Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי מכם הוציא רישיון נשק?

Shaike.Zam

פוסטים מומלצים

לפני 10 דקות, יובל .מ. כתב:

מיתוס של צה"ל.

מחסנית שמיועדת ל15 צריך למלא 15.

מחסנית 30 שים 30.

לא קשור לצה"ל (29/30). 

כל קפיץ כמה שתלחץ אותו יותר קרוב לנקודת ה-סוליד שלו יתפקד פחות טוב לאורך זמן (ייחלש) ותקרב אותו לנקודת הכשל (שבר) אם הוא בשימוש מחזורי.

מחסנית בשימוש - שמים בה כמה שהיא מוגדרת. 

מחסנית ששוכבת בכספת חודשים ומחכה ליום פקודה - שים בה כדור או שניים פחות ותאריך את חייה. אם תצטרך להשתמש או שתרגיש שאתה בסכנה - תוסיף לה בכמה רגעים את הכדור החסר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפחידו אותנו מנשקים במרחב הציבורי, מחבל דוקר היום 2 אזרחים ומנוטרל על ידי אזרחית (!) חמושה.

כמו באירוע הקודם, במקום מרדף כל הלילה נגמר בשניות.

נשק זה טוב. 

לכו להתחמש.

• אהבתי 5
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כי נדיר (גם בארה״ב) שמי שמשתמש בנשק לפשע הוא בעל נשק חוקי שרשום על שמו.

למעשה יותר נפוץ כנראה מקרים של שימוש בנשק להגנה עצמית כזו או אחרת ... ובעיקר פושעים (שלא ממש אכפת להם גם ככה מחוקי נשק) או אנשים שלא צריכים להחזיק נשק (בעיות נפשיות וכו) הם אלו שמשתמשים בנשק בצורה פוגעת.

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

אצלי בשעה 9 תמיד, לא רק בנהיגה. ואני ימני.

מושבי ספורט מחבקים של BMW, אין מקום אחר.

לפני שנים בשעה 4 נשק אחר עשה לי שקעים בריפוד. בכל מקרה גם ממש לא נגיש שם, לדעתי.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, MadCat_LE כתב:

מה אתם עושים בנהיגה כשהנשק בשעה 4-5 או צד שני?

אצלי הוא לרוב בין 3 ל-4 בנרתיק פנימי, אז מטה את ידית האחיזה מעט קדימה אחרי שמתיישב, ככה שלא "ילחץ" על המושב. 

אם זה לא גלוק 17 או מכנס סקיני, אז אתה תשכח שהוא שם אחרי כמה דקות.

אם הדאגה היא לנזק למושב, אתה יכול לשים מעליו את החולצה כך שתכסה את הידית, לאלתר ריפוד לקצה הידית או לשים אותו לשמור על הביצים. זה מה שאני עושה בנסיעות ארוכות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 שעות, RK כתב:

אפנדיקס.

This is the way.

והייתי ממליץ גם להתאמן (בלי תחמושת עליכם - עם נשק פרוק , ברכב , עם חגורה)

הרבה מה4-5 בעייתי.

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על העיצות - עם הנרתיק הנוכחי אפנדיקס בעייתי (הוא פשוט גדול ורחב מידי), מחר או ביום שני צריך להגיע נרתיק קומפקטי יותר של Vedder שאני מקווה שיאפשר מיקום נוח יותר.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 31.1.2025 בשעה 12:52, amosbmw כתב:

אצלי בשעה 9 תמיד, לא רק בנהיגה. ואני ימני.

מושבי ספורט מחבקים של BMW, אין מקום אחר.

לפני שנים בשעה 4 נשק אחר עשה לי שקעים בריפוד. בכל מקרה גם ממש לא נגיש שם, לדעתי.

אתה ימני? נושא בשעה 9? 

לא מסתדר לי איך שולפים ככה במידת הצורך…

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 44 דקות, elad_w כתב:

אתה ימני? נושא בשעה 9? 

לא מסתדר לי איך שולפים ככה במידת הצורך…

הנשק הפוך, כמו בסרטים שסוכנים מסתובבים עם מעיל ארוך והנשק יושב על מין ווסט כזה מוזר.

או לחילופין תחשוב על צורת נשיאה של חרב בסרטים מימי הביניים.

לא משהו נפוץ במיוחד, אף מדריך לא הזכיר את זה אף פעם ולא ניסיתי אז לא יודע מה להגיד על זה באופן אישי

• מעניין 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...