Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק לא שמתם לב שזה לא אותו רכב

זאת מייקרה מדגם ישן יותר (בשחזור) ויתכן שיש הבדלים 

• אהבתי 1

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז תנסה לשחזר על מיקרה כזו,

מה כל כך מסובך,

בקשה לחברי הפורום למי יש מיקרה לשיחזור תניב מיד תוצאות.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

מסתובבים ברחובת המון כאלו של חברת סיטי כאר רכב שיתופי אפשר להתחבק ולהתנשק איתם כאוות נפשך😉 אהה וגם להצטלם

• מצחיק 4

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

פורסם

הבעיה שלפני הגשת תביעה היא תקח גם שמאי ששכר שלו הוא בסדר גודל של הנזק והוא יכול לקבוע נזק די משמעותי שאין לך דרך לערער עליו בלי שמאי נוסף מצדך. כאן אתה כבר נמצא במצב שיש סכום פי 3 על השולחן והכלפים שלה יותר חזקים....

פורסם
לפני כשעה, WE988244 כתב:

קודם כל יש לה מה להפסיד כי אם היא לא תצליח היא תחויב בהוצאות משפט,

א. האם יש לך תמונות של האוטו שלה אחרי התאונה?

אם יש לך סבבה, אתה טוען שאין שום פגיעה באותה נקודה אם היא לא תתאפס על עצמה ובכל זאת תתבע תגיע לבית משפט עם תמונות (תביא גם תמונות שלך נצמד לכזה אוטו ומוכיח שלא יכולה להיות פגיע)ואז ההגיון הישר אומר שאם השופט יסתכל על התיק תצא בידים נקיות,

ב. באם אין לך תמונות שלה, 

תשלח לה הודעה שאתה רוצה שהיא תבוא למוסכניק שלך שיראה את הפגיעה ויעזור לך להחליט אם אתה אשם, סכם עם מוסכניק שאתה מכיר שאתה מגיע אליו, תבקש ממנו שיפתח קצת צעקות על הטענות ההזויות שלה (זה לבד יכול להוריד אותה מתביעה) ולבנתים תצלם טוב את הפגוש שלה, שמחר היא לא תיצור עוד פגיעות ותפיל אותם עליך,

בכל מקרה בהצלחה, ותזכור לעדכן אותנו אנך זה נגמר. 

היי

בוודאי שיש לי תמונות שלה והרבה חוץ מהשחזור שעשיתי עם רכב מהסוג שיש לה אז יש לי גם תמונות של הרכב שלה מאחורה שמראה את הפגיעות שהיא מאשימה אותי בהן ושזה לא הגיוני בכלל שאני גרמתי לשריטות האלו בצד למטה כשהטמבון שלי בכלל נישק אותה איזה 30 סנטימטר למעל משם ובכלל במרכז ולא בצד..אצרף כאן שוב את התמונות (צירפתי גם בהודעה הראשונה שלי את אותן תמונות)

שוקל להציע לה פשרה כפתרון אחרון - הפחח שלי הציע לתקן ב1100 שקלים בצורה מקצועית לגמרי, אז לבציע לה שכל אחד ישלם  50 אחוז שזה 550 שקלים לפחח שלי שיסדר את זה, גם זה אני בכלל לא אמור להציע לטעמי אבל רק להראות שבכל זאת ניסיתי להציע פשרה כדי לסיים את זה כמה שיותר מהר ואם תסרב אז נמשיך לבית המשפט (אני רק מקווה שזה שהצעה כזאת לא תצייר אותי כ "אשם" כי אני כן מוכן לפשרה ולשלם חצי ולא מהתחלה אומר לה "רק בית משפט"

אשתדל בלי נדר לעדכן..361558279_.thumb.jpg.df648d406ffa5156887921ca2a05f0b0.jpg1663331596_.thumb.jpg.9258968113a199d98c51c2dc2c480359.jpg

פורסם
לפני שעה, איש שמח כתב:

רק לא שמתם לב שזה לא אותו רכב

זאת מייקרה מדגם ישן יותר (בשחזור) ויתכן שיש הבדלים 

כן בוודאי ששמתי לב,

העניין הוא שזה שחזור שלדעתי לפחות מספיק ממחיש את המצב וההבדלים לא כאלו גדולים בין 2 המיקרות, הרעיון הוא שעדיין הטמבון הבולט שלי הוא זה שנישק את הרכב שלה ונזק יכל כביכול להיגרם רק מהנגיעה העדינה הזאת של הטמבון, שכן שאר החלקים בצדדים אפילו לא היו קרובים להיפגש (הטמבון של הפורד פוקוס מעוגל כזה שהחלק הקדמי בולט קדימה יותר משאר חלקי הטמבון הצדדיים כפי שרואים בתמונות) וזה האמת לא משנה אם הייתה שם מיקרה אחרת או הונדה לצורך העניין כי מה שבעצם גרם לי להיות בטוח בעצמי ובצדקתי זה הטמבון הבולט מקדימה שלי שכאשר הוא נוגע ברכב מקדימה או אפילו בקיר לצורך העניין אז רק הוא נוגע בעוד החלקים הצדדיים של הטמבון שלי נשארים במרחק של כמה סנטימטרים מאחור וכדי שהצדדים של הטמבון שלי יגעו ברכב שלה ויעשו לה נזק כל הטמבון שלי מקדימה צריך להתעקם פנימה או שהטמבון שלה אמור להתעקם פנימה במרכז...וכאמור באיזור נגיעת הטמבון אין ולו נזק קל ביותר לא לי ולא לה כי לא יכול להיות כי זאת הייתה נשיקה עדינה מאוד..

