Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב רציתי לשאול איפה אפשר לקנות את החלק הזה שאחראי על הfcm בקרת יציבות ועוד דברים זה מחלה של ההאוטלנדר ובמורשה רוצים 8000 שקל על זה 

ראיתי שחבר בקבוצה פה שקוראים לו סולל הדרך מפנה לחלקים אם אפשר עזרה בבקשה

פורסם

אני יודע שהיבואן נותן הנחה של רצון טוב של 50% בכפוף לויתור על כל תביעה עתידית
אני יודע שהמורשה של מיצובישי ברמלה, מעניק את ההנחה הנ"ל והמחיר הוא ככל שזכור לי פחות מ 3500 ש"ח עם שנתיים אחריות
(אורלי 08-9229298, תגיד שהגעת דרך קבוצת הוואטסאפ של ה ASX)
בקבוצת מיצובישי בפייסבוק יש המלצה על מוסך בפ"ת שמחליף ב 2500 לחלק משומש ואחריות לשלושה חודשים (לדעתי טעות)

במקביל אתה יכול לתקן במחיר מלא ולקוות שהתביעה היצוגית תצליח (לדעתי היא לא, בגלל חוסר אקטיביזם)

• רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

לא מכיר את הנושא, אבל במחלות של רכב, צריך להבין האם החלק החדש הוא משופר והבעיה לא תחזןר בסבירות גבוהה או שזה אותו המקט המקורי ועל כן סיכוי לא רע שהתקלה תחזור, ושזה גם גוזר על התקנת חלק משומש, צפי תקלה קרוב ולכן טעות.

עריכה אחרונה על ידי KipodYam
פורסם (נערך)

המקט השתנה
אנחנו לא יודעים מה משמעות השינוי, 
לפעמים שינוי מקט הוא בגלל שימוש ביצרן אחר או אפילו שיפור שלא קשור בהכרח לתקלה וכד..
כך שאין ערובה שהתקלה לא תחזור
נכון להיום, התקלה מופיעה אחרי 5-6 שנים ולדעתי בעיקר ברכבים שחונים בשמש ולא מופיעה בכל הרכבים.
יש כאלו שמדווחים שהתקלה באה והולכת,. היות ומדובר בפריט שטמפ העבודה שלו גם ככה גבוהה, אני יכול לנחש שמדובר (אולי) בבעיות מגעים
הצעתי מספר פעמים בפורומים השונים לקבל לידי יחידה כזו לבדיקה, ללא התחיבות... ואולי נצליח להציל אותה
אף אחד לא שיתף פעולה, כמו שלא משתפים פעולה עם גיל מלמד, מערכת the car והעו"ד שעוסק בתביעה היצוגית
אנשים משלמים, בוכים בפייסבוק ולא עושים כלום בנידון

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

כי אף אחד לא באמת רוצה להודות שהוא נדפק. ישראלים לא נדפקים... רק דופקים את עצמם.

באמת נשמע מעניין לשפץ את זה. מוזר שאף אחד לא בדק את זה. הרי אם חלק חדש עולה 8k, אם היה לי מוסך ומעבדת אלקטרוניקה שאני עובד איתה, ויש מצב לגזור פה רווח טוב, ומה הבעיה למצוא בעל רכב מבין עניין וחנוק כלכלית ולהגיד לו ככה - "אני לוקח את היחידה לבדיקה, אם יצליח התיקון, אתה לא משלם על התיקון, רק פירוק והתקנה פעם אחת, אבל אני לא לוקח אחריות על התיקון כלל. יהיו בעיות? תחזור, נזמין לך יחידה חדשה והתקנה עלי."

מניח שהיבואן דורש את היחידה הישנה אליו?? כי אם לא צריכות להסתובב לא מעט כאלה בפח...

• תוכן חדש...