Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש A400 שאני פחות ממליץ ו mai70pro לא רעה בכלל אבל כבר לא מיוצרת. כן ה A800 יקרה,.. אבל איכות נהדרת.

• רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא התעמקתי במגילות בשרשור הזה. השאלה פשוטה מאוד: כמה היתא תובעת? 1600 ש"ח. כמה שווים 1-2 ימי עבודה שלך? כמה אתה עלול להפסיד אם הגברת תשלם לשמאי (עניין של עוד כמה מאות שקלים).

ההצעה שלי - הצע לה איזה הסדר פשרה, ותעד זאת. אני  מאמין שתסתדרו על 800-1000 ש"ח, פחות מהפסד ימי העבודה שלך, או טיפה יותר.

בסופו של דבר לא מדובר בעניין פלילי עם השלכות עתידיות (כמו צבירת נקודות או שלילת רשיון), אלא בעניין אזרחי, שבו צריך להיות חכם, גם אם לא צודק.

ועניין אחרון - אני לא יודע מי ומה וגברת ומה סיפרה לך. אבל לא חסרים טיפוסים שמתפרנסים מתביעות כאלה. הן יודעים את העבודה, ולא תצליח לחמוק מתשלום. אז נסה לצמצם את נזקיך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ישנתי מצויין. המגילות הרדימו אותי.

• מצחיק 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
בתאריך 20.1.2023 בשעה 07:13, סולל הדרך כתב:

לי יש A400 שאני פחות ממליץ ו mai70pro לא רעה בכלל אבל כבר לא מיוצרת. כן ה A800 יקרה,.. אבל איכות נהדרת.

הזמנתי עכשיו +A500S Pro Plus לאחר צפיה בזה כנראה שמדובר בכיול\עיבוד\HDR יותר משמדובר בסנסור עצמו, אבל בגדול זה היה נראה כאילו רק יתרונות על פני ה-A800S (אם תצפה בהכל כולל הזום על הלוחיות, תראה על מה אני מדבר). כולל מצלמה אחורית זה עלה לי רק $88 (לאחר 11 דולר הנחה שיש להם עכשיו). נראה שדרוג משמעותי ושווה ביותר.

עריכה: טעות שלי, צפיתי שוב ב-4K (משום מה בטלפון שלי זה מוגבל ל-1440 באפליקציה) וה-800 כמובן הרבה יותר חדה. בכל אופן, ה-500 תעשה את העבודה עבורי.

עריכה אחרונה על ידי LaCoco
  • רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 17.1.2023 בשעה 23:08, Royy1979 כתב:

פשרי שיכפילו לי את הסכומים / יפצו את התובעת לפתע ככה סתם ופתאום אצא בנזק של 4000-5000 שקלים ?...זה תסריט אפשרי?.

בדרך כלל הולכים לעורך דין שיכתוב כתב תביעה והוא כמובן לא חוסך בדיו....

• תוכן חדש...