Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 35 דקות, harhanegev כתב:

דיברו בדיון הזה על כך שיש בתחנה המסויימת רק 4 עמדות טעינה.

ביקרתי הבוקר בתחנה (אני גר באילת), וכפי שזה נראה כנראה שצפויות להיות בה 8:

יש 4 עמודים, 2 מהם עם 2 עמדות הטענה לעמוד, ו-2 האחרים בלי כלום.

נראה הגיוני וצפוי מאוד שיותקנו ליד כל אחד מהם עוד 2 עמדות הטענה, ואז יהיו 8.

(וכפי שכבר ציינתי קודם, המקום המדובר הוא אחד ממקומות רבים להטענת כלי רכב חשמליים כאן באילת, יש גם עמדות איטיות וגם עמדות מהירות במקומות רבים בעיר. הייחוד בתחנה הספציפית הזאת של פז הוא רק העיצוב המזכיר תחנת דלק רגילה, ושום דבר חוץ מזה)

תודה על העדכון! כיף לשמוע את זה 😁

לפני 35 דקות, harhanegev כתב:

1. יש לא מעט נהגים שיקחו את הסיכון "מקסימום מידי פעם יתקעו לי רפורט, לא נורא יש לי כסף". לעיתים גם ישאירו מישהו ברכב כי אז "זה לא נחשב שהם חנו והפקח בטח לא יתקע רפורט".

2. ברוב הערים והעיירות בישראל, אכיפת חוקי חניה כמעט לא קיימת. פקחים מסתובבים רק במרכז העיר או במקומות מועטים אחרים, לעיתים מקפידים לאכוף רק נגד תושבי ערים אחרות (אפשר לדעת למשל לפי תו חניה מקומי, לעיתים גם יש מקומות בהם די ברור מסיבות אחרות שמדובר באנשים ממקום אחר), ואפילו אם אזרח יתקשר למוקד או למחלקת פיקוח חניה אם מידע על בעיה ספציפית במקום ספציפי בזמן אמת, יסרבו לשלוח פקח.
הסיבה: כי מר X שהוא ראש עיריית/מועצת Y, לא רוצה שבבחירות יזכרו אותו בתור "אחד שתוקע רפורטים". ולכן, המוני רחובות בכל חלקי מדינת ישראל מלאים בחונים על המדרכה ובשאר מקומות בעייתיים, ושהקשישים והנכים והתינוקות בעגלה ירדו לכביש להידרס, ואלה עם החשמלוקים שיחפשו מקום אחר להטעין, הרי זכותו הטבעית וההסטורית של כל בעל רכב פרטי לחנות 10 מטר מהבית, ולא חלילה 70 מטר.

לגבי זה אני יכול לתת לך לדוגמה את חיפה. העיריה שמה תמרורים וצבעה את החניות. לאחר מכן הפקחים התחילו לתת דוחות, וכמו קסם העמדות התנקו מרכבי בנזין. ורק אוסיף שרוב העמדות בחיפה נמצאות בשכונות השונות ולא במרכז העיר.

אם העיריה עושה את העבודה שלה כמו שצריך ואנשים יודעים שהם יחטפו דוחות, זה עובד מעולה. תזכור גם שהעיריה מרוויחה כסף טוב מהדוחות האלה.

עריכה אחרונה על ידי Gopher
  • תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 1 דקה, Gopher כתב:

תודה על העדכון! כיף לשמוע את זה 😁

לגבי זה אני יכול לתת לך לדוגמה את חיפה. העיריה שמה תמרורים וצבעה את העמדות. לאחר מכן הפקחים התחילו לתת דוחות, וכמו קסם העמדות התנקו מרכבי בנזין. ורק אוסיף שרוב העמדות בחיפה נמצאות בשכונות השונות ולא במרכז העיר.

אם העיריה עושה את העבודה שלה כמו שצריך ואנשים יודעים שהם יחטפו דוחות, זה עובד מעולה. תזכור גם שהעיריה מרוויחה כסף טוב מהדוחות האלה.

