Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך אתם נרגעים בכבישים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 שעות, hans כתב:

זה מוציא את כל האגרסיות על פלישה עתידית לפולין

תבדוק אם יש תחנת רדיו ליד הגבול, משהו מרגיש לי שם חשוד

פרנקופיל מושבע!

פורסם
לפני 13 שעות, itaysamurai כתב:

אני כהה עור ונוהג בבמוו.

לא חותכים אותי.

לא מתעצבן.

אז תהיו כמוני.

אני חובש כובע שחור ונוהג על VRS כחולה חדשה, זוכה לכבוד מהבני דודים בדרך הביתה (443), אנשים אדיבים כלפיי ונותנים לי להשתלב בקלות בתל אביב.

צחקתי על זה עם חבר מהעבודה לפני איזה שבועיים

• מצחיק 1

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
לפני כשעה, Coro כתב:

תסכים איתי שיש מרחק עצום בין להיום מושלם לבין להאיץ כדי למנוע מנהג שעקף אותך להשתלב בתנועה.

אותה רוצה להיות רגוע? סע ברוגע, אתה לא בתחרות, לא מחנך/מעניש/נוקם באף אחד.

תהיה אדיב בכביש. תסמן תודה לאנשים בכל הזדמנות וסליחה אם בטעות קיפחת זכות.

הוא מנע ממני..

וזה מתוך אינסטינקט

פורסם (נערך)

משהו שיכול לעזור לך להירגע בכבישים זה ההבנה שההבדל בין לנהוג זורם בסבבה על 90 ובין לנהוג כמו חולה כלבת זה גג - גג - גג חסכון של 3-4 דקות בהגעה ליעד ואני נדיב עם ה-3-4 דקות חסכון. לדעתי זה לא יותר מ-2 דקות. אם העצבים, זיעה והברקסים שתצטרך לעשות כל 20,000 ק"מ שווים לך את הדקות הבודדות שתרוויח אז סבבה, אבל אני בכבישים בודהה. אני נוסע על 90-100 בימין ולא מעניין כלום. מישהו צריך לעשות משהו מאוד מטומטם ומופנה ישירות כלפי כדי להוציא אותי משלוותי. מזמן סיימתי לריב עם אנשים במדינה הזאת. ממילא לא תחנך אף אחד.

עריכה אחרונה על ידי Mortician
  • אהבתי 2
  • מעניין 1
פורסם
לפני 12 שעות, hans כתב:

...

על הדרך מהווה איום שימושי לילדים - אם אתם לא חדלים לריב מיד, אבא משמיע ואגנר! 

לפני 8 שעות, Derish כתב:

הבנתי שהאיום על ואגנר עובד היטב במזרח אירופה וחלקים מסויימים של המזרח התיכון, אבל לא ידעתי שהם כבר הגיעו לישראל. קצב התקדמות מרשים.

וואגנר זה לחלשים, איום טוב זה אדגר וארז. מוציא את החשק לחיות מכל יצור חי (טוב, פרנק זאפה אהב אותו אז אפשר להבין כמה הוא מצמית).

• מצחיק 1
פורסם
לפני 58 דקות, Mortician כתב:

שההבדל בין לנהוג זורם בסבבה על 90 ובין לנהוג כמו חולה כלבת זה גג - גג - גג חסכון של 3-4 דקות בהגעה ליעד ואני נדיב עם ה-3-4 דקות חסכון.

לא כל מי שנוהג מהר זה על מנת להגיע מהר. 

• אהבתי 3
פורסם
לפני 15 שעות, iluxxxa כתב:

למי שנוהג כאן ביותר ממכונית אחת באופן שוטף וקיים הבדל בין המכוניות - האם סוג הרכב משפיע על ההתנהגות/איפוק שלכם?

משפיע לגמרי.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 1 דקה, teyal כתב:

משפיע לגמרי.

