתור בפקק.

הכינוי ״בריונות״ הוא של המשטרה, כך היא מכנה את סוג העבירות הללו.
אתה למעשה לא מואשם בעבירת בריונות, והניסוח שלי מקודם היה לקוי בגלל כתיבה מהירה. בנסיבות המתוארות אתה מואשם רק בנסיעה על אי תנועה (אולי כי עברת מהצד הפקוק לצד הלא פקוק, ולכן אין הדחפות)

המושג שול לא הוזכר בכלל. 

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם
לפני 20 דקות, fatboy1340 כתב:

גם עבירה ראשונה שבצעת, מוגדרת כעבירת בריונות. סתם לידיעה

לפני 14 דקות, Be roo כתב:

הכינוי ״בריונות״ הוא של המשטרה,

לא ידעתי שיש דבר כזה ״עבירת בריונות״. החכמתי, תודה.

פורסם
לפני 19 שעות, פאטון כתב:

אני לא יודע מהסביר למה ביצעתי את העבירה

זו הודאה, לא ?

---------------------
הזמן הכי טוב לשתול עץ היה לפני 20 שנים.
הזמן הבא הכי טוב הוא עכשיו ...
פורסם
לפני 40 דקות, אלעדית כתב:

למדתי שצריך לשים לב מה השוטר כותב.

זה לא תמיד עוזר, הם לא תמיד יסכימו לשנות.

הכי נכון, בכל ארוע בכביש (עצירה ע״י שוטר, תאונה, תקלה...) לשלוף את הטלפון ולהפעיל הקלטת וידאו.

לא צריך לדחוף את המכשיר לשוטר בפרצוף, אבל שיהיה תיעוד של הדברים שנאמרו, ואם זה רלוונטי אז מיקום הניידת/שוטר וכו׳.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...