Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

יש ברשותי ליאנה 2006. מצבר בן שנה.

לאחרונה טסתי לכשבועיים. ביקשתי מחבר שיסע קצת באוטו אחרי שבוע, כדי שהמצבר לא ימות, ומסתבר שכבר אחרי שבוע הוא לא התניע לו. יש גם בעיה בכפתורים של הלפתוח את הרכב, הם לא הכי עובדים ומפעילים את האזעקה (הסאונד מנוטרל, יש רק אורות) אז מסתבר שכשהוא לא הצליח האורות גם הופעלו ונשארו ככה.

בכל מקרה חזרתי היום לארץ והלכתי עם הבוסטר שלי, והצלחתי להתניע את הרכב. האורות של האזעקה הופעלו ישר ולצערי לא הצלחתי לכבות אותם (מחר אקבל מהחבר את השלט שאצלו, בתקווה שזה יצליח לנטרל את המצב הזה. לצערי שכחתי להגיד לו שזה לא הכי עובד אז עדיף להשתמש במפתח.)

בכל מקרה אחרי שהרכב התניע כמובן שרציתי לנסוע בו איזה 30-40 דקות לתת למצבר לרוץ אבל בגלל האורות חירום לא יכולתי (בכל מקרה מסוכן לנהוג ככה), עשיתי רק סיבוב קטן ברחוב שלי (100 מטר) וחזרתי לחנייה. כיביתי את הרכב (גם אחרי שכיביתי הנורות הבהבו), אחרי חצי שעה באתי וניסיתי להתניע ולא הצלחתי (מניח שעם הבוסטר זה יצליח.)

האם סביר שמחר בהנחה ואצליח לנטרל את המצב אזעקה, ולהתניע עם הבוסטר, ולנסוע איזה שעה, אז שהמצבר יהיה בסדר גמור? או שאם כבר היום אחרי חצי שעה הוא שוב לא התניע לי, אז עדיף להחליף מצבר כבר?

פורסם

זו שאלה לחוזי עתידות.

ברצינות אבל,

מצבר בן שנה, אחרי טעינה מלאה סביר להניח שיתאושש, גם אם אורך החיים שלו התקצר קצת בעקבות המאורעות הנ"ל, סביר להניח שאפשר יהיה למשוך איתו עוד תקופה.

פתור את הבעייה קודם, טען את המצבר ואז תראה איך הוא מתנהג. אפשר למדוד את הערכים שלו עם רב מודד/פלוק בשביל לקבל אסמתכא יותר ודאית.

פורסם

וגם הוא נחלש אתה יכול לטעון אותו במטען מצברים שאתה שם בשקע של הבית לוקח לו איזה 

לילה שלם להיטען אבל מניסיון הוא מחדש את המצבר והוא חוזר כמו חדש (בגלל שזה טעינה איטית 

והחשמל נכנס יותר טוב וכו)

פורסם

1) אני במתח מה יהיה מחר. עשה טובה תעדכן כאן.

2)  אני לא יודע על מי לרחם יותר. עליך או על החבר.

3) רכב בן 18 שנים לא צריך אזעקה. (מנותקת או מחוברת).

(*) אלא אם תפתיע ותגיד שיש לך ביטוח מקיף , דרישות ביטוח.

בנסיעה הבאה, שקול לנתק מצבר, במקום להטריח חבר. (יצא חרוז) 

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
פורסם

אם יש לך אחריות עדיף להחליף מצבר. אחרי פריקה עמוקה המצבר נפגע, הוא לא יחזור להיות כמו חדש. אם אין אחריות הכי טוב להטעין ולמשוך איתו כמה שאפשר.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

תודה לכולם על העצות.

לצערי לא הצלחתי לנטרל את המצב אזעקה המחורבן הזה. למישהו יש המלצה על מקום במרכז שבו אוכל לבקש שפשוט ינתקו ויזרקו את כל המערכת הזאת? ולאיזה מחיר בערך אני אמור לצפות?

תודה רבה.

פורסם

עלות עבודת פירוק מיקצועית, יכולה להיות לפחות כמו עלות התקנת מערכת חדשה.

זה הרבה עבודה, צריך לעשות אותה לאט ובזהירות כדי לא לגרום לתקלות חדשות.

ומכיוון שהמפרק אינו מי שהתקין, הוא לא יכול לדעת בדיוק איפה כל חיבור נמצא.

פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, IsraCar כתב:

עלות עבודת פירוק מיקצועית, יכולה להיות לפחות כמו עלות התקנת מערכת חדשה.

זה הרבה עבודה, צריך לעשות אותה לאט ובזהירות כדי לא לגרום לתקלות חדשות.

ומכיוון שהמפרק אינו מי שהתקין, הוא לא יכול לדעת בדיוק איפה כל חיבור נמצא.

הבנתי. קיוויתי שזה יהיה פשוט יותר..

מה בנוגע לאלטרנטיבה של לתקן את השלט שלא עובד טוב? אני מניח שזה לא אמור לעלות יותר מדי? ואז אוכל לשלוח מהשלט ״פקודה״ שהכל בסדר.

האם כשמתקנים שלט צריך להגיע עם הרכב עצמו אל המוסך?

עריכה אחרונה על ידי nhhbhdv
פורסם
לפני 5 דקות, nhhbhdv כתב:

הבנתי. קיוויתי שזה יהיה פשוט יותר..

מה בנוגע לאלטרנטיבה של לתקן את השלט שלא עובד טוב? אני מניח שזה לא אמור לעלות יותר מדי? ואז אוכל לשלוח מהשלט ״פקודה״ שהכל בסדר.

האם כשמתקנים שלט צריך להגיע עם הרכב עצמו אל המוסך?

שלחתי לך ה"פ.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...