Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי מכם הוציא רישיון נשק?

פוסטים מומלצים

פורסם

זה נקרא cross draw ולא משתמשים בזה כי זו תנועה משמעותית יותר ארוכה ועל הדרך אתה מכוון את הקנה למי שמאחוריך.

בנוסף היא תנועה שהרבה יותר קל לראות שאתה עושה / הולך לעשות משהו ולחסום לך את היד.

מה שכן למצב של נהיגה ברכב זה אולי מעניין.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

https://www.haaretz.co.il/news/law/2025-02-12/ty-article/.premium/00000194-fa0c-dd66-a3b4-ffbe62320000?fbclid=IwY2xjawIjr-lleHRuA2FlbQIxMQABHZtZY5AcLAwk0EqgvxiXIHtIESzlyCRjjG3UkxtU9Rp52MM6KFsX0t0oFQ_aem_gKeiWsQRX_NH72Xe9AB43w

קודם כל, מה שהונפק לא כחוק זה לא תקין, ומי שעשה את זה צריך להיענש.

אבלללל:

שוב כל מיני ארגוני זכויות אדם שקר כלשהו או ארגוני נשים ניסו להציג כאילו עשרות אלפי יהודים קיבלו נשק במטרה לרצוח את הנשים שלהם. בדיחה.

הדבר הטוב היחידי שבן גביר עשה זה רפורמת הנשק.

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

הדבר הטוב היחידי שבן גביר עשה זה רפורמת הנשק.

נכון ולא נכון.

ההכשרה היא בדיחה וכך גם השמירה על הכשירות.

נשק זה לא צעצוע.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 10 דקות, Mech Morphix כתב:

זה שרשור נשק כללי? התחדשתי 

2C432B3D-5627-4A46-A3DD-F912239DE4D2.thumb.jpeg.a19c48b9026e6af7870526c1f8a460e4.jpeg

כמו כל דבר פה בפורום, הכל משנה ייעוד.

תתחדש!

לפני 2 דקות, Night Driver כתב:

נכון ולא נכון.

ההכשרה היא בדיחה וכך גם השמירה על הכשירות.

נשק זה לא צעצוע.

אין ספק שההכשרה צריכה לעבור שיפור, אבל בזמן אירוע אמת אתה תעדיף לידך מישהו שהוא חצי כוח מאשר מישהו לא חמוש.

פורסם
לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

אין ספק שההכשרה צריכה לעבור שיפור, אבל בזמן אירוע אמת אתה תעדיף לידך מישהו שהוא חצי כוח מאשר מישהו לא חמוש.

לא בטוח.

כשעשיתי את ההכשרה הראשונית היה אחד (משניים שלא עברו) שמכל 100 הכדורים לא פגע אפילו אחד. אחד כזה עדיף שלא יהיה לידי.

כשאספתי את האקדח קבעתי לאותו הזמן גם ירי חופשי של 50 כדור וביקשתי מדריך לידי כדי לחדד את השליטה באקדח ולמרות שאני פוגע טוב מאוד (הפתעתי אפילו את עצמי) אני לא חושב שהשליטה שלי מספיק טובה כי עדיין אלה אימונים סטריליים.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

פורסם
לפני 46 דקות, Night Driver כתב:

כשעשיתי את ההכשרה הראשונית היה אחד (משניים שלא עברו) שמכל 100 הכדורים לא פגע אפילו אחד. אחד כזה עדיף שלא יהיה לידי

נו, אז שניים שלא ראויים בכלל לא קיבלו נשק ולא יהיו לידך. אם היו פוגעים 50 מתוך 100 הדיבור היה אחר.

לפני 48 דקות, Night Driver כתב:

כשאספתי את האקדח קבעתי לאותו הזמן גם ירי חופשי של 50 כדור וביקשתי מדריך לידי כדי לחדד את השליטה באקדח ולמרות שאני פוגע טוב מאוד (הפתעתי אפילו את עצמי) אני לא חושב שהשליטה שלי מספיק טובה כי עדיין אלה אימונים סטריליים.

קודם כל טוב שירית עוד וביקשת מדריך, אבל אתה צודק.

זה הזמן להתחיל להתאמן במסגרת איכותית.

המלצה חמה על מגן.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 20 דקות, יובל .מ. כתב:

אז שניים שלא ראויים בכלל לא קיבלו נשק ולא יהיו לידך

יש מקומות שמעבירים כאלה.

כמו שהמבחן בכתב ממוחשב צריכים גם את המבחן המעשי לעשות ממוחשב עם פלטות שסופרות פגיעות אוטומטית.

צריך הרי לפגוע 17 מ 20 בהסמכה וגם אנשים שפגעו 15 הוסמכו (לא כזה נורא אבל אם קבעו רף שיעמדו בו).

• אהבתי 1

פורסם
לפני 5 שעות, Mech Morphix כתב:

זה שרשור נשק כללי? התחדשתי 

2C432B3D-5627-4A46-A3DD-F912239DE4D2.thumb.jpeg.a19c48b9026e6af7870526c1f8a460e4.jpeg

תתחדש!

המחסנית נראית לי קצרה מדי אבל...

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני שעתיים, RK כתב:

תתחדש!

המחסנית נראית לי קצרה מדי אבל...

😂 אני לא משתמש בה אפילו זה סתם בדיחה פנימית 

• מצחיק 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

זה שווה משהו הcompensetor הזה?

אני צריך להגיש בקשה חדשה. עשיתי קורס מזמן, ולא קניתי ישר נשק, ואז היה אמור להיות איזה שיפוץ כמה ימים פה, ולא רציתי לשים כספת, שזה מטופש, כי היה אפשר להפקיד את הנשק פשוט.

פורסם

השיפוץ זאת ההזדמנות לבטן את הכספת בתוך הקיר.

• אהבתי 2

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 5 דקות, KipodYam כתב:

זה שווה משהו הcompensetor הזה?

בגדול כן - אבל יש לזה מחיר -> באור נמוך זה עושה flash מהירי עצמו (מה שאני לא מת עליו) במיוחד אם לא משתמשים בפנס על הנשק / ביד ביחד.

במיוחד אם אין לך כוונת השלכה זה עוד יותר מפריע.

אני מעדיף בקטע הזה דווקא חתכים בbarrel עצמו ועדיף בצדדים.

קצת כמו פה: https://oadefense.com/product/oa-2311-compact-pro-with-plus-kit/

(בקרוב אצלי :) )

• אהבתי 1

Then dying is forgetting

פורסם

אקדחים ? גלוק 43x , וולתר PDP pro , סטאקטו CS , סיג p320 שהרכבתי בעצמי ומתווסף אליהם מה ששמתי בלינק.

יש שמועות שלאשתי יש עוד כמה ושיש נשקים ארוכים גם. (על פי מקורות זרים)

• מעניין 1

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...