Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי מכם הוציא רישיון נשק?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 13 שעות, DareDevil כתב:

האם קיימת מגבלה בישראל לקבלת נשק אם משתמשים בנוגדי דיכאון?

לא אך סביר להניח שיפנו אותך לרופא בודק של משרד הבריאות כ 80 אחוז עוברים את הבדיקה הזו, בדיקה של כחצי שעה עלות 850 שקל.

בכל אופן תלוי, יכולים לבקש חוות דעת עדכנית שאין מניעה לשאת נשק לרוב רופאים של קופ"ח יסרבו לתת לך אישור כזה ולכן יש לך אפשרות להיבדק על ידי רופא בודק של משרד הבריאות, יכולים לתת לך רישיון זמני לשנה וכל שנה תביא חוות דעת עדכנית, כל מקרה נבדק לגופו.

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 6.6.2025 בשעה 13:12, קאררה כתב:

אתמול קיבלתי את האקדח החדש שלי - Banshee 

יורה 9 מ״מ, מחסנית 30 כדורים, מרגיש כמו פיינטבול. צריך קצת לסדר את האופטיקה (המשקפת המגדילה יותר מידי מאחורה) אבל חוצמזה תענוג לירות בו במטווח. 

image.thumb.png.4887efa654a4811c2ab111e7d4a2aee8.png

אני רוצה כזה.

המגבלות:

1 אסור בארץ.

2 במחיר של כל הסטאפ הזה אפשר לקנות בארץ 50 כדורים וכוונת הולוסאן.

סעמק.

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, יובל .מ. כתב:

אני רוצה כזה.

המגבלות:

1 אסור בארץ.

2 במחיר של כל הסטאפ הזה אפשר לקנות בארץ 50 כדורים וכוונת הולוסאן.

סעמק.

הסטאפ הזה לא זול גם פה. הbanshee הוא אקדח\רובה יקר. הוא עולה 1700 דולר+טקס במחיר הרגיל שלו. קניתי אותו במבצע לmemorial day ב1550 + 340 לכוונת השלכה וזכוכית מגדלת.

הוא גם הגיע עם תיק, שזה חסך לי קצת כסף. 

לכל מי שגר בארה״ב אני ממליץ לעקוב אחרי הרדיט r/gundeals. אפשר לנהל מו״מ עם המוכרים שם, ככה השגתי את הכוונת בזול.

עריכה אחרונה על ידי קאררה

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אני קצת מחכה לראות מתי זה יגיע:

https://lucanskyarms.com

ואיך זה יהיה. הבחור מאחורי זה תכנן את הscorpion ובצד של אקדחים היה מעורב בluago alien.

בכ״א - בנתיים בתקציב דומה - הרכבתי non nfa other , 

Upper ומערכת ריקויל של bcm , הדק של geissele וlower אמבי על מלא (עם קנה 12.5). מעין do it all שבאמת עושה הכל ועם החלקים כנראה בטופ שבטופ שיש כרגע בשוק.

אתמול הרצתי אותו באימון (400 כדורים , תנועה , חושך וכו) - עבד מדהים.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מבחינת תקציב ומבחינת ביצועים ברוב המקרים הרכבה עצמית משתלמת יותר. אין לי מושג מכנית איך להרכיב נשקים ואני אפילו לא יודע לגבי compatibility. אני סקרן לדעת איך למדת להרכיב, איזה כלים קנית וכמה עלה לך כל הבניה.

על הדרך, אם זה בסדר, תעלה תמונה. אני סקרן לראות את הבילד.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

יש דברים שאני מעדיף לשים בצורה יותר פרטית :)

העלות הכוללות יצאה סביב ה1500-1600$

אבל קבל תמונה של ״מקורבים סיפרו לנו ש…״

שולח לך הודעה

IMG_2909.jpeg

לגבי האיך - בין פירוק m16 בצבא מספיק פעמים , קצת יוטיוב וחברים gunsmith שיבדקו את מה שהרכבתי פעם ראשונה - זה באמת פשוט.

לגו למבוגרים.

Then dying is forgetting

פורסם

הגיע הזמן לפצל את השירשור הזה לשניים - 

אחד לישראלים שמתייעצים על איך להוציא רישיון ואיזה נשק יחיד לבחור,

ושני לאמריקאים דוברי עברית שמתעסקים בחימוש מיליציה למתחילים.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני שעתיים, amosbmw כתב:

ושני לאמריקאים דוברי עברית שמתעסקים בחימוש מיליציה למתחילים.

חימוש מליציות לא שייך לשרשור הפוליטי?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

אני במחנה האמריקאים, ואני חייב להגיד שבמשך 7 מתוך 8 השנים שאני גר פה לא היה לנו נשק בכלל בבית. הגיע ה-7.10 ולאט לאט התחילה להתגבש ההחלטה שהגיע הזמן להתחמש. 

בשביל אמריקאי, הייתי אומר שהמשפחה שלנו חמושה בצורה עדינה יחסית למה שקורה פה. יש לי חברים שיש להם כספות מלאות בנשק: שוט גאן, AR15, תבור, ואיזה חמישה שישה אקדחים.

פורסם
בתאריך 6.6.2025 בשעה 13:12, קאררה כתב:

אתמול קיבלתי את האקדח החדש שלי - Banshee 

יורה 9 מ״מ, מחסנית 30 כדורים, מרגיש כמו פיינטבול. צריך קצת לסדר את האופטיקה (המשקפת המגדילה יותר מידי מאחורה) אבל חוצמזה תענוג לירות בו במטווח. 

image.thumb.png.4887efa654a4811c2ab111e7d4a2aee8.png

מה ההבדל בין הכלי הזה לערכת הסבה?

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני 13 דקות, tinoki כתב:

מה ההבדל בין הכלי הזה לערכת הסבה?

אתה מתכוון כמו אלו ששמים בהם אקדח בתור הבסיס ?

שמיים וארץ.

אפילן הערכות הכי טובות (כמו הflux raider / flux legion) הן צעצוע לעומת pcc טוב בכל דבר חוץ ממשקל.

במיוחד עם האורך קנה , נקודות אחיזה / מגע עם הגוף, המיקום של המחסנית (לא בgrip)…

חבר הריץ אחד בשביל הניסיון במשך כמה אימונים - ואחרי שראיתי והשתמשתי באחד ? אני פשוט לא רואה מצב שזה מה שהייתי מרים.

בישראל שאי אפשר לקנות רובה - זה אלטרנטיבה לכלום אולי 🤷‍♂️

• אהבתי 1

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)

https://www.ynet.co.il/news/article/r1qrofr7gg#autoplay

מצער מאוד. כמו בכל מקום (ולצערי בצורה קיצונית בארה״ב) יש מחיר לרישיונות נשק שמחולקים בנדיבות.

חינוך נכון של ילדים הוא מרכיב מאוד מאוד מאוד חשוב באחזקת נשק, במיוחד אם הנשק נגיש ולא נעול בכספת.

• תוכן חדש...