Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך אתם נרגעים בכבישים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא עובד בהודו אבל היתה תקופה שאם הייתי רוצה לעלות לשם על מטוס ולעזור בהקמה של הצוות הנוכחי שם - כל מה שהייתי צריך לעשות זה לאמר. 

אני עובד בתוך מערך תמיכה הנדסי גלובלי עם צוותים בכמה מקומות בעולם - תל אביב, ניו ג'רזי, בוגוטה, ניו דלהי, פרנקפורט, טוקיו וסידני. 

אבל איפה אני נרגע? כמובן - על הכביש. NOOOOTTTTT

• מעניין 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

משהו שהתחלתי לעשות כדי לא להפסיד זמן על עצירת "5 דקות קפה" וזה שינה הרבה דברים על הדרך. 

לרוב (4 פעמים בשבוע) הנסיעות שלי הם שעתיים וחצי ומעלה. 

אחריי אין ספור פעמים שעצירת קפה גלשה לחצי שעה והייתה מלווה בהרבה עצבים,

התחלתי להכין ציייייייידה לדרך. 

ירקות ופירות שאני חותך לקופסה,( אני מנצל את זה שאני חותך לילד ולגברת ועל הדרך גם לי)

אגוזים ועוד כמה דברים יבשים

וטרמוס איכותי עם משקה חם, אני לא שותה ישירות מהטרמוס אלה מוזג לכוס. 

הבעיה לרוב הייתה הכניסה לתחנות דלק ובכביש 6 בעיקר. 

הייתי מגיע למצבים שעצירה של "5 דקות" גלשה ל 40 דקות!! 

זה היה מטריף אותי.

אנשים שלוקח להם יותר זמן מאנשים אחרים לצאת מהחנייה, כמו מבוגרים והצפירות שלא מפסיקות ולא עוזרות למצב. 

המתחכם שנכנס למסלול של המשאיות וגורם לצפירות צופרי אוויר בלי סוף. 

עלו שעוצרים "לשנייה" באמצע כדי שכל המשפחה תירד. 

כל אלו נעלמו ופחתו. 

כמובן שאם הנסיעה היא ב 11 בלילה, אני נכנס כדי למתוח קצת את הגוף כי זה יותר בטוח ממפרץ חירום. 

וגם הכיס הרוויח. 

• אהבתי 2
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
  • שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...