Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עצירה בדרך לאילת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי נוסע עם האישה ותינוקת (בת חודשיים) לאילת מירושלים.

אני אצטרך לעשות הפסקה בנהיגה כל שעה וחצי למשך 30 דקות...

כנראה שנסע דרך כביש 90 (האם מסוכן בימים אלה לנסוע דרך הכביש הזה?), במידה וכן היכן יש מקום מומלץ לעצור עם הרכב (לשם חילוץ איברים וגם להנקה), עדיף למקום עם נוף, ספסלים וכולי.

תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי אלפרד חיות
פורסם (נערך)

כביש 90 יש יותר אפשרויות עצירה מאשר דרך מצפה רמון

יש את חצבה/עין יהב/יטבתה וכו' לעצירות. זה אחד אחרי השני

יש בכל אחד מהם ספסלים תחנות דלק וארומה ושות'

עריכה אחרונה על ידי Shaike.Zam

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

דרך מצפה רמון (הדרך העדיפה מבחינתי) יש מספיק אפשרויות עצירה.

אחרי באר שבע יש את "הכנעניה" במדרשת בן גוריון, ארומה עין עובדת, כל מיני אפשרויות במצפה רמון, פונדק נאות סמדר ובטח עוד כמה ששכחתי.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

כשצריך להגיע למשפחה, עכשיו פחות קורה. אז נטו דרך מצפה, המרווחים בין כל תחנות העצירה האפשריות, נוחות מספיק והנסיעה מעניינת. לא עף על 90. קשה לנסוע ישר כל כך הרבה זמן, מה שיביא בתורו ליותר עצירות, חוץ מעצירות לפיפי בצד הדרך.

בדרך כלל עוצר ב:

1.נאות סמדר.

2. צומת קטורה כי היופי הזה בין לבין כשיש שקט מהמכוניות, מטריף וגם אחלה נוף לפיפי.

3. עצירה במצפה שמשקיף על המכתש שעל הכביש של מצפה רמון. תה/קפה ומנוחה ולהמשיך בנסיעה.

בהלוך יותר נוח לעצור במצפה של המכתש.

בהלוך ובחזור נוח לעצור בצומת קטורה (כי יש מספיק מקום לעצור בצד אחרי תחנת האוטובוס.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

גם אני מעדיף את 90, אבל לפות״ש תינוקת שצריכה:

1. מנוחה ממושב הבטיחות.

2. מקום להנקה והאכלה.

ובגלל המרווח הגדול בין מצפה לנאות סמדר במקרה הזה עדיף 90 שבו פזורות הרבה תחנות דלק עם מזנונים ומקומות ישיבה.

ואגב, צומת קטורה לא זכור לי כמשהו מיוחד, אבל מעליו מצפה בכניסה לבסיס צבאי (נדמה לי שנקרא מצפה עיט) שתמיד שווה העצירה. וגם הנסיעה ב-40 בין הסלעים הצבעוניים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

צומת קטורה לא זכור לי כמשהו מיוחד

תעבור שם בשעות בין ערבים עם צבעים משגעים בשמים 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...