כשאני עם האוטו של אשתי I20, ברור שהנהיגה שלי שונה,

ההבדל בין סופר מיני לגיפ' זה הבדל בתחושה על הכביש,

לא יודע להסביר, אבל שאני על הסופרמיני יש לי סוג של תחושה שיש אנשים שיש להם קדימות ממני על הכביש.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם
לפני 10 שעות, WE988244 כתב:

הצפונים הם עם אחר, חיים בקצב שונה, 

תמיד שאני יוצא לחופש בצפון אני מרגיש בפלנטה אחרת,

החיים במרכז הם בקצב רץ, אין שניה של זמן, פקקים באורך הגלות,

ברגע שתתן לעקוף אותך אתה תשאר מאחור,

בצפון אתה הרבה פעמים תפגוש את אותםאנשים במשך תקופה,

המרכז זה קצב אחר,

קשה להסביר אבל אנשי המרכז יסכימו איתי.

גר במרכז ועדיין, אם אני בשמאלי ואני רואה שלרכב במסלול הימני יש מכשול או רכב מאט, תמיד אבל תמיד, אני נותן לו להשתלב וזו מתוך אנוכיות גמורה. אני יודע שאם אני לא ייתן לו ואחרים גם כן, הוא פשוט יעדיף להזדחל בשמאלי ולעולם לא יפנה את הדרך.

לעומת זאת אם אני רואה מישהו מנמנם על הנתיב השמאלי ופתאום נזכר שהוא צריך ימינה בצומת הבאה ואני כבר עברתי לנתיב הימני כי אין ברירה, לא רואה צורך לתת לו להשתלב.(לא עושה לו דווקא אבל לא יוצא מגידרי לעזור לו)

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

פעם גם אני הייתי 'עומד על שלי', לא נותן לחתוך אותי וכו', אחרי האירועים בחודשים האחרונים בכביש פשוט הבנתי שזה לגמרי החיים שלי, אין לי מושג מי האדם ברכב השני וזה לא שווה לי את זה.

פורסם

שתי הסנט שלי, לא מחנך אף אחד בכביש ונוהג אדיב כלפי אחרים למרות שזה "דופק" אותי, נוהג עם הראש ומסתכל קדימה ומנסה להימנע מפעולות של שליפה מהמותן, מצבים שמביאים את הנהיגה לסף כאוס.

לגבי השאלה שנשאלה עם רכב משפיעה על הנהיגה? התשובה היא לא, יש השפעה של אנשים שנוסעים איתי אבל אני שולט ברכב ולא הוא בי, זה בא מנהיגה בשלל מכוניות עם הספקים מ60 כ"ס ועד מפלצות של 500 כ"ס. 

• מעניין 1
פורסם

אני פשוט צועק בתוך האוטו לעצמי. אין שום סיבה שאני אסכן את עצמי בדקירה בגלל שאבא של מישהו גמר בפנים במקום על הקיר.

• מצחיק 3
פורסם

באופן אישי? פשוט נהנה לנסוע ביפנית האמינה-מקרר שלי וליהנות מהנהיגה. 

מתי שלא נהנה מהנהיגה בבוקר בפקקים? מוזיקה, מזגן, מים קרים.

תמיד אומר משפט פשוט: הבבון צריך להתמודד עם עצמו אחר כך, ולמשך כל החיים. 

מעלה חיוך וממשיך ביומי

אני חושב שזה לחלוטין קשור לעבודה הפנימית שלנו שאנו עושים (או לא עושים) בתור בני אדם, כראייה להתנהגות שלנו עם עצמנו בראש ובראשונה, ולהתנהגות והנראות שלנו על הכבישים. הרבה עבודה פנימית ואולי גם כמה צמחי מרפא בהחלט יועילו למטרה זו (אגב צמחי מרפא-כבישי ישראל זקוקים לכך.)

ובתמורה לאפשר לנהגים בכביש לעשות בכרצונם ולנו להגיע הביתה בשלום, לתת זכויות  קדימה, לתת לאנשים להיכנס, להירגע כיכפי שאמרתי הם מתמודדים עם עצמם. סליחה עם לא מתמודדים עם עצמם, הםצריכים לחיות עם עצמם. וזה לכשעצמו יכול להעלות לנו חיוך על הפנים

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...