Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך אתם נרגעים בכבישים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שעובד לי אישית זה להתנתק ולהוריד הילוך (בעיקר כשאני מבלה בפקקים). כמו שאמרו פה כבר, מוזיקה, שיחות טלפון, נהיגה בנתיב הימני ובכללי הורדתי את מהירות הנסיעה שלי וככה אני יותר רגוע ולא לחוץ. עוד משהו שאני לוקח איתי מהימים שהיה לי רכב ידני, מרווח סביר+ מהרכב שלפנים (בפקקים ובנסיעה רגילה) ומיעוט שימוש בברקס, יש נהגים שמנצלים את זה בפקק כדי לעקוף אותך אבל לרוב זה לא קורה.

זה הוריד לי משמעותית את רמת הלחץ בפקקים ואת העצבים.

פורסם (נערך)

למי שנוהג כאן ביותר ממכונית אחת באופן שוטף וקיים הבדל בין המכוניות - האם סוג הרכב משפיע על ההתנהגות/איפוק שלכם?

עריכה אחרונה על ידי מיץ פטל
פורסם

בהנחה המקלה שפות"ש לא מטריל, אז הוא לא נוסע רגוע, הוא נוסע לאט, בשמאלי ומייצר קונפליקטים. ברגע שיפסיק, אזי גם יירגע.

• רעיון גרוע 1
  • מצחיק 2

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

לפני 20 דקות, RK כתב:

בהנחה המקלה שפות"ש לא מטריל, אז הוא לא נוסע רגוע, הוא נוסע לאט, בשמאלי ומייצר קונפליקטים. ברגע שיפסיק, אזי גם יירגע.

כמה שטויות בתגובה אחת לא ראיתי לעולם

אני לא איזה אישה שהוציאה עכשיו רשיון וחוסמת את השמאלי, בוא נראה אותך מנסה לנסוע בחדרה בימני כשכל מטר יש רכב שעוצר באמצע הכביש
יותר מכבד ממני בנתיב השמאלי לא תראה, כשאני מרגיש שאני רוצה להאט אני ישר עובר לימני ולא מחפש לעכב אנשים - הנסיעה שלי מאוד חלקה וכמעט ללא בלימות תמיד משתלב עם הגז וכמו סימפוניה נותן לכולם לנסוע בלי להפריע להם או לגרום להם לבלום

אם אין לך משהו טוב להוסיף מיותר אח, אתה שופט על סמך סיטואציה שלא ראית שזה אגב דבר שישראלים אלופים בו משום מה.

מזל שהמציאו את מצלמת הדרך😆 תודה אבל בעצם לא תודה כי לא עזרת.

עריכה אחרונה על ידי CiUiK
  • אהבתי 2
פורסם
לפני 34 דקות, מיץ פטל כתב:

למי שנוהג כאן ביותר ממכונית אחת באופן שוטף וקיים הבדל בין המכוניות - האם סוג הרכב משפיע על ההתנהגות/איפוק שלכם?

במקרה שלי משפיע חד משמעית.

רכב ספורטיבי בדרך כלל מאיץ מהר, התגובות חדות והנהיגה שלי בהתאם.. אני ממש סובל לנסוע עליו בשעות העומס.

רכב משפחתי לעומת זאת, עצל, נינוח, ובאופן כללי משדר ״עזוב אחי בוא נשייט בסבבה״ אז מן הסתם גם הנהיגה שונה. 

• אהבתי 3
פורסם

מקשיב ל'דרייב'. 

בדיוק עלה פרק 53. 

https://open.spotify.com/episode/4z77kHPxj69y7WSdtl0zjK?si=WDQBkaVcTPSQMJkgomopvg

• מעניין 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

@CiUiK באיזה רכב אתה נוהג אם אפשר לשאול?

לרכב שלי (סוזוקי SX4) יש מתלים קשים ונסיעה מאוד לא רגועה (לא משהו ייחודי, פשוט כך הוא הונדס), ואני שם לב שזה משפיע הרבה על מצב הרוח וסגנון התגובה.

כשאני נוהג על רכבים אחרים, זה משפיע מאוד.

אתמול למשל, נהגתי על רכב עם מתלים רכים, ונהגתי לאיטי באופן רגוע בלי לקפץ ולהזרק מכל העבודות הלא נגמרות בכביש... זה באמת משנה הכל. גם מזגן חזק למוסיקה חרישית ונעימה או ללא.

כשחותכים אותך, ואתה מרגיש את האגו מתחיל לפעול לכיוון של אסקלציה, תנסה לחייך או אפילו לצחקק - זה משקר למוח וגורם להפרשות כימיות יותר חיוביות ופועל להרגעה.

Easier said than done, אבל אפשרי.

פורסם
לפני 29 דקות, LaCoco כתב:

@CiUiK באיזה רכב אתה נוהג אם אפשר לשאול?

לרכב שלי (סוזוקי SX4) יש מתלים קשים ונסיעה מאוד לא רגועה (לא משהו ייחודי, פשוט כך הוא הונדס), ואני שם לב שזה משפיע הרבה על מצב הרוח וסגנון התגובה.

כשאני נוהג על רכבים אחרים, זה משפיע מאוד.

אתמול למשל, נהגתי על רכב עם מתלים רכים, ונהגתי לאיטי באופן רגוע בלי לקפץ ולהזרק מכל העבודות הלא נגמרות בכביש... זה באמת משנה הכל. גם מזגן חזק למוסיקה חרישית ונעימה או ללא.

כשחותכים אותך, ואתה מרגיש את האגו מתחיל לפעול לכיוון של אסקלציה, תנסה לחייך או אפילו לצחקק - זה משקר למוח וגורם להפרשות כימיות יותר חיוביות ופועל להרגעה.

Easier said than done, אבל אפשרי.

סיביק 2002 בריטניה

היא נוחה אבל אין לי מזגן חחח, אשים גז ואבדוק אם יש שיפור

• מעניין 1
פורסם
לפני 8 שעות, יובל .מ. כתב:

פה הבעיה שלך.

הצפירה - סלאמתק, יגיד לו שהוא התנהג כמו ז*ן אבל כל אחד ימשיך לדרכו.

ברגע שאתה נותן גז לחסום אתה בעצם אומר אני מוכן להיכנס פה למלחמה.

הוצאת לי את האותיות מהמקלדת.

צפירה... נחליק.

גז ולחסום... גם אתה בבון, כפי שקראת לנהג השני.

לפני שעתיים, מיץ פטל כתב:

הגיל הוא המשפיען הגדול.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
פורסם (נערך)

אני נוסע מינימום 160 אז עוקף את כולם ומהבהב וצופר בלי הפסקה.

אם מפריעים אני חותך נתיבים ואם צריך לחנך מישהו, אני נותן ברקס להפתיע אותו, שילמד איך להתנהג בכביש.

אם הוא ימשיך אז אני חוסם אותו, מונע ממנו לנסוע והור צופר כמו משוגע, זה קורע אותע מצחוק.

ככה אני תמיד רגוע בכביש.

עריכה אחרונה על ידי ariel000
  • מצחיק 3

פרנקופיל מושבע!

פורסם

אני נוהג על פאגרו'

אני יכול לומר שאנשים נותנים כבוד לרכבים הגדולים,

ככה שכמעט אנשים לא חותכים אותי,

אז זה השנקל שלי שלא יחתכו אותך.😀

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם