Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טאבלט!!

cohen motor 377

פוסטים מומלצים

צהריים מתוקים יקיריי.

אשתי נצרכת לקנות טאבלט שישמש לה כפלאפון חכם.

ווצאפ', מיילים, סמס, בנקים ועוד.

בעיקר לעבודה כמורה.

הטאבלט שעל הכוונת וככל הנראה נקנה אותו זה הסמסונג.

20240813_142056.thumb.jpg.76812d4ab93efc84eac8d0f887ef1cf1.jpg

הוא עולה באיזור 1,400 שח.

מה ההמלצות שלכם עליו? או על טאבלטים אחרים?

ראיתי באושר עד טאבלט של יונדאי 4G RAM ונדמה לי 32G או 64G לא זוכר ב 500 שח.

איך הוא? מישהו מכיר את היונדאי?

תודה רבה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

אם המטרה היא להיות allways on לשלוח ולקבל sms וגם להישאר מחובר עם whatsapp , הדגם שאתה צריך הוא הסלולרי לא זה שרשמת.

https://www.samsung.com/il/tablets/galaxy-tab-s/galaxy-tab-s9-fe-5g-gray-128gb-sm-x516bzaamec/

חפש לך משווק מורשה במחיר הזול ביותר האפשרי (מיבואן רישמי) .

לא הייתי מתפשר על משהו שונה מזה. 

כאחד שבמשך שנים היה מסתובב ״כמו צב״ , עם הבית על הגב מבלי להיכנס למשרד ימים שלמים ( יוצא מהבית ישירות לפגישות במהלך כל היום) , הכלי שאיפשר לי את זה היה בתחילה לפטופ עם מודם סלולרי ואחר כך טבלט עם קישור סלולרי.

(אישית אני בסביבת אפל, אבל זה פחות טוב למורים ולמי שמשתמש בתכנות מיקרוסופט על בסיס קבוע) 

תתחדש, בהצלחה.

למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה.  מסביבי  רואה עדיין נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש , בכל נסיעה . 

עד מתי 😡

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז הטאבלט הנ"ל של סמסונג S9 הוא מה שאתה ממליץ? רק לוודא שיש לו אפשרות 5G? ואם לא אז זה להיות מחובר רק עם נקודה חמה?

אני ואשתי בורים בנושא הטאבלטים.

היא צריכה משהו טוב באיזור 10 אינצ', איכותי ואמין, שישמש לה גם כמחשב לעבודות באופיס, זום, וכל מה שכתבתי לפני, ווצאפ' וכו'.

תקציב 1,500 שח.

אפשרות כניסה לסים סלולרי נצרכת מאד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 22 דקות, cohen motor 377 כתב:

אז הטאבלט הנ"ל של סמסונג S9 הוא מה שאתה ממליץ? רק לוודא שיש לו אפשרות 5G? ואם לא אז זה להיות מחובר רק עם נקודה חמה?

כתבת sms לכן נקודה חמה לא תעזור לך, אתה חייב חיבור סלולרי , כן סים, יש מצב שבמכשיר של סמסונג יש כבר תמיכה ב esim  שזה יחסיך לך הכנסת סים פיזי

• מעניין 1

למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה.  מסביבי  רואה עדיין נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש , בכל נסיעה . 

עד מתי 😡

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טאבלט זה אייפד. נקודה. מערכה ההפעלה קצת מוזרה ולא נוחה למי שרגיל לחלונות ולאנדרואיד, אבל איכות המסך זה עולם אחר. וטאבלט זה קודם כל מסך. חוץ מזה, מתרגלים לעוד מערכת הפעלה.

האייפד הבסיסי לא התעדכן מאוקטובר 2022 (אייפד 10 עם מסך ״10.9) והוא יחסית זול. אפשר לקנות גם גרסה קודמת (9, מסך ״10,2), אבל זה דגם בן 3 והפרש המחיר בינו לבין הגרסה האחרונה קטן.

תוספת חריץ לסים תייקר כל טאבלט במאות שקלים.

בדוק איזה אפליקציות אשתך צריכה. אם הכל על בסיס המרשתת לא חשוב איזה טאבלט תקנו, וההמלצה החמה שלי היא להשקיע באייפד.

אגב, קיימת קטגוריה שלישית של טאבלטים, שלא כל כך מוכרת - מכשירים מבוססי וינדוס. לאלה שאני מכירה שני יתרונות - מגיעים עם מקלדת פריקה כך שהם יכולים לתפקד גם כ-pc נייד קטן, והם זולים מאוד. החסרון - איטיים.

בכל מקרה, ההמלצה שלי, אם אין אילוצי אפליקציות, היא להשקיע באייפד, יקר, אבל תמורה מעולה לכסף.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

על בסיס הנסיון של אישתי (ואני כתומך הטכני /מנהל המיחשוב😜) הציוד של אפל (שאני משתמש בו) לא נוח עם קבצים מבוססי מערכות מיקרוסופט , אבל בכל השאר, אכן ההעדפה היא אייפד.

