Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חייבים לחגוג ולציין את יום העצמאות. לא ניתן להם לנצח אותנו.

לא לחגוג את יום העצמאות - כניעה ותבוסה מוחלטת.

אפשר לוותר על הבמות עם הזמרים והחגיגה ההמונית, כן לציין ולעשות טקסים שיגעו בהיסטוריה, בהווה ובעתיד של מדינת ישראל.

• אהבתי 6
  • תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחרי, לא תוך כדי. ובאווירת נכאים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לו הייתי מדינאי הייתי מציע לתכנן לכבוד יום העצמאות איזה מבצע הירואי / פעולה יוצאת דופן, משהו שיגדיר כללים מחדש מול האויב.

זה יכול להיות מתנה מושלמת ומשב רוח מרענן.

פורסם
לפני 12 דקות, אליעזר כתב:

לו הייתי מדינאי הייתי מציע לתכנן לכבוד יום העצמאות איזה מבצע הירואי / פעולה יוצאת דופן, משהו שיגדיר כללים מחדש מול האויב.

זה יכול להיות מתנה מושלמת ומשב רוח מרענן.

או פלופ אדיר.. 

כי כל מבצע שמתבסס על הרואיות יש לו סיכוי טוב להגמר רע.

• אהבתי 2

יום טוב גם לך

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עדיף שלא יסכנו חיילים שלא לצורך, מלחמה זה לא בידור להמונים.

עדיף שהמדינאים שלנו יעזבו בשקט את הצבא לעשות את העבודה שלו. הרפיסות וחוסר ההחלטיות שלהם כבר גרמה מספיק נזק.

• אהבתי 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בשאיפה, חגיגת העצמאות שלנו תהיה ביום של הבחירות הבאות

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
בתאריך 12.5.2024 בשעה 15:05, omerkot כתב:

מדינת ישראל ידעה לחגוג את יום העצמאות הראשון, בעיצומה של מלחמת העצמאות

רשמית, מלחמת העצמאות הסתיימה כחודשיים לפני, עם הסכמי שביתת הנשק (הסכמי רודוס).

זו הפעם הראשונה שאנחנו עדיין במצב של מלחמה בזמן יום העצמאות, בשונה מכל השנים הקודמות.

כל יום זיכרון שאחרי מלחמה הוא טעון וקשה, אבל היום הזה במיוחד , בגלל שהפצע עדיין פתוח וטרם הספיק להיסגר.

עם כל הצער, יש הבדל בין חיילים שבויי מלחמה, לבין אזרחים חטופים , חיים או מתים אצל ארגון טרור. אני חושב שזה הדבר שהכי מעיב על השמחה.

נוסף לכך יש את הסלידה של חלק מהציבור מנבחרינו ו"מנהיגנו" והתחושה שהם במו ידיהם הביאו אותנו לאסון הזה.

ברגשות מעורבים יוצא עם הילדים לסיבוב סמלי כדי לחוש קצת נורמליות, ולחזור הביתה.

ערב שקט ורגוע.

מזל טוב ישראלה. בת 76 ועדיין הרבה רוצים לזיין אותך

• אהבתי 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני כשעה, שביט כתב:

זו הפעם הראשונה שאנחנו עדיין במצב של מלחמה בזמן יום העצמאות, בשונה מכל השנים הקודמות.

מלחמת ההתשה

.

פורסם

חג שמח

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

אז אחרי כישלון נוסף של אגף המודיעין חווינו התקפה נוספת מהמזרח. עשרות בוקסות וזייפנים תקפו את רוב חלקי הארץ מה שהוביל כנראה למספר גדול של נפגעי חרדה.

כרגע זה נגמר, אבל מקווה שבוועדת חקירה יקימו מערך שימפה בפעם הבאה את האזורים המיועדים להתקפה ואנשים יקבלו SMS של פינוי או שינה במקלטים. 

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
  • מצחיק 4
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

האמת שברמת גן היה מאד מתון ובטעם טוב עד כמה שאפשר. איפה שבדרך כלל עושים הופעות של אמנים היתה מקהלת ילדים ששרו יפה. מעדיף שיעשו ככה כל שנה, זה יותר שמח בהרבה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...