Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

20 שנה בפורום? לא נמאס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 38 דקות, V6 כתב:

מי החבר עם "תג עובד" מספר 1 בפורום?

בעיקרון שלומי ועומר, מייסדי הפורום. 

אבל יש כמה אנשים שנרשמו ב 28/07/2022 שזה היום שהאתר עלה לאוויר, חלק מהם עדיין וכותבים כאן. 

• מעניין 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם

האיכות השתמרה כל כך הרבה זמן למרות התחלופה של המשתמשים, זה מראה שהניהול טוב. זה גם מה שגורם לאנשים להישאר 20 שנה, אנשים איכותיים שמייצרים תוכן איכותי.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני הגעתי מ-ynet וג'רמי ירום הודו.

ירון כוכבי גם הגיע לפה מ-ynet עד כמה שאני זוכר..

• מצחיק 2

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם (נערך)

שנים רבות נכנסתי פה רק לפורום האספנות.

בעקבות גוויעתו של פורום האספנות התחלתי להשתתף בפורומים האחרים.

אין לי פייסבוק ושות, לכן זאת הפלטפורמה הישראלית כמעט היחידה שיש בה תוכן רכב מקומי בשבילי.

כמה שנים כקורא וב2006 נרשמתי ושאלתי שאלה. אני זוכר בדיוק מה היא הייתה: ב2005 רכשתי רכב ישן בן 18 במטרה לשמור אותו לאספנות, אם הוא יחזיק.

שאלתי איך לתקן חור בריפוד הגג.

את החור הזה לא תיקנתי עד היום..

הרכב 18 שנה אצלי, תיקנתי החלפתי ושדרגתי בו כל דבר שניתן להעלות על הדעת, אבל החור עדיין שם.

מצטער על הרבה משתתפים מקצוענים שנעלמו במשך השנים, יש תחושה שבעבר היו פה יותר מומחים.

עריכה אחרונה על ידי amosbmw
  • אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • מעניין 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 6 שעות, amosbmw כתב:

מצטער על הרבה משתתפים מקצוענים שנעלמו במשך השנים, יש תחושה שבעבר היו פה יותר מומחים.

אני חושב שזה גם בעקבות מה שעבר על עולם הרכב בשנים האחרונות.

פעם היינו מתייעצים על התנעה קשה, התחממות, נזילות ועוד הרבה ענייניים מכאניים. בעולם הרכב של היום כבר הרבה יותר קשה לייעץ (אם זה בכלל רלוונטי והרכב עדיין עם מנוע מכאני ולא חשמלי, כן?). 

עולם הרכב היום קצת איבד את הקסם.

איזה אחוז מהפורום פה יודע מה זה מרווח פלטינות או סדר הצתה? זה עולם אחר....

• אהבתי 1
פורסם

אמנם דם צעיר אך מכיר את חלק מהאנשים, רובם עברו לפורום אספנות של ארז בפייסבוק.

ברגע שהפלטפורמה עברה לפייסבוק הצטרפו דודים וילדים ונהיה סלט...

בנימה אופטימית זו אאחל לוותיקי וצעירי הפורום כאחד צאת חג שמח ושבוע טוב

נ.ב אשמח לשיתוף שרשורים "מחרמנים" ככה לרוח הנוסטלגית. :) (מישהו אמר פרויקטים בהמשכים? :) )

פורסם

שיפוץ מאלף לרנו 15

פירוק לצורך שיפוץ לוטוס אירופה.  פירוק לצורך שיפוץ מלא, אך נעצר בשלב מסויים. עדיין שווה צפייה

פרוייקט שימור ושיפור Mazda Familia Neo

אלה 3 מומלצים שעולים לי בראש. אם אזכר , אצרף עוד.

זו דוגמא טובה לדעתי ל"מה שהיה פה פעם".

• אהבתי 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

למי שרוצה לספוג קצת מהאוירה של "פעם" - חפשו לדוגמה שרשורים של @David A על ה 106 או הבימרית שלו, או שרשורים של @lior_baruch (נגיד השרשור הזה על הספורט פרינץ), ויש עוד כל מיני.

לא יודע לאן החבר'ה האלו נעלמו, אבל הפרויקטים שלהם באמת היו ברמה של חו"ל.

פורסם

השירשורים של ליאור ברוך זו אומנות.

הצרה היא שהוא היה משתמש בשרת להעלות את התמונות, וכיום אי אפשר לראות כלום 🫢

• רעיון טוב! 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אני צעיר מ2005, אבל זה מספיק וותיק :) פעם היה פה הכי מעניין שיש, ואז היה נראה שהכל עובר לפייסבוק, ממש שנאתי את הפייסבוק כי אין אפשרות לשרשור שנמשך הרבה זמן, אין פרוייקטים ארוכי טווח, יש מלא מפגרים שמגיבים בזלזול על כל דבר אפשרי (גם פה יש פה ושם אבל מעלימים אותם בסוף) הפייסבוק ממש היה עלול לחסל את התחום עם התת רמה. (חוץ מ"תשאלו קנפצון, הם הדבר הכי טוב שיצא מפייסבוק ever)

מרגיש לי שאני לא היחיד במחשבה הזאת כי מרגיש שחוזרים לכאן. ואני את שלי עושה עם השרשור על הפונטו, כשפתחתי את השרשור אמרתי כוסעומו בא לי שרשור פרוייקט כמו לפני 10 שנים, לא מעניין אותי שרק אני אקרא. לשמחתי יש שמה יותר פעילות מעבר אלי.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 2

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
לפני 48 דקות, liorwohl כתב:

(חוץ מ"תשאלו קנפצון, הם הדבר הכי טוב שיצא מפייסבוק ever)

מודים לך.

(אגב זה כנופצון מלשון כנופיה)

אני כנראה אחד ה'צעירים' פה, קצת יותר מעשור. סמוך לקניית הרכב הראשון שלי ב2013. מאז עברתי הרבה גם בתחום וגם בחיים האישיים שלי.

לצערי בתקופה האחרונה אני שם לב שאני פחות ופחות מוצא עניין בפורום, נכנס - בודק - יוצא, ולפעמים איזה שרשור אחד תופס לי את העין ואני נשאב לתוכו.

משתדל לשמור גם על אש דולקת בשרשורי השיפוץ או התחזוקה האישיים שלי, למרות שזה נעשה קשה יותר מפעם לפעם, כי נראה שזה די לחינם (אני לא בטוח שיש מי שקורא אותם עדיין).

• אהבתי 2
פורסם
לפני 24 דקות, EliC25 כתב:

(אני לא בטוח שיש מי שקורא אותם עדיין).

קוראים גם קוראים (לפחות אני)

• אהבתי 8
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תוכן חדש...