מה גם שמבחינת גבהים זה לא ייתכן כי בצילום אני מראה שגובה הטמבון שלי בחלקו הבולט והפוגע הוא 55 סנטימטרים בעוד השריטות הקטנות שיש לה הן אולי בגובה של 20 סנטימטרים..(שם זה הרכב האמיתי שלה בצילום)

מצטער על החפירה :)

פורסם (נערך)

אגב, לפני שבוע לאוטו שלה לא היה טסט

יש מצב שהיא באמת לא מחוברת

****תיקון טעות, עשתה טסט ב1/1

עריכה אחרונה על ידי YULI1
פורסם
לפני 47 דקות, Boltik כתב:

הבעיה שלפני הגשת תביעה היא תקח גם שמאי ששכר שלו הוא בסדר גודל של הנזק והוא יכול לקבוע נזק די משמעותי שאין לך דרך לערער עליו בלי שמאי נוסף מצדך. כאן אתה כבר נמצא במצב שיש סכום פי 3 על השולחן והכלפים שלה יותר חזקים....

אבל בשיחת ועידה שלי שלה ושל הנציגת ביטוח שלה הם אמרו בבירור שתיקון הנזק לאחר בדיקה במוסך יעלה 1600 שקלים...אני גם לא חושב שהיא תכחיש או תשקר בעניין הזה, היא הלכה למוסך לקבל הצעת מחיר כי היא באמת רוצה לסדר את הטמבון ולא סתם לקבל כסף ולא לסדר...

יש לי גם שיחה מוקלטת שהיא אומרת שזה 1600 שקלים לסדר את זה, אז פתאום להקפיץ את הסכום פי 3 כמו שאתה אומר ולא משנה מה הסיבה (כי כבר אמרה שהתיקון עלותו 1600 שקלים) אז זה לא משהו שבית המשפט ישאל את עצמו מה קורה פה?...אמרה 1600 ויש הוכחה גם, אז איך פתאום תובעת פי 3 ?

אני באמת שואל להבין כי אין לי הרבה מושג בזה ובאמת רוצה לדעת אם זה אפשרי למרות שיש הוכחה שביקשה רק 1600 שקלים..

Just now, YULI1 כתב:

אגב, לפני שבוע לאוטו שלה לא היה טסט

יש מצב שהיא באמת לא מחוברת

רגע., בדקת את זה? אתה יכול לדייק יותר בבקשה?....אולי זה מידע שיוכל לעזור לי?

האירוע קרה ביום חמישי 12 לדצמבר ב8:20 בבוקר...כל מידע מעניין - אשמח לקבל.

פורסם
לפני 24 דקות, Royy1979 כתב:

אבל בשיחת ועידה שלי שלה ושל הנציגת ביטוח שלה הם אמרו בבירור שתיקון הנזק לאחר בדיקה במוסך יעלה 1600 שקלים...אני גם לא חושב שהיא תכחיש או תשקר בעניין הזה, היא הלכה למוסך לקבל הצעת מחיר כי היא באמת רוצה לסדר את הטמבון ולא סתם לקבל כסף ולא לסדר...

יש לי גם שיחה מוקלטת שהיא אומרת שזה 1600 שקלים לסדר את זה, אז פתאום להקפיץ את הסכום פי 3 כמו שאתה אומר ולא משנה מה הסיבה (כי כבר אמרה שהתיקון עלותו 1600 שקלים) אז זה לא משהו שבית המשפט ישאל את עצמו מה קורה פה?...אמרה 1600 ויש הוכחה גם, אז איך פתאום תובעת פי 3 ?

שמאי עולה כ-1000 ש"ח. 1600 נזק + 1000 שמאי מהצד שלה + 1000 שמאי מהצד שלך + הוצאות = סכום גדל פי 3.
אם היא תסתפק בהצעת מחיר מהמוסך ותתבע 1600 ש"ח, מה יש לך להגיד להגנתך? שלא יכול להיות שאתה עשית את הנזק? תביא חוו"ד מומחה, כלומר שמאי.

