Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך מעבירים תג נכה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 37 דקות, Ron Poh כתב:

אין לי רישיון לאופנוע, גם אם ישלמו לי אני לא עולה על אופנוע.

אך למיטב ידעתי בקטנוע החלפת הילוכים וגם בלימה זה עם הידיים.

אז עם הוא נכה רגלים, למה שיהייה חייב לנסוע רק על רכב?

כי הוא לא נכה רגליים. הוא מסוגל ללכת, לרכב, לצלול, וגם לתפוס חניה שהמחוקק קבע שתהיה שמורה לאדם שיש לו בעיית התניידות אמיתית.  

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני יודע בדיוק מה הבעיה שלו כי עבדנו יחד תקופה ארוכה. אתה מסיק מסקנות על סמך נתונים חלקיים

המדינה לא מבחינה בין ציפורן חודרנית לכסא גלגלים

פורסם (נערך)
לפני כשעה, Cerebral Cortex כתב:

ומאיפה העירבון שאין שימוש בתו של הנכה כאשר הנכה לא ברכב? שני הורים לילד נכה? הילד נמצא רק ברכב אחד. מאין העירבון שההורה השני לא עושה שימוש לא ראוי בתו?

אתה צודק שיש שמנצלים לרעה למרות שלא אכפת לי שיש מישהו שהצליח לקמבן ולחנות בכחול לבן חינם ואני צריך לשלם,

יותר מפריע לי אם הם חונים בחניית נכים והנכים צריכים להיגרר למקום רחוק יותר,

אבל מה אכפת לך שאחד שהוא לא נכה חונה בכחול לבן או באדום לבן אם זה לא מפריע לך בתנועה ואם זה מפריע לתנועה הוא יקבל דוח למרות היותו נכה

לפני 2 דקות, ArikB כתב:

אני יודע בדיוק מה הבעיה שלו כי עבדנו יחד תקופה ארוכה. אתה מסיק מסקנות על סמך נתונים חלקיים

המדינה לא מבחינה בין ציפורן חודרנית לכסא גלגלים

תנסה להוציא תג נכה על כאבים ברגליים שתתלונן לרופא וספר לי אם הצלחת על סמך זה להוציא תג נכה (ספוילר: אני חושב שלא תצליח)

עריכה אחרונה על ידי ADG
פורסם
לפני 6 דקות, ADG כתב:

אדום לבן אם זה לא מפריע לך בתנועה

אם חנייה באדום לבן לא מפריעה לתנועה למה בכלל סימנו את המקום באדום לבן?

• מצחיק 1
  • מעניין 1
פורסם
לפני 3 דקות, eladts כתב:

אם חנייה באדום לבן לא מפריעה לתנועה למה בכלל סימנו את המקום באדום לבן?

אתה באמת שואל שאלות על הרשויות?

נגיד אם רק שני רכבים בדיוק עוברים על הכביש וזה דו סיטרי ואחת המדרכות רחבה מספיק כדי להכיל רכב ובצידו עגלת תאומים למה שלא יעלו עם שני גלגלים על המדרכה זה לא מפריע לא לתנועה ולא למדרכה

פורסם
לפני שעה, Cerebral Cortex כתב:

ומאיפה העירבון שאין שימוש בתו של הנכה כאשר הנכה לא ברכב? שני הורים לילד נכה? הילד נמצא רק ברכב אחד. מאין העירבון שההורה השני לא עושה שימוש לא ראוי בתו?

עירבון? אין עירבון. 

איזה עירבון יש שאתה לא נוסע במהירות העולה על המותר? 

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, Nemesis כתב:

עירבון? אין עירבון. 

איזה עירבון יש שאתה לא נוסע במהירות העולה על המותר? 

אותו ערבון שאם תופס אותך שוטר משתמש בתג כגון אדום לבן וכו' בלי הנכה ברכב תקבל דוח

עריכה אחרונה על ידי ADG
פורסם (נערך)

Cerebral Cortex - אני מבין את הכעס שלך, אבל אני חושב שאתה זה שלא מבין עד כמה זה מקומם, אותך אולי מכעיס שיש כאלו שלא מגיע להם וחוגגים בחינם.