ירושלים תל אביב וחיפה הן כמעט כל החריגות לטובה בעניין הזה של אכיפת חוקי חניה.

ברוב מכריע של שאר ערי ועיירות הארץ, רחובות שלמים מלאים בחניה עבריינית בידיעה ברורה שאף פקח לא יגיע כי זו ההוראה מלמעלה, מה שנכון לקרוא "אכיפה אלקטורלית".

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם
לפני 4 דקות, harhanegev כתב:

ירושלים תל אביב וחיפה הן כמעט כל החריגות לטובה בעניין הזה של אכיפת חוקי חניה.

ברוב מכריע של שאר ערי ועיירות הארץ, רחובות שלמים מלאים בחניה עבריינית בידיעה ברורה שאף פקח לא יגיע כי זו ההוראה מלמעלה, מה שנכון לקרוא "אכיפה אלקטורלית".

אני יודע שגם עיריות כמו כפר סבא, רעננה ונתניה מקפידות, אבל אתה בהחלט צודק לגבי ישובים מסוימים.

פורסם
לפני 1 דקה, Gopher כתב:

אני יודע שגם עיריות כמו כפר סבא, רעננה ונתניה מקפידות, אבל אתה בהחלט צודק לגבי ישובים מסוימים.

ישובים מסויימים רבים מאוד מאוד, כולל רוב הערים בישראל.

אכיפה תקינה על חלקיק זעיר של העיר, כל השאר הפקרות מוחלטת כולל סירוב להגיע גם אם אזרח יפנה בזמן אמת.

• אהבתי 1

פורסם
בתאריך 21.7.2023 בשעה 20:15, MIKIOPA כתב:

לא סתם, לקחו בחשבון את הנהג הישראלי.

השלב הבא בתחום הוא מריבות ודקירות בויכוחים על עמדות טעינה

אין צורך להקצין ולגשת ישר לדקירות, אפשר להסתפק בזריקה של כיסאות כתר איש על רעהו כמיטב המסורת.

• אהבתי 3

פורסם

ומתעוררת שאלה אצלי. אם החניות המיועדות לטעינה חשמלית אכן שמורות רק לרכב חשמלי שגם טוען בזמן שהוא חונה, איזה אמצעי, אם בכלל, יש בידי הפקח לוודא שהרכב החשמלי שהוא רואה בחניה הנזכרת אכן טוען ולא סתם מארגן לעצמו חניה באיזה חניון צפוף. אחרי הכל מה יפריע לי כבעל רכב חשמלי ( ואני לא ), להחנות את הרכב הטעון על מלא שלי, לחבר תקע לשקע וללכת לעיסוקיי.

פורסם
לפני 8 דקות, רועי5 כתב:

ומתעוררת שאלה אצלי. אם החניות המיועדות לטעינה חשמלית אכן שמורות רק לרכב חשמלי שגם טוען בזמן שהוא חונה, איזה אמצעי, אם בכלל, יש בידי הפקח לוודא שהרכב החשמלי שהוא רואה בחניה הנזכרת אכן טוען ולא סתם מארגן לעצמו חניה באיזה חניון צפוף. אחרי הכל מה יפריע לי כבעל רכב חשמלי ( ואני לא ), להחנות את הרכב הטעון על מלא שלי, לחבר תקע לשקע וללכת לעיסוקיי.

רואים על העמדה עצמה אם הרכב בטעינה או לא

• אהבתי 2
פורסם
לפני 7 דקות, Ragnar כתב:

רואים על העמדה עצמה אם הרכב בטעינה או לא

מיד שנגמר הטעינה אני חייב לרוץ מהחנות בקניון להזיז את האוטו?

