Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי מכם הוציא רישיון נשק?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, Liviur כתב:

מה שבטוח שאני מסכים זה שמי שיורה 50-100 כדורים בשנה ושם פנס על הנשק מעלי אקספרס כי ככה :) עדיף שלא ישים או לפחות יבין שהדבר היחידי שהוא מקבל זה משקולת שמאזנת את הנשק.

הבעיה עם פנס מאלי אקספרס זה שבכדור הראשון הוא כנראה יעוף מהנשק.

או לשים אחד איכותי או לא לשים בכלל.

אם אני חוזר להודעה הקודמת - הוא לא רלוונטי במתאר הישראלי אז אין מה לשים אותו.

ציין לייזר זה גם משהו לא רלוונטי, יכול להיות שימושי רק למי שנושא מגן כלשהו ביד ואז מוציא את הנשק מהצד ככה שהוא לא משתמש בכוונות.

לסיכום - למתחמש הישראלי - תעזוב שטויות ולך להתאמן. שים כוונת אם בא לך אבל זהו.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

אם אני חוזר להודעה הקודמת - הוא לא רלוונטי במתאר הישראלי אז אין מה לשים אותו.

בלי להתאמן איתו קבוע ? מסכים. כמה שעות יש לך של אימון עם פנס ? נכון אני לא בישראל , אבל בכל מצב של פוטנציאל לשימוש נשק בלילה זה יתרון.

(אבל כמו שכתבתי כבר למעלה - כדאי לדעת לעבוד עם פנס ביד בלי קשר)

ציין לייזר זה גם משהו לא רלוונטי,

על אקדח - לגמרי - זה גימיק לגמרי.

לסיכום - למתחמש הישראלי - תעזוב שטויות ולך להתאמן.

זה בכלליות האמת נקודה. כל הצעצועים מסביב לא שווים כלום אם לא שמים את הזמן (במטווח ומחוץ עם snap caps) והכדורים להתאמן.

הייתי אומר אבל ש2 פרטי הציוד שצריך לא משנה מה:

1. חגורה טובה

2. נרתיק טוב.

השאר ? בונוס ורק אחרי אימונים.

• אהבתי 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

לא יודע מה זה המרב"ד.

בנשק ארגוני היו עושים לי שאלון של איזה 300 שאלות שדיי חוזרות על עצמן כדי לגלות סתירות בתשובות שלך, שיחה של איזה רבע שעה בלבולי שכל והביתה.

אם אין לך משהו רציני בעבר זה לא מסובך מדי.

• מעניין 1
פורסם
לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

לא יודע מה זה המרב"ד.

בנשק ארגוני היו עושים לי שאלון של איזה 300 שאלות שדיי חוזרות על עצמן כדי לגלות סתירות בתשובות שלך, שיחה של איזה רבע שעה בלבולי שכל והביתה.

אם אין לך משהו רציני בעבר זה לא מסובך מדי.

לא משהו רציני, רק בגלל הצבא שקב"ן דיווח עליי זה התעכב התהליך לכמעט שנה, רק נשאר לי המבחן הפסיכולוגי הזה, אם זה 300 שאלות אז זה שטויות, כי לרכב מקצועי במרב"ד עשיתי מעל 1000 שאלות.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אתמול קיבלתי את האקדח החדש שלי - Banshee 

יורה 9 מ״מ, מחסנית 30 כדורים, מרגיש כמו פיינטבול. צריך קצת לסדר את האופטיקה (המשקפת המגדילה יותר מידי מאחורה) אבל חוצמזה תענוג לירות בו במטווח. 

image.thumb.png.4887efa654a4811c2ab111e7d4a2aee8.png

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

זה אקדח, זה? נראה כמו רוס״ר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כן , ארה״ב מוזרה לפעמים עם כל מני הגדרות (וזה לא רק האורך אלא לדוגמא שיש שם brace ולא stock(.

עדיף לו שיקראו לזה אקדח - חוסך tax stamp ורישום נוסף

יש הרבה אנקדוטות ותת קטגוריות

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 3 שעות, קאררה כתב:

צריך קצת לסדר את האופטיקה

עם סטאפ כזה + ה510c שזה מה שאני משאר שיש שם -> פייר - לא הייתי שם בכלל magnifier. במיוחד אם אתה לא הולך לירות בו מעל 50-100 נגיד (וגם זה קצת היסחפות)

הייתי מזיז את כל הרד דוט אחורה שיתחיל מסלוט 4/5 וסוגר פינה.

