Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא העניין(אני עשיתי במורשה יבואן בסביבות 2500), שינו את ההנחיות(לדעתי באופן לא רשמי) לפעם ב-5 שנים או 60 אלף.

העניין הוא שההתפרקות שלה גורמת למגוון בעיות החל מאכילה מוגברת של שמן ועד כשל מוחלט במנוע - ראה את השרשורפלצת בנושא הזה.

בלי קשר לכשלים, כשמנוע תקין הוא באמת נהדר, לא סתם הוא זכה במנוע השנה. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

זה 4 שנים או 60 אלף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בכול הדגמים זה 60 אלף או 4 שנים.

גם דור 3 משנת 2020 לא עמיד במיוחד.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לי אופציה לקקטוס 2019 עם 24,000 קמ ב60 אלף שח. זו נראית מציאה.

שאלה לי על סיטרואנים - 
ראיתי בסרטון שאומרים שהc3 איירקוס יותר גבוהה ועם יותר מקום לאחסון. שאלו שני דברים שאני מחפש..
איזה רכב עדיף לדעתכם והאם לc3 אין את הבעייה של הרצועת טיימינג?

פורסם

כל המכוניות של קונצרן פיג׳ו-סיטרואן המצוידות במנוע 1.2 ליטר חשופות לבעיה הנ״ל - זה כשל תכנוני במנוע.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

האיקרוס יותר גבוה, עם מושבים לדעתי נוחים יותר.

הק״מ מאוד נמוך, אם יש היסטוריית טיפולים ואין בהיסטוריית טיפולים דברים הקשורים להרתיעה אפשר לבדוק את מצב הרצועה וליתר ביטחון לעתיד להחליפה כעת.

אבל 

פורסם

בדוק גם את ממשק הנהג. אמנם הפעם האחרונה בה נהגתי בקקטוס היתה ב-2019, אני מצאתי את הממשק מאוד לא נוח, עם לוח המגע והכפתורים ה״רכים״. לאחרונה ממשק טוב. יש הבדלים בנוחות ובאבזור, כולל הבטיחות, בין רמות הגימור.

@menir1 הארונה אכן וריאנט של האיביזה, אבל שוקלת כ-100 ק״ג נוספים. עדיין סוחבת טוב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...