לי זה כואב הרבה יותר, אני רואה את אלו שלא מגיע להם ותופסים לי את המקום שמיועד לי בחוק.

היום הגעתי לקופת חולים עם הילד הנכה ונאלצתי לחנות במרחק לא סביר בגלל שמישהו בריא לחלוטין חנה בחניית הנכים הצמודה למבנה.

יש כאן אבסורד נוראי בכל התחום הזה והלוואי שמישהו פעם יצליח לעשות סדר.

לשאלתך - אני עם ילד נכה, ויש לי 2 רכבים, אחד לבית ואחד לעבודה, אבל לפעמים אני לוקח את הילד ברכב של העבודה אז אני צריך את התג בשני הרכבים.

אגב - אני קיבלתי 2 כרטיסים מיד בפעם הראשונה, ואני לא מסכים עם מי שכתב שזה לא טירחה להעביר כל פעם מרכב לרכב. ומה אם שחכתי לקחת את התג ויצאתי לנסיעה? עכשיו אסור לי לחנות?

לעניין האם חייבים להציג את התג - בעיקרון הפקח מחוייב לבדוק לפני מתן דו"ח האם לרכב מעודכן תג נכה, אבל יש עיריות שבחוק העזר העירוני שלהם דורשים להציג את התג באופן קבוע, ומציינים שמי שלא יציג יקבל דו"ח, למשל בירושלים כותבים ככה, אבל בפועל לא קיבלתי שם דו"ח גם כשלא שמתי את הכרטיס.

עריכה אחרונה על ידי chezik
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 10 דקות, chezik כתב:

לי זה כואב הרבה יותר, אני רואה את אלו שלא מגיע להם ותופסים לי את המקום שמיועד לי בחוק.

זה הכי מפוצץ חד משמעי

פורסם

אז ככה 

א. מנוולים יש בכל מקום, יש עולם תחתון, יש פושעים, יש גנבים, יש חוסמי חניה, וכו' 

בנאדם שמשתמש עם התג בצורה לא חוקית הוא פושע, והוא חשוף לדוח של 13000 ש"ח באם יחנה בחנית נכה ושוטר ידרוש לראות את הנכה,

ב. הרבה נכים מבוגרים נעזרים בילדים, או ילדים צעירים בהורים, ולכן תריך בהרבה מהקרים שני תווים,

ג. אני מבטיח לך שאתה לא רוצה להתחלף עם הבעיות שיש לאותו אחד שקיבל תו נכה, 

ד. יש המון עיריות שנותנות דו"ח על חניה בכחול לבן באם התג לא נמצא על השמשה.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם (נערך)
לפני שעה, Ron Poh כתב:

מה?

מאיפה הגיע המשפט הזה?

ממש לא קל להשיג תג נכה!

אני אסביר את עצמי. הבחור הזה שדיברתי עליו, התג לא על שמו!

והחוסר אבחנה שהתכוונתי אליו הוא באכיפה. 

עריכה אחרונה על ידי ArikB
פורסם (נערך)

לאבי יש תג נכה. רשום על שני הרכבים. מעולם לא ניצלתי לרעה. (לא ביקשנו אנחת אגרה על שני הרכבים)

שאני חונה על כחול לבן אני מפעיל פנגו. שהוא איתי שם תתג. בדרך כלל נוסע אם הרכב שלו.

היום הוא לא נוהג. וגם ללא רישיון.

שהוא היה מאושפז. הגעתי מוקדם בשביל לחנות בחניה רגילה. 

אם יותר מאוחר חונה בחוץ הולך רבע שעה.

שהיה מאושפז  ניצלתי רק לחניה חינם. בחניה רגילה. וגם זה אפשר לספור על יד אחת.

גם לאימי המנוחה. היה תג בהתחלה רגיל. אחרי זה היה לה רכב אם מעלון. גם לא ניצלתי לרעה.

על הרכב ששימש אותה ביקשנו אנחה. וקיבלנו.

שאימי הייתה בשיקום בבית לוינשטיין. ניצלתי רק לחניה חינם בשבתות.

חניתי בחניה רגילה.

עריכה אחרונה על ידי yor2
  • אהבתי 4

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• תוכן חדש...