מה שכן הייתי מוסיף איזה רצועת Vickers QD (עם כל הכבוד למאגפול -> רמה מעל) + איזה פנס קטן מקדימה עם Push על הRail.

אני אפילו לא חושב לשים magnifier על הPCC שלי או על ה"Other" (כלומר AR באורך 11.5/12.5 עם Brace) - אז בטח לא הייתי שם על כזה אורך. אבל זה רק אני :)

גם אני הוספתי עוד כמה דברים ל״רשימה״ , צריך להגדיל את האכסון בקרוב ... 

Then dying is forgetting

פורסם
לפני שעתיים, Liviur כתב:

עם סטאפ כזה + ה510c שזה מה שאני משאר שיש שם -> פייר - לא הייתי שם בכלל magnifier. במיוחד אם אתה לא הולך לירות בו מעל 50-100 נגיד (וגם זה קצת היסחפות)

הייתי מזיז את כל הרד דוט אחורה שיתחיל מסלוט 4/5 וסוגר פינה.

מה שכן הייתי מוסיף איזה רצועת Vickers QD (עם כל הכבוד למאגפול -> רמה מעל) + איזה פנס קטן מקדימה עם Push על הRail.

אני אפילו לא חושב לשים magnifier על הPCC שלי או על ה"Other" (כלומר AR באורך 11.5/12.5 עם Brace) - אז בטח לא הייתי שם על כזה אורך. אבל זה רק אני :)

גם אני הוספתי עוד כמה דברים ל״רשימה״ , צריך להגדיל את האכסון בקרוב ... 

הקומבינציה של הmagnifier ו red dot עלה לי 350 כולל משלוח וטקס. זה דיל דיי חזק, במיוחד שכרגע אפשר למצא הכי זול את זה ב-485+טקס. חשבתי לעצמי שגם אם לא אצטרך את הזכוכית מגדלת, אשתמש בה אולי בעתיד על AR יותר ארוך כמו 11 או 16 אינץ׳ עם 5.56. נשק שיהיה יותר מתאים לסיטואצית Shit hits the fan.

ה Banshee הוא צעצוע, בנתיים אני אוהב את הזכוכית מגדלת כי ב-25 יארד אני רואה את המטרה, אבל לא את מרכז המטרה. הזכוכית נותנת דיוק מטורף במטווח. בקיצור זה צעצוע ולא ממש פרקטי.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
לפני שעה, קאררה כתב:

בקיצור זה צעצוע ולא ממש פרקטי.

זה לא רק זה - ברוב הזמן אם הmagnifier מול הדוט - זה ממש יאט אותך.

בשביל plinking באיזי במטווח - אחלה :)

מן הסתם אחלה מחיר. באמת במחיר הזה שווה להביא ולהשאיר בכספת / מגירה עד שיש משהו רלוונטי להרכיב עליו (לדעתי)

במאמר מוסגר - אולי הייתי שוקל להרכיב את זה על 16״ , גם על ה11.5/12.5 לא הייתי מרכיב את זה.

Then dying is forgetting

פורסם

מה שמגניב בזה שאפשר להזיז הצידה את הזכוכית. זאת אומרת שאם אתה בסיטואציה של ירי מרחוק את עושה flip כדי שזה יהיה מול הכוונת, ואם אתה לא, אתה עושה flip כדי שזה יזוז ימינה ותוכל ראות ישירות את ה red dot.

• רעיון טוב! 1

פורסם

תעיף מבט על המקבילה של סיג (שנקראת בצורה משעשעת Romeo לכוונות וJuliet לmagnifier) -> הן עושות טריק מגניב שזה מזהה שעושים את הFlip לmagnifier ומשנה את הסמן (Reticle) ומגדיל / מקטין אותו בהתאם.

גם לEotech יש משהו דומה (מן הסתם העלויות שונות לגמרי ...)

(וכן - יצא לי להשתמש בכאלו גם בכמה אימונים. יש להם לגמרי מקום - השאלה זה מתי ובאיזה סטאפ)

Then dying is forgetting

פורסם

האם קיימת מגבלה בישראל לקבלת נשק אם משתמשים בנוגדי דיכאון?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 23 דקות, DareDevil כתב:

האם קיימת מגבלה בישראל לקבלת נשק אם משתמשים בנוגדי דיכאון?

סביר להניח שידרשו אישור מהפסיכיאטר המטפל שאתה כשיר.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...