Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון: דיברתי עם עורכת דין* שאמרה לי שבכל 14 שנותיה במקצוע לא ראתה דו״ח כזה לא קשור. לדבריה מה שהשוטר כתב בתגובה לבקשת הביטול אינו רלבנטי כי עברו כבר חודשיים ואין סיכוי שהשוטר זוכר משהו מהמקרה כך שהשופט יתעלם ממה שכתוב בתגובת השוטר. המליצה לי לבקש להישפט ולייצג את עצמי (היא גובה 2000 ש״ח כך שייצוג שלה לא בא בחשבון). אמרה שכמעט כל תובע הגיוני יבטל לי את הדו״ח. אחלו לי בהצלחה, אעדכן פה כמובן בתוצאות.

*עורכת הדין המקסימה (!!) שעזרה לי - שמה יערית אוליאל. אין לי קשר אליה, אי אפשר לומר שהייתי לקוח אבל שמח לפרגן לה פה.
https://uliel.co.il/

• תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הדוח אכן הזוי, אם תחליט להשפט ננסה לעזור לך להתכונן. בהחלט סביר שפגישה אחת עם התובע ושני משפטים ממך יביאו לביטול.

אבל זה עדיין לפחות חצי יום עבודה רק הטרטור של להגיע ולחכות.

פורסם

חשוב לקחת בחשבון , כפי שכבר צויין בשרשור שהתובע יכול גם לשנות את סעיף האישום ולהאשים אותך בעבירת מהירות.  

אם תחליט להשפט, תבקש גם את המזכרים אם יש, בדיקת תקינות הממלז וכד

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם (נערך)

התובע לא יכול לעשות את זה. השוטר לא רשם חלק גדול מהפרטים ששוטר צריך לרשום בעת אכיפת מהירות.

אין ציון של באיזה מכשיר השתמש (מס״ד), בדיקת התקינות שלו וכו׳ . וגם אם את אלה אולי אפשר לשחזר מדוחות אחרים של אותו יום (מה שלא ראוי בשום צורה), לא נרשם מרחק הלזירה.

ואם ינסו בכל זאת לעשות זאת, כל עו״ד טירון יפיל דוח כזה.

אלוהים יודע למה השוטר החליט על שעטנז כזה, אבל יצא לו דו״ח שלא יכול לשמש לא לעבירת מהירות ולא לעבירת אי שמירה על הימין.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם

https://www.din.co.il/forum130/105806/

ודאי שהתובע יכול לשנות הסעיף. אם פות"ש יבקש להשפט, הכל יקום ויפול על מתי או האם בכלל התובע יעבור על הראיות לפני המשפט. בהנחה שזה לא יקרה לראשונה במעמד הדיון הראשון, הוא יוכל להשלים את כל הפרטים  הנדרשים לשינוי סיעף ללא כל בעיה, פרט אולי למרחק לזירה. יחד עם זאת, הרבה שוטרים מתעדים את צג הממלז עם מצלמת הגוף (די נוח תכלס), ואם יש סרטון המצלמה בתוך הראיות, אזי בסבירות גבוהה הנתון הנ"ל יופיע גם. 

יחד עם זאת, אם התובע יקרא את הדוח לראשונה במעמד ההקראה, אז יצטרך את אישור השופט לשינוי הסעיף, ואז הכל תלוי באיזה מצב רוח נמצא השופט באותו הבוקר.

קשה לי להאמין שתובע סביר ימשיך עם הסעיף המקורי לאור תיאור הנסיבות בדוח הנ"ל. אם כן, יהיה מאוד קל להפיל אותו. 

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
לפני 26 דקות, fatboy1340 כתב:

הוא יוכל להשלים את כל הפרטים

זה לא תקין וכל עו"ד יפיל את זה. לבוא בדיעבד ולהשלים מס"ד של המכשיר שהשתמש בו? 

להתחיל להצליב מרחק לזירה לרכב הספציפי הזה מתוך סרטון? ומי מבטיח שמספר הרכב מופיע ברור בסרטון?

לא רואה את זה קורה, ואם יקרה, לא ראוי שיחזיק.