פורסם

הייתי מנסה להתמקח על המחיר 

היא יודעת שהיא סוחטת ממך 

תסגור איתה על 800 שקל חצי חצי וסלאמת 

וכשאתה מדבר איתה בטלפון תקליט את השיחה ותגיד לה את הרי אמרת בעצמך שכבר פגעו בך מלא פעמים 

אז את מקבלת ממני תשלום על עוד מכות 

היה לי מקרה ששפשתי איזה רכב של זקנצ'יק והוא היה איתי בסדר והכל אמר לי תסדר איפה שבא לך העיקר תסדר ואז הגיע הילד שלו והתחיל לנסות לסחוט ממני עוד כספים 

אמרתי לו שיגיד תודה שאני משלם את זה וזהו ואם הוא רוצה שיפנה לבית משפט 

רוב האנשים לא באמת יעשו את זה ולא ילכו לבית משפט בשביל 1000-2000 שקל

פורסם
לפני 14 דקות, Boltik כתב:

שמאי עולה כ-1000 ש"ח. 1600 נזק + 1000 שמאי מהצד שלה + 1000 שמאי מהצד שלך + הוצאות = סכום גדל פי 3.
אם היא תסתפק בהצעת מחיר מהמוסך ותתבע 1600 ש"ח, מה יש לך להגיד להגנתך? שלא יכול להיות שאתה עשית את הנזק? תביא חוו"ד מומחה, כלומר שמאי.

בוודאי שיש לי מה לומר להגנתי...לא סתם טרחתי לעשות בקרת נזקים /מדידות גבהים/ תמונות ושחזור של הפגיעה עם רכב מאותו הסוג שלה... ויש את כל הסיפור שהיה בחוץ שבין השאר היא שאלה לאחר האירוע "רגע אין לך ביטוח"?...ואמרתי לה "ברור שיש לי"...אז אמרה "נו אז מה איכפת לך?" שזה מראה בבירור שהיא רק רוצה להוציא תיקון/ כסף שלא כדין וזה לכשעצמו מעצבן  מאוד!...נכון אין לי הוכחה מוקלטת לזה ולכל שאר הדברים שנאמרו שם וזאת מילה שלי נגד שלה (ואני מוכן גם לפוליגרף כדי להוכיח שזה מה שאמרה)..ונכון אני לא שמאי ולא מומחה (אגב גם לה הצעתי לאחר האירוע שאני אקרב את הרכב שלי לשלה שוב כדי שתראה בבירור שלא אפשרי מבחינה פיזית (או מבחינת מיקום) שהשריטות האלו הן מהרכב שלי..אבל היא "מיהרה לעבודה"...)

אני מבין לגמרי שהסיכויים לא לטובתי אבל אני בנאדם מאוד יסודי ואגיע עם כל המידע והתמונות וההוכחות שיש לי, אם זה יגיע לבית משפט, אני אעשה את ההשתדלות שלי כי בזה אני חייב, כל השאר?, ריבונו של עולם יחליט ואקבל את הדין באהבה בע"ה.

תודה רבה על העזרה 

פורסם

אני מהמר שהיא לא תלך לבית משפט,

אם אתה רוצה להיות יותר קשוח מולה ולהלחיץ אותה,

ברגע שהיא כותבת לך משהו תגיב לה העו”ד שלי אמר לי שנפגש בבית משפט ושם הוא יוכיח שאני צודק, ואז הוא מתכנן לתבוע אותך אישית,

אם תגרום לנ להאמין שמעורב פה עו”ד שבטוח שאתה צודק, יכול מאוד להוריד אותה מהעניין.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, Royy1979 כתב:

שאלה קטנה ברשותך, למה רשמת "לתבוע קשה ! אוהו קשה" ...זה לא נשמע לי כל כך קשה אפילו דווקא די קל (בית משפט לתביעות קטנות זה די פשוט...לא?..)

היא נראית היטקיסטית או כונפה?

כי צריך ראיות ולבנות את התיק וזה לוקח המון זמן 

עוד דבר :

לאט לאט איך שעובר הזמן גם העצבים נרגעים  ועד שיעיע המשפט 

ייתכן והיא כבר מכרה את הרכב והיא תבין שזה פאדיחה לתבוע על כזה דבר ואין כאן הוכחת נזק כמו שעשית במצגת היפה שלך 

בקיצור  זה לא חכם לשלם לה רק בגלל הפחד מהמשפט כי ספק אם יהיה כזה וגם אם יהיה ספק אם תוכל לתבוע אותך 

מה שנקרא ספק ספקא ....

לפני 5 דקות, WE988244 כתב:

אם תגרום לנ להאמין שמעורב פה עו”ד שבטוח שאתה צודק, יכול מאוד להוריד אותה מהעניין.

חייב 

תגיד לה התיעצתי עם העו"ד שלי והוא אמר שהכי טוב לי ללכת למשפט 

כמובן רק בתנאי שבאמת זה כמו שאמרת נשיקה וכו' 

אני מסתמך על דבריך

אם כנים הם אז לך על זה עד הסוף

עריכה אחרונה על ידי ידני
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...