Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך אתם נרגעים בכבישים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קללות, ממלמל קללות שלא ידעתי על קיומן,

כמה שיותר, כמה שיותר גסות וכמה שיותר מגוונות.

אפשר גם בשפות זרות.

זה כ"כ מרגיע עד שלפעמים אני מרגיש אפילו טוב יותר ממה שהרגשתי מלכתחילה.

ואגב, מסתבר שזה גם מדעי..

https://www.news1.co.il/Archive/003-D-120922-00.html

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • לא הבנתי... 1

"Dust in the wind, All we are is dust in the wind"

The first love - Peugeot 205> Citroen Saxo> Fiat uno> Hyundai Lantra> Suzuki Belano> Peugeot 306> Volkswagen Polo> Seat Cordoba> Honda Accord> Subaru Impreza>Mazda 3 Spirit>VOLVO V40 KINETIC PLUS

פורסם
בתאריך 6.7.2023 בשעה 06:13, sperial כתב:

ומאישתי למדתי משהו חשוב: בכביש תהיה זונה - תן לכל אחד להכנס.

אפשר לתרום את אשתי אליכם לאיזה שיעור או שניים? אצלה בדיוק ההפך.

מי שמנסה להשתלב בכח\חותך\גונב זוכה לצרחת עצבים ונסיון ניגוח ממנה,ולעזאזל האוטו אם חו"ח יקרה משהו.

• מצחיק 1
  • מעניין 1

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

האמת היא שיש גם עניין כמותי. כשמספר הנדחפים מתחיל להיות מוגזם אני מצמצם מרחק ממי שלפני בתור. גם ללקוחות שלי יש זכות לקבל שירות בזמן.

• אהבתי 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 37 דקות, ezuf כתב:

אפשר לתרום את אשתי אליכם לאיזה שיעור או שניים? אצלה בדיוק ההפך.

מי שמנסה להשתלב בכח\חותך\גונב זוכה לצרחת עצבים ונסיון ניגוח ממנה,ולעזאזל האוטו אם חו"ח יקרה משהו.

הורמונים אחי הן בנויות שונה

פורסם

איפה זה? זה היה ״מאבק״ על זכות קדימה?

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

פותח חלון משקפי שמש ורדיו 96.9 רדיו קוראן
בדר"כ מפחיד את כל הבבונים עם הכנפיים

וברצינות? איך להרגע פשוט לשחרר

פורסם

אני לא מנסה לחנך אף אחד,נוקט תמיד תמיד ולא רק בכביש בגישה של להיות חכם ולא צודק,עדיף להגיע ליעד\לחזור הביתה עם אגו מושפל וללא סכנה,

כל אלה שמשחקים אותה בכביש גברים תזכרו תמיד שיש אחד יותר משוגע ממכם ויותר מטורף ממכם,חבל לקבל פיצוצים\מכות\נזקים לרכב על ניסיון

להיות המחנך הלאומי בכבישים.

זה עבודה עצמית,אבל שווה בהחלט.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 7.7.2023 בשעה 19:26, zaf כתב:

איפה זה? זה היה ״מאבק״ על זכות קדימה?

זה נראה יותר משהו כמו געגועים מהפס ייצור ביפן ורק עכשיו נפגשו 

אחרי המון שנים....😂

• מצחיק 5
פורסם
בתאריך 7.7.2023 בשעה 17:34, shilo_v כתב:

קללות, ממלמל קללות שלא ידעתי על קיומן,

כמה שיותר, כמה שיותר גסות וכמה שיותר מגוונות.

אפשר גם בשפות זרות.

זה כ"כ מרגיע עד שלפעמים אני מרגיש אפילו טוב יותר ממה שהרגשתי מלכתחילה.

ואגב, מסתבר שזה גם מדעי..

https://www.news1.co.il/Archive/003-D-120922-00.html

זה גם כשיש איתך נוסעים ברכב? 

בתאריך 7.7.2023 בשעה 07:24, Mortician כתב:

משהו שיכול לעזור לך להירגע בכבישים זה ההבנה שההבדל בין לנהוג זורם בסבבה על 90 ובין לנהוג כמו חולה כלבת זה גג - גג - גג חסכון של 3-4 דקות בהגעה ליעד ואני נדיב עם ה-3-4 דקות חסכון. לדעתי זה לא יותר מ-2 דקות. אם העצבים, זיעה והברקסים שתצטרך לעשות כל 20,000 ק"מ שווים לך את הדקות הבודדות שתרוויח אז סבבה, אבל אני בכבישים בודהה. אני נוסע על 90-100 בימין ולא מעניין כלום. מישהו צריך לעשות משהו מאוד מטומטם ומופנה ישירות כלפי כדי להוציא אותי משלוותי. מזמן סיימתי לריב עם אנשים במדינה הזאת. ממילא לא תחנך אף אחד.

