Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תומר הדר מזמן לא כתב מאוזן

זאת לא הכתבה הריאשונה שלו על רכבים סיניים שהוא מלכלך

אין בסיניות יותר תקלות מרכבים אירופאים

• תגובות 133
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
לפני שעה, cohen motor 377 כתב:

בסוף נלך ברגל ובמקרה הטוב על אופניים חשמליים(שג בזה יש טוב ופחות).

דרך אגב, זה אכן כלי התחבורה העיקרי של תומר הדר :-) 

עריכה אחרונה על ידי Supertigre
  • מצחיק 1
פורסם
לפני שעתיים, Supertigre כתב:

דרך אגב, זה אכן כלי התחבורה העיקרי של תומר הדר :-) 

חחחחה. הפלת אותי מצחוק.🤣

לפני 3 שעות, Shmelov כתב:

פגעת בדיוק בנקודה!

זה בדיוק מה שהוא עשה בסרטון שלו על הונגצ'י הסיני (זה שדומה מקדימה לרולס-רויס).

במקרה נהגתי עליה למחרת היום ששלחו לי את הסיקור העלוב שלו (אני רואה רק סיקורים של מגזינים מובילים בחו"ל), ולא הבנתי על מה הוא מדבר. ברמה כזו שחשבתי שאולי אני זה שהוזה... ראיתי כמה כתבות בחו"ל על האוטו הזה וכולם התרשמו כמוני.

אל תיפול בסרטונים בשקל שלו.

ממליץ לך להתעלם ממנו.

שניה אחרי ששלחתי את התגובה שלי נזכרתי בהוגאצ'י הזו, שבלי קשר לכלום היא ממש יפה,

איך שהוא זלזל בה, ואני חושב שזו החשמלית הכי טובה שקיימת מבין הסיניות.

נ.ב אני חשבתי לפתוח שרשור על זה רק פות"ש הקדים אותי, רציתי באמת לשמוע מבעלי החשמליות כמה זה נכון מבחינתם, מה אתם אומרים בעלי החשמליות?

פורסם

מאז שראיתי את הסרטון שלו על ההונגצי איבדתי כל עניין בכתבות שלו. באופן אישי נהגתי בהונגצי, רכב פסיכי לגמרי גודל של משאית ומאיץ כמו מכונית ספורט, מאובזר בצורה הכי מוגזמת שיצא לי לראות, נוח ושקט. מנגד חייב להסכים שהממשק של המדיה בכל המסכים לא מובן, הטאצ לא מרגיש איכותי ובכלל הרוב היה בסינית- מאמין שהיבואן פתר את זה מאז שנהגתי. איכות החומרים וההרכבה גם לא ברמה מי יודע מה. 

אבל בסהכ וביחס למחיר זה רכב בליגה משל עצמו, לא זוכר שאחרי נהיגה במרצדס/ אינפיניטי/ לקסוס בעלות דומה יצאתי כל כך נפעם.

• אהבתי 1

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

אז מה שאתה אומר בעצם על ההונגצ'י, זה שהיא חזקה מאוד.( בערך כמו כל אוטו חשמלי) אבל הממשק הוא של אוטו צעצוע ופלסטיקים של מחזיק מפתחות. ומזה אתה מתלהב? יותר ממרצדס? שאתה קונה מרצדס, אתה קונה מאה שנים של מסורת למצוינות. סמל סטאטוס. וכל מה שמרצדס מסמלת. שאתה קוניה הונגצ'י, מה אתה קונה בכ"כ הרבה כסף? משאית עם הרבה כוח? איך היא תראה עוד כמה שנים? לדעתי כל היצרנים נמצאים עדיין בבאטה לגבי רכבים חשמלים חוץ מטסלה. לסינים יש יותרמה ללמוד כי אין להם מסורת של בניית רכבים

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 12 שעות, daniel204 כתב:

מאז שראיתי את הסרטון שלו על ההונגצי איבדתי כל עניין בכתבות שלו. באופן אישי נהגתי בהונגצי, רכב פסיכי לגמרי גודל של משאית ומאיץ כמו מכונית ספורט, מאובזר בצורה הכי מוגזמת שיצא לי לראות, נוח ושקט. מנגד חייב להסכים שהממשק של המדיה בכל המסכים לא מובן, הטאצ לא מרגיש איכותי ובכלל הרוב היה בסינית- מאמין שהיבואן פתר את זה מאז שנהגתי. איכות החומרים וההרכבה גם לא ברמה מי יודע מה. 

אבל בסהכ וביחס למחיר זה רכב בליגה משל עצמו, לא זוכר שאחרי נהיגה במרצדס/ אינפיניטי/ לקסוס בעלות דומה יצאתי כל כך נפעם.

5 דקות במרצדס \ לקסוס \ BMW יבהירו לך שמדובר בצעצוע המתיימר להיות רכב יוקרה אבל המרחק ענק ממותגי היוקרה הקיימים.

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 3 שעות, CX25GTI כתב:

5 דקות במרצדס \ לקסוס \ BMW יבהירו לך שמדובר בצעצוע המתיימר להיות רכב יוקרה אבל המרחק ענק ממותגי היוקרה הקיימים.

חייב לומר שאני נוטה להסכים.

