Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טאבלט!!

cohen motor 377

פוסטים מומלצים

נשמע שמה שאשתך צריכה זה מחשב נייד.

טאבלט הוא מכשיר לצריכת מדיה. ליצירת תוכן - מחשב.

את הואטסאפ והסמס לנהל מהטלפון. את כל השאר על מחשב חלונות נייד עם מסך ״13-14 או על מחשב שולחני, בהתאם למידת הניידות הדרושה. המחשב. יחובר לרשת בוייפיי המקומי או  נקודה חמה בטלפון. או עם מודם סלולרי מובנה או חיצוני.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

נשמע שצריך מחשב נייד.

אם טאבלט, אז רק סמסונג. ועדיף את דגמי הS.

כל האחרים לא נותנים עדכונים, לא תמיד אפשר לראות סטרימינג ב1080 בגלל בעיות אבטחה מצד דיסני ונטפליקס וכו.

או יוציאו עדכונים עם בעיות ולא יתקנו. ממש לא מוצר למשתמש רציני ובטח שלא למשתמש עסקי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני יותר משנה + רכשתי את ה Lenovo pad p11 pro מאליאקספרס. 

סוס עבודה, מסך OLED , מעבד SD870 , מצב דסקטופ-חלונות (ניתן גם לרכוש מקלדת+עכבר + עט,

או מתאם לUSB שנותן לך חיבור HDMI למסך + כ.רשת חוטי, וחיבורי USB למקלדת עכבר רגילים או לכל דבר אחר)

אני מריץ אופיס כמו במחשב, זום וכל השאר בלי שום בעיה. 

אין לטאבלט קישורית סלולרית (משתמש בWIFI או נקודה חמה מהטלפון) 

כיום כבר קשה למצוא אותו.  

אך יש את הגירסה החדשה שלו עם מסך IPS 12.7 אינץ ,מחיר 220 דולר  : 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אולי זה השתנה עכשיו, אבל מדיניות העדכונים של לנובו עבור טאבלטים היתה מחפירה עד לא קיימת.

יש כמה וכמה סיפורים לא טובים על עדכונים ששברו דברים, נדמה לי להריץ נטפליקס ב1080 ואין עדכון שיתקן.

קצת יותר טוב מהסינים הממש פשוטים, לא מתקרב לסמסונג שכבר כמה שנים נותנים נדמה לי 5 שנות עדכוני אבטחה.

טאבלט לנובו a7 בין 3 תכף עדיין מקבל עדכונים

https://support.lenovo.com/us/en/solutions/ht501098-android-upgrade-matrix

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כחודש קיבלתי עדכון קטן, 

לפני חצי שנה קיבלתי שדרוג גירסה. 

לפניו גם כן קיבלתי כמה עדכונים קטנים. 

יש לי בטאבלט DRM widvine l1 

ואין בעיה עם נטפליקס. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז או שיש לך מזל או שלנובו השתפרו מעט. יותר טוב ממדיניות "אפס עדכונים" זה בטוח. עדיין,  לא הייתי ממליץ לעבודה קריטית עם ווצאפ / מיילים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני עם טאבלט סאמסונג s7 כבר 3 שנים בערך

משמש כתחליף לטלפון חכם

מרוצה מאוד!

• רעיון טוב! 1

עבר: מציבושי כריזמה אייר 2002

הווה: ניסן אלמרה 2002

עתיד: רכב יפני עתיק ואמין מודל 2023

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רכשתי לפני כשנה טאבלט סיני מעלי אקספרס היה במבצע ב250 שקל עבור בית חכם HA

ועל נדרך משמש לעוד כמה קישקושים בעיקר לילדים, יוטיוב וכו ורכשתי לאחרונה גם לאבי את אותו הטאבלט.

חייב לציין שהופתעתי לטובה, הוא מהיר, עובד חלק, לא קרס ולא נתקע אפילו פעם אחת, מגיע עם עםמאפשרות להכניס סים וכרטיס זיכרון חיצוני.

שווה לבדוק אותו לדעתי גם כגיבוי, רק צריך לחפש מתי הוא נמכר במבצע באיזור ה250 שקל. מידי חודש-חודשיים אני רואה שיש עליו מכירות חיסול באלי.

בארץ הוא נמכר סביב ה700 שקל.

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! 
₪781.73 | Teclast M50 Android 14 Tablet T606 8-core 6GB+8GB RAM 128GB ROM 10.1" Incell Fully Laminated 4G Network GPS Widevine L1 8mm Slim
https://a.aliexpress.com/_olehdIR

עריכה אחרונה על ידי Opel Astra GSI

עד מתי ספטמבר 08.:(

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 שעות, shimta כתב:

לפני כחודש קיבלתי עדכון קטן, 

לפני חצי שנה קיבלתי שדרוג גירסה. 

לפניו גם כן קיבלתי כמה עדכונים קטנים. 

יש לי בטאבלט DRM widvine l1 

ואין בעיה עם נטפליקס. 

תבדוק בטבלה מתי אתה יוצא מעדכונים.

