Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טוב שההגה בידיים של אגד....

פוסטים מומלצים

פורסם

ירושלים... תשמע, תלוי איפה.

דווקא באזור שלי כמעט כל הקווים עברו לאלקטרה.

אוטובוסים חדשים יחסית, חצי מהם חשמליים, אבל הנהגים, אללה ירחמו... גרסת הנוחיבה של נהגי דן, אם לא הספקת להתיישב בזמן אתה עף.

• מצחיק 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דווקא את החלק של הנהג בסיפור אני חווה כעמית בכביש. זוועה אמיתית.

יש תחושה שספר התיאוריה של נהגי אוטובוס בשפות אחרות, זה הפוך מעברית..

פורסם

הנהגים נמדדים בדקות איחור לתחנות ולנקודות סיום,

נהג איחר לנקודת סיום קו לפעמים מאבד את זמן ההפסקה שלו (לא יהיה לא זמן ללכת לשרותים) זה חלק ממה שמלחיץ אותם.

פורסם (נערך)

אה, ושכחתי לציין גם מעבר צמתים (!) באדום מלא בפול גז אצל יותר מאלקטרה אחד שסיים את השירות. כאילו, בנדוד על מלא על מלא. בגלל ההלם לא הספקתי לשנן את מספר הרישוי ...

באגד בינעירוני מקובל עכשיו - 2024 - שאם נהג איחר להפסקה שלו, הוא ייקח את ההפסקה על חשבון הנוסעים ושהם ייחכו עד לסיום הסיגריה, גם אם ייקח 20 דקות. אם אני מספיק לקלוט את הסיטואציה בזמן אני משתדל לעבור לרכבת, כשמתאפשר 😕

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

שלש הדברים הראשונים שצריך לפתור בתח"צ

ועד אז שומר נפשו ירחק:

1. אמינות.

2. אמינות.

3. אמינות.

כל עוד אוטובוס שאמור להגיע, לא מגיע,

בגלל רמאדן  / לג בעומר / היה עמוס / ווטאבר,

אדם שפוי לא יראה בזה אלטרנטיבה.

• אהבתי 1
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אז השבוע בכביש בגין בירושלים ראיתי עוד אוטובוס מאן של אגד שתוקן/תוחזק באופן דומה. 
עושה רושם שזאת פרקטיקת התיקון לשבר בסט פנסים אחוריים. 

20240828_210011_HDR.thumb.jpg.2e9fe68142f1b2cd09c651f1960336af.jpg20240828_210022_HDR.thumb.jpg.47db7025191d3129721282c785ac39dc.jpg20240828_210122.thumb.jpg.b161a915e37c95e660c4492edd90b2fd.jpg

• מבאס 2
פורסם

ממש כמו בדרום אמריקה ומזרח אירופה. זה כבר אפילו לא ראש לשועלים, אלא איפשהו באיזור בית החזה שלהם... איך לעזאזל אוטובוס שנוסע ככה לא נכנס למוסך או מקבל השבתה תוך שעה מרגע האירוע?! פאק.

• אהבתי 1
פורסם

אני האחרון שיגן על חברות אוטובוסים או כל ספק שרותים אחר. 

אבל פה האוטובוס עם סימון מספר קו 0, אז אולי הוא דווקא כן בדרך למוסך ולא עברה שעה אחרי האירוע...

• אהבתי 1

פורסם
לפני 7 שעות, Derish כתב:

ממש כמו בדרום אמריקה ומזרח אירופה. זה כבר אפילו לא ראש לשועלים, אלא איפשהו באיזור בית החזה שלהם... איך לעזאזל אוטובוס שנוסע ככה לא נכנס למוסך או מקבל השבתה תוך שעה מרגע האירוע?! פאק.

אולי אין להם מספיק אוטובוסים? 

בכל מקרה, לא חשבתי שזה יזכיר לי את ערוץ היוטיוב שאני צופה בו בימים האחרונים. 

בעיקר לקרוא את התגובות. 

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לפני 6 שעות, Buki כתב:

האוטובוס עם סימון מספר קו 0, אז אולי הוא דווקא כן בדרך למוסך ולא עברה שעה אחרי האירוע...

צודק, השעה הייתה מאוחרת ולא שמתי לב לפרט הזה. עדיין מוזר שלא עושים את ההובלה הזאת באור יום, אבל ניחא... I'll allow it.

פורסם
בתאריך 30.8.2024 בשעה 09:12, orankohn כתב:

עוד אוטובוס מאן של אגד שתוקן/תוחזק באופן דומה

שני אוטובוסים שתוקנו באופן זהה מעיד על זה שאולי אלו הנחיות יצרן, לא?

• מצחיק 3
  • 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

ראיתי היום אוטובוס של אגד עומד בתחנה עם צמיג שהתפוצץ, ועובדים שהגיעו עם אוטובוס התחזוקה החליפו לו את הגלגל.

20250730_165834.thumb.jpg.12008643e9f153fd18e5238cdd685933.jpg

לא יודע מה גרם לצמיג להתפוצץ, אבל סביר להניח שהוא לא היה במצב טוב לפני כן...

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...