Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

20 שנה בפורום? לא נמאס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואו, @Tzvika-Pick, כמה שנים לא שמעתי ממך...טוב לדעת שאתה לפעמים נכנס לכאן לראות מה קורה.

כן אני זוכר כמובן את כל הפעילות, גם השתתפתי בחלק ממנה, היה נחמד. 

כפי שניתן לראות בשירשור אני לא היחידי שמחזיק כאן 20 שנה פלוס, יש עוד כמה משוגעים כאלה...

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחרי 20 שנה מקבלים שעון ותעודה? 
שואל בשביל חבר

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הייתי בהדרכה עם פיליפ בערד.

הוא: איך הגעת אלי?

אני: המלצות חמות בקארספורום!

הוא: מה? זה עוד קיים?!

• אהבתי 1

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם
לפני 43 דקות, V6 כתב:

אני חושב שזה היה 426144

זה כבר של הצעירים.

הראשון היה 414155 ואחרי כמה שנים הוחלף ל 426144

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מתי מקבלים מענק יובל?

(למי שלא מכיר, במקומות עבודה מאורגנים זה מענק שנתי אחרי 25 או 30 שנות עבודה רצופות).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש אנשים שיקבלו את המענק לא על בסיס ותק אלא כמות ההודעות,
הרווחת!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מישהו חיפש אותי? 😜

אני כבר יותר מ-20 שנה בפורום...

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הרגע נכנס...
מרגש!
יהיה טקס? כיבוד? (מעדיף בשרי ונגיעות של טרנספורטר)
זה נותן לי זכויות יתר? אפשר לבאס משתמשים חדשים?
מכנים אותי בתואר סר?
מה זה אומר?
image.png.63f00d7b0104e673e471823e75a2efab.png

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • תוכן חדש...