Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סודה סטרים - האם כדאי?

פוסטים מומלצים

פורסם

אישתי שותה די הרבה סודה- ורק בקבוקים קטנים כי בגדולים הגזים נגמרים מהר. סדר גודל של 12 בקבוקים בשבוע

זה לא רק העניין הכספי, אלא גם נמאס לי לקנות ולסחוב את זה כול הזמן. 

ממי שיש לו סודה סטרים, עד כמה זה טוב לעומת הבקבוקים הקנויים?

ובתיאוריה מיכל אמור להספיק ל-60 ליטר, אבל במציאות במידה ורוצים גזים ברמה שיש בבקבוקי הסודה הקטנים, לכמה זה באמת יספיק? 

פורסם

אתה מתפרץ כאן לדלת פתוחה...

בומרים=סודה, ויש כאן שלל כאלה.

אם עניין בריחת הגזים קריטי, קח בחשבון שבקבוקי הסודה הרב-פעמיים ממש לא מחזיקים גז כמו שצריך.

אבל יש בקבוקים קטנים (חצי ליטר) גם כאן, שזה די פותר את העניין.

60 ליטר זה בתנאי של לחיצה-שתיים קצרות. מי שאוהב סודה חזקה, צריך לקזז בין שליש לחצי מהכמות.

כן. זה לא כל-כך כלכלי, אבל פותר את עניין הסחיבות ומחזור הבקבוקים.

אני מחזיק 4 מיכלים, ומחליף כל פעם במשלוח עד הבית 3 (180 ש') כשאני מרכיב את האחרון.

אם אתה לא קונה בנוסף גם סירופים או משהו נוסף בחנות, כדי להגיע ל-250 ש',  אז תוסיף גם את עלות המשלוח (30 ש' כמדומני).

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

קודם כל בסודה קנויה יש נתרן אז עדיף בריאותית ביתית.

הכי נוח זה תמי 4 באבל. אתה לא מאחסן כלל בקבוקים ונהנה מסודה קרה וטרייה לחא הגבלה.

המיכלים מגיעים עם שליח הביתה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

יש לך גם את המכלים הגדולים של סודה סטרים עולה קצת יותר יקר אבל עדיף את הסטנדרטי, אתה מקבל עם המארז אם אני לא טועה 2 בקבוקים סה"כ 120 ליטר, עלות החלפה ללא שליח, מרשת שופרסל עולה כ 60 שקלים אם אני לא טועה.

אם אתה שותה הרבה סודה אז זה משתלם.

כמובן שניתן לקנות עוד מכלים חדשים אם זה לא מספיק אך זה כבר עולה יותר בערך כ 150+-  שקלים.

עריכה אחרונה על ידי Liquidator
פורסם

+1 לתמי4 באבל.

לטעמי, הרבה יותר טעים מהסודה בבקבוקים.

מיכלי הגז לא יקרים.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אני ממליץ,יש לי סודהסטרים כבר כמה שנים,עושה בקבוק שניים ביום,אני מחליף מיכל כל חודשיים שלושה לדעתי,לא אוהב הרבה גזים.
הבקבוקים מחזיקים את הגזים בסדר,החסרון ששטיפה גורמת להם לפתח עובש בחלק התחתון,לא בתוך הבקבוק אלא בבסיס שצבוע בלבן.
ראיתי שיצא דגם חדש עם בקבוקים מזכוכית,אני אעבור אליו.
לא הייתי משלם כ"כ הרבה כסף על תמי 4 באבל,סודהסטרים זה פתרון זול ביותר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

70משקל לחודש לבר מים חמים/קרים/סודה זה לא הרבה כסף בהתחשב בזה שגם סודה מבוקבקת לא בחינם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תודה רבה לכולם על המענה. אני כניראה אלך על הסודה סטרים. 

לפני כשעה, Night Driver כתב:

70משקל לחודש לבר מים חמים/קרים/סודה

לפי האתר של תמי 4, זה 190 שקל לחודש למשך שנתיים, שזה קצת מוגזם בשבילי

פורסם

שניהם אחלה פתרונות. היתרון של הבאבל הוא קצת יותר נוחות החיסרון הןא המחיר. זה כל ההבדל. 

אני משתמש בסודה סטרים, יש לי 3 בקבוקי חצי ליטר ואחד גדול לא זוכר של כמה שאני לא משתמש בו בכלל כי חצי הליטר מספיק לי ולאשתי בכל פעם. אני ממלא מים קרים מהתמי 4 ושם במקרר, ואז כשבא לנו סודה עושה איזה שניים. אחד אנחנו שותים את השני שמים במקרר למחרת או אחרי יומיים. ברגע שאחד נגמר ממלא שוב במים קרים מהתמי ושם במקרר, כך שתמיד יש לי במקרר בקבוקי מים להכנת סודה קרה או פשוט סודה.

בקבוקי הפלסטיק, אם סוגרים אותם היטב, שומרים על הגזים היטב למשך יומיים בוודאות לא זוכר שיצא לי לנסות מעבר לכך.

אם אתם אוהבים סודה לא רואה סיבה, כלכלית או נוחות, לקנות בקבוקים. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אישית, לא הצלחתי להגיע בסודה סטרים לרמת הגזים שיש בבקבוקים של ליטר וחצי של טמפו/קינלי. אם היא אוהבת גיזוז חזק הסודה סטרים לא נותן מענה הכי טוב - הבקבוקים אולי שומרים על הגיזוז ליום ואז אתה כל הזמן עובד בזה (אם שותים הרבה).

• תוכן חדש...