• אהבתי 2
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 29.10.2024 בשעה 23:21, fatboy1340 כתב:

https://www.din.co.il/forum130/105806/

ודאי שהתובע יכול לשנות הסעיף.

כל הדו"ח הזה הזיה. אנחנו חיים במדינת חוק וזה כולל גם את מערכת אכיפת החוק.

דו"ח שנכתב בצורה לא תקנית (לא עומד בדרישות החוק) - דינו להתבטל. 

בפעם הבאה שהשוטר יעשה את העבודה שלו כמו שצריך.

• אהבתי 1
  • 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עדכון: עברה שנה (השוטר עצר אותי ב 27.8.2024) ולא קיבלתי זימון למשפט. זה אומר שהעבירה התיישנה, שלא אזומן למשפט ושהכל בסדר? תודה לכל העוזרים ובעיקר ל

@vladclar

@Be roo@ישה@fatboy1340

בעוונותי, שוטר עצר אותי על עבירה נוספת לפני שבועיים (אוגוסט הבא אני לא יוצא מהבית).  השוטר אמר שאני לא זכאי לאזהרה בגלל הדו״ח הנ״ל. אז בהנחה שהדו״ח מבוטל כעת - אני רוצה לבקש המרה לאזהרה. אודה לעצות ספציפיות מה לכתוב למשטרה.

פורסם

לדעתי לא ימירו לך לאזהרה כי מעל הכל יש את שיקול הדעת של השוטר. חוץ מזה ב-1/9 התנאים לקבלת אזהרה יוחמרו והעבירות שניתן לתת עליהן אזהרה תצומצמנה, והאזהרה תהפוך ליוצא מהכלל.

פורסם
לפני שעה, 2pac כתב:

לדעתי לא ימירו לך לאזהרה כי מעל הכל יש את שיקול הדעת של השוטר. 

השוטר אמר בפירוש שאם היה יכול היה נותן אזהרה. לא יכל לתת אזהרה כי עמד תלוי האישום משנה שעברה שעכשיו (אולי) בוטל. לכן אני ״זכאי״ לקבל אזהרה.

פורסם

תאורטית, זימון למשפט היה צריך להשלח תוך שנה, ואכן חלה התיישנות. אבל...

איך שלחת בקשה להשפט? מקוון? דואר רשום? יש לך תיעוד של מתי זה בוצע?

נכנסת לאיזור האישי באתר הממשלתי? מה מופיע שם?

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

^^^

את התייחסת לסעיף להלן שהוא פעולה יזומה של התביעה / משטרה 

"225א. (א) עברה שנה מיום ביצוע עבירת קנס, לא יוגש עליה כתב אישום ולא תומצא בעניינה הודעת תשלום קנס לפי סעיף 228(ב);"

אבל זה הסעיף הרלוונטי לפות"ש 

"230. הודיע אדם לפי סעיף 229(א) שברצונו להישפט על העבירה, תישלח לו הזמנה למשפט תוך שנה מיום שנתקבלה הודעתו;"

במעבר על  השרשור לא מצאתי  עדות של פות"ש ששלח בקשה להישפט.

לדעתי לא נשלח או לא נקלט כיוון שזה מופיע לשוטר  כעבירה חלוטה.

תוציא מצב נקודות נראה אם העבירה תופיע

עריכה אחרונה על ידי ישה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

פות״ש כתב שעו״ד יעצה לו לבקש להשפט ונתן תחושה שהוא מתכוון לפעול לפי עיצה זו.

אבל אתה צודק לגבי התאריכים, ההודעה ההיא נכתבה באוקטובר, ופות״ש רק עכשי וכתב שהעבירה בוצעה באוגוסט, כך שכבר לא היתה לו אפשרות לבקש להשפט.

פורסם

למה?

באוקטובר עברו רק חודשיים אז לא הייתה בעיה לבקש להישפט 

נמתין לתגובת פות"ש ולממצאיו 

• אהבתי 1

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לפני 8 שעות, פאטון כתב:

השוטר אמר בפירוש שאם היה יכול היה נותן אזהרה. לא יכל לתת אזהרה כי עמד תלוי האישום משנה שעברה שעכשיו (אולי) בוטל. לכן אני ״זכאי״ לקבל אזהרה.

אתה יכול להוכיח את זה?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...