יצא לי לנסוע על לא מעט רכבים בגרמניה, החל מסדרה 5, אאודי, מרצדס, כולן מרמות הגימור הגבוהות יותר... לא היה לי כואב לחזור ל-Geely שלי. במקום מסוים גם התגעגעתי.

לא שהם אינם מרשימים / נוחים / טכנולוגיים, אלא הסמל והמחיר אינם מצדיקים את הפרשי העלויות שבחלק ניכר מהמרכיבים (שאני משכלל לפחות) אין פערים משמעותיים.

באשר לתומר - אני קצת חלוק. מצד אחד, אני די משתעשע מהכתבות שלו. לפעמים הוא ילדותי, לפעמים יש לו הערות במקום. תמיד לקחתי את מה שהוא אומר בערבון מוגבל, בטח בכל הקשור לרכבים חשמליים ובפרט הסיניים.

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 29.5.2023 בשעה 20:05, cohen motor 377 כתב:

שניה אחרי ששלחתי את התגובה שלי נזכרתי בהוגאצ'י הזו, שבלי קשר לכלום היא ממש יפה,

היופי (או הכיעור) הוא בעיני המתבונן...

• רעיון טוב! 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

נתקלתי בזה היום. 

https://www.geektime.co.il/chinese-vehicles-problems/

גם אתם ראיתם את הסרטון על "התקלות הסודיות של החשמליות מסין"? בואו נדבר על זה רגע.

הסרטון והכתבה מבטיחים לחשוף לכם את התקלות הסודיות של רכבים סיניים כמו BYD, Skywell, MG - אבל יש פה כמה דברים שחייבים לדבר עליהם.

• אהבתי 3

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 3 שעות, motior כתב:

היופי (או הכיעור) הוא בעיני המתבונן...

בגלל זה אני כתבתי שהיא ממש יפה, ולא כתבתי כולם אומרים שהיא ממש יפה. 

לפני שעתיים, yor2 כתב:

נתקלתי בזה היום. 

https://www.geektime.co.il/chinese-vehicles-problems/

גם אתם ראיתם את הסרטון על "התקלות הסודיות של החשמליות מסין"? בואו נדבר על זה רגע.

הסרטון והכתבה מבטיחים לחשוף לכם את התקלות הסודיות של רכבים סיניים כמו BYD, Skywell, MG - אבל יש פה כמה דברים שחייבים לדבר עליהם.

אהבתי ממש.

מסכן תומר הדר כולם נפלו עליו.

סליחה שכתבתי כולם. 

תיקון- לא כולם אבל נפלו עליו.

נ.ב שלא יגידו שאם כתבתי כולם אז זה באמת כולם וכו אז תקנתי אני מקוה שעכשיו זה בסדר.

פורסם
לפני 19 שעות, Ragnar כתב:

יצא לי לנסוע על לא מעט רכבים בגרמניה, החל מסדרה 5, אאודי, מרצדס, כולן מרמות הגימור הגבוהות יותר... לא היה לי כואב לחזור ל-Geely שלי. במקום מסוים גם התגעגעתי.

קוראים לזה בפסיכולוגיה דיסוננס

ראיתי אתמול (שלא כהרגלי) חדשות וכתבה על תלונות של זמינות ח"ח לטסלה.

אם בארזים נפלה שלהבת.

אני מנחש שגם אצל היצרנים היחסית קטנים, גם כאלו שלא חולקים רכיבים עם עוד יצרנים ופלטפורמות וגם משדרגים דגמים בקצב של איפון שבעתיד המאוד קרוב יהיה ממש קשה למצוא ח"ח

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אין לי דעה על תומר הדר כי אני לא קורא שם
אבל אתם יכולים להסתכל בפייסבוק ולאסוף תקלות ברכבים
הסטטיסטיקה פשוט לא קיימת כרגע, כי צריך שהיצרן יודה בטעות אחרי שיאסוף נתונים.

מה שמזכיר לי שב2016 מנוע הpuretec של פיג׳ו היה פריצת דרך או משהו כזה? 208 היה רכב השנה באירופה?
היום רק מי שלא עושה מחקר מקדים קונה את הרכב הזה. כי הנתונים הגיעו, לראיה שרשור בן 140 עמודים בפורום הטכני על רצועת הטטיימנג של המנוע

• רעיון טוב! 2
9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
בתאריך 29.5.2023 בשעה 12:57, MSCT כתב:

כמו רוב הכתבות של העשור האחרון. רדודות ומנסות להצדיק אג'נדה בכח. מבחינה טכנולוגית, סין משאירה אבק לכל יצרני הרכב החשמלי. מראש הם השקיעו ברכבים חשמליים, לפני שהעולם דמיין את הפוטנציאל. ברגע שהתחילו לייצר רכבים, הבינו שכדאי להשקיע ברכבים חשמליים. זאת גם גישה מאוד ילדותית שמה שמיוצר בסין, לא איכותי. יש דרגות ייצור שונות. ויש ייצור סיני שלא יבייש גם מהנדסים מערביים מתקדמים. שלא נדבר על אוטומציה שמאוד מתקדמת שם. 

חכו עוד שנה שנתיים,ותראו מה עוללו לנו הסינים!מפעלי רכב בסין נסגרים.

• אהבתי 1
פורסם

ימים יגידו, אני נתתי להם 3 שנים להתיישן ואז נראה מה הם שווים. בינתיים אני לא עובר לסיני

• רעיון טוב! 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

• תוכן חדש...