Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הודעה שפרסמתי ב"מכירה" ונאמר לי שאין שם תגובות ושעלי להעביר לכללי. לא יודע למחוק מ "מכירה" 

שלום, 

מי ידע לומר לי מה הפרוצדורה האדמיניסטרטיבית למכירת אופנוע שקניתי חדש ב 2017? אני מתכוון, נאמר שפירסמתי ומצאתי קונה. האם יש להוכיח שלא גנוב / מעוקל / משועבד / שאחותי (שאין לי)  הגונה, איך להעביר בעלות, האם לקונה צריך להיות ביטוח / רישיון / תעודת יושר☺️  לפני שלוקח את האופנוע ? האם ניתן לעשות את הפרוצדורה מהטלפון / מחשב?

תודה מראש על העזרה

פורסם

אתה לא צריך להוכיח כלום.

מפרסם מודעה,, כשיבוא הקונה הפוטנציאלי הוא יכול מטעמו לעשות בדיקת קנייה במוסך /בדיקות שעבוד /בדיקות עיקולים.

היה והגעתם להסכם- העברת בעלות או בסניף הדואר או (לשאלתך) באינטרנט באתר הממשלתי שעל שניכם להיות רשומים בו.

במידה ומי מהצדדים אינו רשום באתר הממשלתי- זה עניין שלוקח דקות ספורות.

לא לתת לאף אחד 'סיבוב' לבדיקה. בטח ובטח כשסביר שהאופנוע לא מבוטח לכל נהג.

מי שרוצה לבדוק- שיתכבד וייקח למוסך.

אתה מצדך נסה לספר כמה שיותר בפירוט על כל מה שאתה יודע שעבר על האופנוע. שלא יהיו הפתעות.

פורסם (נערך)

תהיה גלוי לגבי עברו של האופנוע - מה תקין ומה תקול, איזה טיפולים בוצעו, האם היו תאונות וכו'.

תציג למוכר ספר טיפולים או קבלות מהמוסך.

תוציא תמורת 10 ש"ח דו"ח המסלקה הביטוחית (לא רלוונטי אם האופנוע לא היה מבוטח) ותציג אותו.

העברת בעלות מתבצעת בדואר או באתר האישי הממשלתי (שניכם צריכים להיותמחורים במקביל). תשלום - עדיפות להעברה בנקאית מסוג זה"ב (ולא העברה בנקאית רגילה שניתנת לביטול). אפשרות נוספת היא מזומן (במגבלות חוק המזומן) אולם צריך למצוא מקום עם מכונה שסופרת את הכסף ומאתרת שטרות מזוייפים. אפשרות שלישית - צ'ק בנקאי, אבל בתנאי שאתה נוכח בעת הנפקתו. 

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 11 שעות, sperial כתב:

העברת בעלות מתבצעת בדואר או באתר האישי הממשלתי (שניכם צריכים להיותמחורים במקביל). תשלום - עדיפות להעברה בנקאית מסוג זה"ב (ולא העברה בנקאית רגילה שניתנת לביטול). אפשרות נוספת היא מזומן (במגבלות חוק המזומן) אולם צריך למצוא מקום עם מכונה שסופרת את הכסף ומאתרת שטרות מזוייפים. אפשרות שלישית - צ'ק בנקאי, אבל בתנאי שאתה נוכח בעת הנפקתו. 

למה חשוב הסיפור של להיות נוכח בהנפקה של צ'ק בנקאי?

פורסם
לפני 28 דקות, דלט2078 כתב:

למה חשוב הסיפור של להיות נוכח בהנפקה של צ'ק בנקאי?

כדי שלא תקבל ײבטעותײ שיק מזוייף. היו דברים מעולם. 

• תוכן חדש...