Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי מכם הוציא רישיון נשק?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 14 שעות, Liviur כתב:

הבחור בסרטון עם המעשים שלו - היה נכנס לכלא אצלנו בלי למצמץ וכנראה למשמעותית יותר זמן מהגנב.

בעקרון גם בישראל..

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מצרף תמונה של הרכש החדש, ה bodyguard 2.0 comp. יורה 380, נכנס לכיס, מחסנית 12 כדורים. בהתחלה היה קשה להתרגל לירות בו אבל עכשיו הוא מתחיל להיות כלי הנשק האהוב עלי. 

IMG_4036.JPG

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

בינתיים אני הלכתי לכיוון השני של עוד 2011 :)

(אם מסוקרן - Jacob Grey Hex)

למרות שלגמרי אני מהרהר מדי פעם להוסיף איזה 380 קטן לסבב

• רעיון טוב! 2

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

איזה כלי מדליק ה bodyguard 2.0. ראיתי אותו בלהב בחולון.

כלי מרשים מבחינת הגודל וכמות תחמושת.

לא יריתי בו אך מפידבקים ברשת לא רע בכלל.

חסרון זה סוג התחמושת ( לא רלוונטי לארה"ב) - תחמושת 9×17 מה שמצריך הדרכת נשק חדשה אם היה לפניי נשק עם תחמושת 9×19.

פורסם

ניסיתי לשאת את ה p365x והוא פשוט לא נוח עבורי, הוא מרגיש גדול עלי ויש לו printing על הגוף שלי. ה Bodyguard יכול לשבת בכיס בקלות ולא להראות. 

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
לפני 45 דקות, קאררה כתב:

ניסיתי לשאת את ה p365x והוא פשוט לא נוח עבורי, הוא מרגיש גדול עלי ויש לו printing על הגוף שלי. ה Bodyguard יכול לשבת בכיס בקלות ולא להראות. 

דיי נו , Printing עם 365? איזה Holster השתמשת ? לבשת בגד גוף צמוד ? :)

צחוקים בצד - אני באמת לא מבין איך אקדח כזה קטן ודק בולט עליך ....  אני לרוב מסתובב עם CS שמשמעותית יותר עבה ממנו , עם פנס ורד דוט ולא רואים כלום אם לא מתחילים למשש אותי - והמבנה גוף שלי לא להיט להסלקה. וזה עם מכנס קצר וטישרט דיי צמודה רוב הזמן.

ומקסימום מסתובבים עם פאוץ׳׳...

באמת שואל להבין - כי נשמע ממש ממש מוזר.

עם ה43X (שהוא בערך בגודל של הp365) הוא בכלל נעלם ולא מורגש.

המפתח זה חגורה + Holster נכונים כמעט תמיד.

לפני 50 דקות, קאררה כתב:

יכול לשבת בכיס בקלות ולא להראות

אפילו שזה בכיס - לגמרי חובה Pocket holster.

ואם אתה רוצה מחסנית נוספת או 2 -> תעיף מבט על Nomag - ככה אני סוחב את האקסטרות שלי. התאמנתי עם זה ארוכות -> זה עובד מעולה גם במצבי לחץ

• אהבתי 1

Then dying is forgetting

פורסם

הידית של האקדח משום מה בולטת לי בגוף. לא לובש שום דבר צמוד. ניסיתי אפילו להשתמש ב waist band וזה לא עזר...

פורסם
לפני 45 דקות, קאררה כתב:

הידית של האקדח משום מה בולטת לי בגוף. לא לובש שום דבר צמוד. ניסיתי אפילו להשתמש ב waist band וזה לא עזר...

אז הHolster שאתה משתמש בו גרוע / לא מתאים לך כראוי.

אחד מהדברים שחשובים בהולסטר זה הConcealment claw או משהו שיתן לו זוית כנגד החגורה (שצריכה להיות קשיחה בדיוק בשביל זה) ולהטות את הידית של האקדח שתיהיה צמודה לך לגוף.

קח 3 המלצות מניסיוני שמעולות שכולן עושות הולסטר שמתאים לך לסטאפ (כי ה365 פשוט מאוד נפוץ)

https://www.tier1concealed.com/collections/allholsters/products/xiphos-elite?variant=39991840899143

https://qvotactical.com/product/sig-sauer-p365-sub-compact-more-discreet-iwb-holster/

https://www.tacticalholsters.com/product/phenom-commando/

שים לב שלכולם יש חלק בולט בצד של הידית של האקדח במיוחד בשביל זה - ליצור זווית שתצמיד את האקדח לגוף כנגד החגורה.

(שם אגב - ליומיום Kore essential מעולה - כי היא מתכווננת בקלות ולא כוללת אבזמים שנראים מגוכך או בלתי אפשרי להעביר בג׳ינס הממוצע)

• אהבתי 1

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 22 שעות, קאררה כתב:

מצרף תמונה של הרכש החדש, ה bodyguard 2.0 comp. יורה 380, נכנס לכיס, מחסנית 12 כדורים. בהתחלה היה קשה להתרגל לירות בו אבל עכשיו הוא מתחיל להיות כלי הנשק האהוב עלי. 

IMG_4036.JPG

כלי חמוד ברמות על וסוג של פלא הנדסי עם 12 כדורים, חשבתי לעבור אליו מה-26 כי אני חובב אקדחים קטנים שנוח לי לשאת לכל מקום (היה לי 19 שהוא לא ממש גדול אבל בסוף יצא שהוא נשאר יותר בכספת מאשר עלי), אבל הוא פשוט קטן מדי עבור היד שלי. 

פורסם

ג׳רזי

Same shit

אבל נראה - פאם בונדי שלחה amicus משמעותי על תיק שמגיע בקרוב אצלינו ובו הממשל הפדרלי אמר שהם לא מחפשים לתמוך בהגבלות - בין השאר לעניין המחסניות.

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 6 שעות, Mech Morphix כתב:

image.jpeg.a62d71dcf6ad6948e08c272124ebebea.jpeg

כשמדברים על קיבולת במחסנית ואני גר בו בוושינגטון 

יא מלוכלך אתה מתכתב בשרשור בפורום ישראלי שמוציאים לנו את הנשמה לרכוש אקדח אחד להגנה עצמית ואחר כך שואבים את הכיס כדי לירות 50 כדורים במטווח.

אתם מזמינים תחמושת הביתה כמו שאנחנו מזמינים פיצה ועוד מתלונן? 

מה השלב הבא תתבאס שאין לך נמ"ר בחצר?

• מצחיק 2
פורסם
לפני 12 דקות, יובל .מ. כתב:

מה השלב הבא תתבאס שאין לך נמ"ר בחצר?

מי שם דבר כזה בחצר?

בשביל מה יש גראז'?

• מצחיק 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...