זה לא הגיוני,

צריך לחשוב על משהו ריאלי,

אם בעל רכב חשמלי ידע שהוא נכנס לקניון וכשהו מטעין אז הוא חייב מיד להגיע לפנות, הוא יחשוב פעמים בכלל אם להכנס לשם.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם
לפני 36 דקות, WE988244 כתב:

זה לא הגיוני,

צריך לחשוב על משהו ריאלי,

אם בעל רכב חשמלי ידע שהוא נכנס לקניון וכשהו מטעין אז הוא חייב מיד להגיע לפנות, הוא יחשוב פעמים בכלל אם להכנס לשם.

לרוב מדובר על עמדות איטיות ולא עמדות מהירות

קרי - טעינה של שעות לא מעטות לסוללה מלאה, ושעות אחדות לעשרות אחוזים

ז"א אם אתה מעביר 5 שעות בקניון, שאפו עלייך. אם לא, ואתה נכנס לשעתיים - זמן סביר בו הסוללה לא תיטען בצורה משמעותית בעמדה איטית

צריך להפעיל שיקול דעת. כמו שאתה לא נכנס לתחנת דלק ויוצא לטייל, גם במקרה הזה - אם תיכנס לעמדה עם 98 אחוז טעינה, היא תסתייים כנראה תוך זמן קצר.

אם לא נדע להיות אחד בשביל השני, בכל דבר בחיים וגם בעמדות טעינה - יהיה כאוס

פורסם
לפני שעה, WE988244 כתב:

כן!!! 

זו לא חניה לרכב חשמלי. זו עמדת טעינה. 

יש עוד אנשים שצריכים להטעין את הרכב. 

מי ישמע שאתה באמצע ניתוח מוח בחנות 'הממתקים של מוטי' ולא יכול רגע לפנות את המקום. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
בתאריך 24.7.2023 בשעה 04:55, eladts כתב:

את זה אפשר להגיד לגבי כל חניון. ברכב חשמלי הסיכוי לשריפה, גם כשהוא נטען, הוא פחות מזה של רכב עם מנוע בעירה פנימית. לבזבז שטח יקר רק בגלל תיאורית קונספירציה זו לא אסטרטגיה עסקית מוצלחת.

אני רואה לפחות שתי סיבות:

1. כדי שכלי רכב גבוהים יכלו להשתמש בעמדות.
  2. כדי שאדי הבנזין לא יתרכזו בגובה נמוך.

אני רק אניח את זה כאן:

והרכב לא היה בטעינה על גבי האונייה.

• רעיון גרוע 1
  • מבאס 1

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
לפני 5 שעות, redroze כתב:

אני רק אניח את זה כאן

והרכב לא היה בטעינה על גבי האונייה.

ואיך בדיוק הם ידעו שזה כנראה נגרם מרכב חשמלי? אף אחד עוד לא היה על האוניה לחקור את זה. עוד פייק ניוז.

בינתיים הרבה יותר רכבי בנזין נדלקים בכביש מרכבים חשמליים.

• רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 22.7.2023 בשעה 19:46, Gopher כתב:

במונחים של זמן ה-10 דקות הפרש זה לא הרבה.

לפני שהייתה טעינה אולטרה מהירה ההפרשים האלה היו גדולים בהרבה.

אתה יודע שהאולטרה טעינה הורסת את הסוללה ועושים את זה פעם ב אז תכלס לא הרבה השתנה 

לפני 9 שעות, harhanegev כתב:

אין צורך להקצין ולגשת ישר לדקירות, אפשר להסתפק בזריקה של כיסאות כתר איש על רעהו כמיטב המסורת.

זה היה פעם 

היום זה דקירות

• רעיון גרוע 2
פורסם
לפני 7 דקות, CiUiK כתב:

אתה יודע שהאולטרה טעינה הורסת את הסוללה ועושים את זה פעם ב אז תכלס לא הרבה השתנה 

אם אתה לא עושה את זה בקביעות ובד"כ טוען בטעינה איטית זה לא פוגע בכלום.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 6 שעות, Gopher כתב:

אם אתה לא עושה את זה בקביעות ובד"כ טוען בטעינה איטית זה לא פוגע בכלום.

It's as if you refuse to understand what you're being told

• רעיון גרוע 4

• תוכן חדש...