עד מתי 😡

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אנחנו שונאים את מערכות ההפעלה של אפל.

נכנסנו למרתון אחרי הטאבלט המתאים שיעלה על צרכינו/יה.

לפני 7 דקות, sperial כתב:

אגב, קיימת קטגוריה שלישית של טאבלטים, שלא כל כך מוכרת - מכשירים מבוססי וינדוס. לאלה שאני מכירה שני יתרונות - מגיעים עם מקלדת פריקה כך שהם יכולים לתפקד גם כ-pc נייד קטן, והם זולים מאוד. החסרון - איטיים.

את האמת שהיא רוצה להוסיף לחבילה גם מקלדת תואמת שישמש לה גם כמחשב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 55 דקות, cohen motor 377 כתב:

היא צריכה משהו טוב באיזור 10 אינצ', איכותי ואמין, שישמש לה גם כמחשב לעבודות באופיס, זום, וכל מה שכתבתי לפני, ווצאפ' וכו'.

לפעמים יש מבצעים למורים, שולחים להם פרסומים שונים (יותר כמו מחשבים ניידים בדיוק לאופיס, זום וכו').

ואני בדעה שיש להפריד בין הטלפון האישי, לבין המחשב הנייד (טאבלט). לי, אישית,  זה לא נוח. 

• מעניין 1

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - DSG7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 דקות, cohen motor 377 כתב:

אנחנו שונאים את מערכות ההפעלה של אפל.

נכנסנו למרתון אחרי הטאבלט המתאים שיעלה על צרכינו/יה.

את האמת שהיא רוצה להוסיף לחבילה גם מקלדת תואמת שישמש לה גם כמחשב.

יש מקלדות אלחוטיות bluetooth שמתחברות יפה לכל טבלט.

• רעיון טוב! 1

עד מתי 😡

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 דקה, saar5555 כתב:

לפעמים יש מבצעים למורים, שולחים להם פרסומים שונים (יותר כמו מחשבים ניידים בדיוק לאופיס, זום וכו').

ואני בדעה שיש להפריד בין הטלפון האישי, לבין המחשב הנייד (טאבלט). לי, אישית,  זה לא נוח. 

מעניין מה שאתה כותב לגבי המבצעים אני אגיד לה שתבדוק.

מחשב יש בבית אבל הוא משמש לצרכי הבית.

בגלל זה אני רוצה אחד עם סים כדי שהמכשירים יהיו מופרדים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Just now, cohen motor 377 כתב:

בגלל זה אני רוצה אחד עם סים כדי שהמכשירים יהיו מופרדים.

אני מציע לה גם שתחשוב נניח כמה שיעורי זום היא תעשה בשבוע? המורים שאני מכיר, באים עם לפטופ של 12"-13"-14" ולא טאבלט. ככה מכינים מצגות, או מעבירים שיעור בזום.

בחדר המורים עצמו אמור להיות היום מחשב/ים.. 

ולעבוד עם הענן או דיסקאונקי... זה נראה לי גם רעיון.

אבל שוב, כל אחד ומה שמתאים לו/לה. 

לפני 3 דקות, cohen motor 377 כתב:

מעניין מה שאתה כותב לגבי המבצעים אני אגיד לה שתבדוק.

קחו בחשבון שזה לא המחשבים בליינים הכי הכי חזקים, אבל זה בהחלט נחמד ובמחיר סביר כדי לגלוש באינטרנט, לעבוד בזום ולעבוד עם אופיס. 

Seat Ibiza 2024 - DSG7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טאבלט יהיה לה יותר נוח משמעותית.

זום יש לה 3-4 פעמים בשבוע.

אבל ווצאפ' לתקשורת עם ההורים מנהלים מזכירות, צילום עבודות, ילדים, וכו'

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

את המצגות ושאר החומר למפגשי וידאו , זום ודומיו, מכינים על מחשב עם מסך גדול/חיצוני ומעלים לאכסון ענן. הטבלט מצויין לכל השאר ומאפשר לך לנוע בין חדר לחדר בזמן השיחה (סתם להמנע מהפרעה לשאר בני הבית) .

• אהבתי 1

עד מתי 😡

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 דקות, cohen motor 377 כתב:

טאבלט יהיה לה יותר נוח משמעותית.

זום יש לה 3-4 פעמים בשבוע.

אבל ווצאפ' לתקשורת עם ההורים מנהלים מזכירות, צילום עבודות, ילדים, וכו'

אם אתם הולכים על טאבלט, שתשאל מורות שהיא מכירה, אין כמו משהו שרואים בשטח. 

הסייג היחיד שלי - נפח אחסון.. כמה שיותר. 

זמן סוללה: לבדוק אם הסוללה מחזיקה כמה שעות.

אני חושב שכשהולכים על מותג גדול ומוכר, רוב הסיכויים שתהיו מרוצים. 

וכמובן לחפש סקירות ביוטיוב למשל. להתרשם לפני שקונים. 

בהצלחה!

עריכה אחרונה על ידי saar5555
הוספתי קישור
  • רעיון טוב! 1

Seat Ibiza 2024 - DSG7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...