לנובו פעם לא נתנו כמעט כלום. ושוב, היה להם עדכון לאיזה מכשיר ששבר את L1 אפילו לנטפליקס ולא יצא תיקון. בושה.

ושים לב שהבעיה הגדולה שפעם היתה נטפליקס, דווקא הפכה להיות דיסני.

אז למרות שהטאבלט טוען שהוא L1 ושאר ירקות, לדיסני זה לא מספיק, (לפחות לדיסני הוטסטאר שיש לנו, כי זה לא הדיסני של אירופה ואמריקה.)

בטאבלט הסיני מסתבר שדיסני עובד רק ב720p למרות הL1 אבל בטאבלט סמסונג a7 וגם a9, עובד ב1080. למה? לא יודע.

ושים לב לניסוחים של המודעות, לא מזכירים דיסני בדרך כלל. כותבים L1 ולפעמים כותבים נטפליקס.

אז בקטע הזה - קונים סמסונג או קונים מעליאקפרס. כל דבר אחר - לבדוק טוב טוב.

מעניין מאוד מה עם a8 סמסונג, כי זה יצור עקום בגלל הקורונה עם מעבד סיני לחלוטין ולא של סמסונג וטאבלט שכל מי שקרא עליו משהו לא קנה אותו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני חושב שהפתרון במקרה שלה הוא מחשב נייד 11" - אפשר למצוא ב-KSP במחיר זול במיוחד כיוון שהדרישות של אשתך מהמחשב הן בסיסיות ביותר.

במחשב ניתן לנהל את הוואטסאפ, ואפילו את הסמס (אם יש לך אנדרואיד בטלפון - ע"י שימוש בgoogle messaging) - למרות שאני פחות ממליץ על זה עקב החשיבות של נושא האבטחה בסמס.

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במסגרת "מחשב לכל מורה" חילקו למורים טאבלט וינדוס של לנובו עם מקלדת נתיקה. לא היה מוצלח ועברו ללפטופ הכי בסיסי של HP שמספיק לגלישה ואופיס בסיסי.

תבדקו האם בית הספר רשום בתוכנית?

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פעם אחרונה שהייתי צריך להחליף לפטופ, הבוס שלי קנה לי ipad pro במקום וטען שזה יהיה לי הרבה יותר טוב. אחרי יומיים שקיללתי את המכשיר הנוראי הזה החזרתי לו, ואמרתי לא תודה.

הזמנתי לפטופ קל.

כמו שאמרו לך, טאבלט זה אולי טוב לצריכת מדיה, לא לעבודה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתור בעלים של איפד פרו 12.9 אינץ ללימודים, הדבר היחיד שאני משתמש בו זה בתור מחברת לקורסים במתמטיקה. הוא יכול להיות נחמד גם לזום ולצריכת תוכן אבל לא מעבר, גם iPadOS זו מערכת מאוד מוגבלת, זה לא כמו מחשב וזה גם לא מתנהג כמו מחשב, זה מתנהג כמו פלאפון מאוד חזק וגדול.  לא נראה לי כזה נוח גם להקליד בוואטסאפ במסך כזה גדול.

עדיף לה מחשב נייד לפי מה שאתה מתאר. כל שאר השימושים אני עושה במקבוק פרו שלי, היתרון על שאר מחשבי הווינדוס הוא שהוא שקט לחלוטין, למרות שהוא מצויד במאווררים בחיים לא שמעתי אותם נכנסים לפעולה ככה שזה כמו להשתמש במחשב כשהוא כבוי. ואגב אולי אני לא בקיא, אבל רוב המחשבים הניידים מגיעים עם בלוק ענקי להטעין את המחשב בעוד שבמקבוק אפשר להטעין גם עם שנאי קיר 20W קטן של אייפד וזה הופך להיות כמו מטען לפלאפון.

הייתי בעבר משתמש ווינדוס נאמן (כמעט במשך 15 שנים) והמעבר היה לא פשוט אבל כיום לא רואה את עצמי משתמש בווינדוס יותר.

עם זאת תג המחיר באמת משהו שצריך לשקול, האייפד עלה לי בזמנו עם העט 5 ומשהו אלף שקל. המחשב 7.5 אלף שקל. יש גם זולים יותר כמובן, אני הלכתי על הדגמים הטובים יותר שיחזיקו לי שנים קדימה ובנתיים אחרי שנתיים איתם אני מאוד מרוצה.

אח של הבת זוג שלי קנה גם ללימודים +Galaxy Tab S9 FE ויצא לי לרשום עליו, הוא מאוד נוח, אפילו יותר מהאייפד כי העט מרגיש כאילו רושמים על מחברת בניגוד לזכוכית שצריך להתרגל לזה. מאוד דק ויש לי תחושה שהוא יהיה אחלה טאבלט במידה ובסוף כן תלך על טאבלט.

עריכה אחרונה על ידי Aviv13467
  • אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני רק אשים את זה כאן

https://www.cwc.co.il/product/טאבלט-גלקסי-11-tab-a9-plus-x216-64-4gb-5g-סמסונג-כחול-samsung/

מדובר בטאלבט Samsung A9 X216 במחיר של 899 ש"ח.

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...