אפשר להסתכל על זה גם אחרת. מדובר באיבוד מצטבר של יום בשנה. אם תחשוב על 20-40 שנות עבודה זה כבר לא סביר.

היית מסכים שכל יום יגנבו לך שנקל מהחשבון?

פורסם

איך אני נרגע בכביש? 

אתה לא רוצה לדעת. 

טוב - להיות ר-ציני לרגע. הסיבה שהתחביב הכי גדול שלי עד היום הוא מערכות סטריאו לרכב היא בגלל זה בדיוק. 

נוהג רגוע! לא חותך לא עוקף אם ממש חייב.

לא יוצר קשר עין עם אף אחד. 

לא עונה, לא עושה תנועות ידיים - כל זה נגמר אצלי מזמן. 

מתרכז בשלי והעצוב זה אפילו שאני כבר לא מנסה לעזור - גם מזה כבר נכוויתי מספר פעמים. 

עושה רושם לפעמים שהדרך היחידה להיות מאושר בתת-תרבות שלנו היא לחיות כאילו אתה לבדך בעולם הזה - זה עובד. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לפעמים בכבישים זה מרגיש לי כמו בפבלות של ברזיל.

יש מלא נהגים חלאות אדם שלא אכפת להם לא מעצמם ולא ממשפחתם,

ואם רק תהבהב להם או תצפור להם הם ירסקו לך את המכונית, 

נכון שהרבה פעמים מהחבר'ה האלו זה רוח וצלצולים והם חסרי השכלה,

לי גם הייתה את הבעיה הזו של נקמנות יתר, שאני עבדתי על עצמי הרבה

כי הרבה פעמים יצא לי להיות עם מצפונים של "למה התייחסתי לבן אדם הזה בכלל"

אחרי שהייתי צריך להגן על עצמי והייתי חייב לשמוע איזה "קליק"

מכתפו או משאר חלקי גופו של "הגבר" שיצא אלי ופתח לי את הדלת,

או שאת הדלת שהוא פותח הוא מקבל אותה בפצצה לתוך פרצופו החמוץ ואז אני נעלם.

אבל פשוט עבדתי על זה, להירגע, ועכשיו אני עובד על לאחל לו רק דברים טובים ולא מה

שהרבה פעמים הייתי מאחל לכאלה אנשים.

לשנות את העולם אף אחד לא יצליח, אבל לשנות את עצמנו נצליח ובגדול.

• מעניין 2
פורסם

החברה שלנו הולכת ונהיית אלימה יותר,  חוסר ההשכלה גדל, חינוך מבית שמטיף לעליטיזם לא ברור בהיקף נרחב מידי ולא מוצדק. 

אין משילות, המסגרות הציבוריות קורסות - 
לשיטור ולחוק אין שיניים ואין אמצעי ענישה מתאימים. 

מערכת החינוך נראית בעיני כמו שמרטפיה ולא מעבר. 

ונראה שזה פשוט נהיה בשגרה כאן לזרוק כסאות וכל מה שבא ליד על מילה שנתפסת לא במקומה. 

בקצב הזה ובכוון הזה לחלק קטן מהאנשים כאן תהיה היכולת להתעשר מעבר לחלומות שלהם וכל השאר רחמיי. 

עד אז - תתקינו מערכת טובה ברכב, שימו שיר טוב בווליום נוח ונעים - תהנו מהדרך מנקודה לנקודה ותשתדלו להגיע מרועננים ולא ההפך - באמת, עושה רושם שזה פחות או יותר מה שנשאר. 

• אהבתי 4

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

טיילתי ברודוס כמה ימים ולא שמעתי צפירה פעם אחת!

הפעם היחידה ששמעתי זה היה ליד הכנסייה שאנשים צפרו לאות שמחה לחתן וכלה שהלכו ברחוב.

מאז שחזרתי לארץ קיבלתי על עצמי להפסיק לצפור סתם, אז יוצא שבממוצע אצפור אולי פעם בשבוע בקושי וזה בסכנת חיים שלי.

עוד דבר זה להוסיף מוזיקה רגועה כמו אופרה ג'אז, מוזיקה של שנות ה- ומטה וכ"ו.

טויוטה פריוס 1.8 2009

יונדאי גטס GLS 2006

פורסם
לפני 25 דקות, yosilogen כתב:

עוד דבר זה להוסיף מוזיקה רגועה כמו אופרה ג'אז, מוזיקה של שנות ה- ומטה וכ"ו

אתה לא באמת רוצה לדעת מה קורה לי שאני שומע כזו מוזיקה?!🙈😆.

אבל לפעמים גם כשאני שומע שיר שאני אוהב ופתאום משהו מציק לי בכביש או מעצבן אותי ומסכן אותי 

בבלימה  או סתיה מהנתיב בצורה טיפשית זה מוריד לי את כל המצב רוח עם השיר ואני מכבה אות לכמה דקות.

• תוכן חדש...