Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לכאלה סחטנים צריך להחזיר בשיניים,

תגיד לה שתתבע אותך בכיף,

רק שתיקח בחשבון שכשתמצא פטור, תתבע אותה בתביעה אישית על בזבוז זמן שלך, ימי עבודה וכד,,

ומרגע זה שתנתק איתך מגע, האופציה היחידה שלה לתקשר איתי מרגע זה והלאה זה רק בבית משפט.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

אגב, ייתכן והיא לא סתם סחטנית אלא משוכנעת באמת כי השריטות נגרמו ממך, או שמישהו מתדלק אותך. אל תפנה אליה, אבל אם היא פונה אליך, הזמן אותה לפגישה באור יום עם הרכב, תקליט בלי שהיא תשים לב, ותוכיח לה שהשריטות בגובה שונה.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני שעתיים, D_D כתב:

תגיע למשפט, אם תימצא אשם תפעיל ביטוח.

תודה על התשובה...

ביטוח לצערי לא שווה לי להפעיל בכל מצב בגלל גובה ההשתתפות שלי - 1500 שקלים (ועלית פרמיה) כשהתיקון עצמו הוא 1600 שקלים..

נראה לי שאנסה בית משפט רק כדי להרגיש שלם עם עצמי שניסיתי..מקסימום אז אשלם עוד 500 שקל בערך הוצאות משפט אני מניח..

פורסם
לפני שעתיים, D_D כתב:

תגיע למשפט, אם תימצא אשם תפעיל ביטוח.

לא. זה סכום קטן גם אם יימצא אשם

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני שעתיים, WE988244 כתב:

לכאלה סחטנים צריך להחזיר בשיניים,

תגיד לה שתתבע אותך בכיף,

רק שתיקח בחשבון שכשתמצא פטור, תתבע אותה בתביעה אישית על בזבוז זמן שלך, ימי עבודה וכד,,

ומרגע זה שתנתק איתך מגע, האופציה היחידה שלה לתקשר איתי מרגע זה והלאה זה רק בבית משפט.

תודה על התשובה,

האמת שאני חושב שהיא באמת משוכנעת שאני זה שגרמתי לה לנזק, ראיתי על הבחורה (מבלי להכליל כמובן) שהיא לא בקיאה בעניינים כאלו כל כך, לא מנסה לראות שניה אולי זה באמת לא ייתכן/סביר מבחינה פיזית שזה אני והשריטות הקטנות האלו היו שם לפני...מדובר בנגיעה קלה ביותר שבכל אופן לא גורמת לשום נזק ובטח נזק כמו שהיא מאשימה אותי בו שנמצא בצד למטה...שתבין שהיא מראה לי איך חיברו לה מקדימה את הטמבון עם בורג בצד רק כדי שהיא "תוכל לעבור טסט"...וכל מיני שפשופים...אז אמרה ש"פשוט נמאס לה לוותר" והיא "לא מוותרת יותר"....כלומר מצאה אותי שעיר לעזאזל...כמובן שכל הפרטים האלו רומים בדוח שהכנתי אבל זה מילה שלי נגד שלה בסופו של דבר..

תביעות קטנות כאלו זה רק יום אחד אם אני לא טועה, אז האם באמת אפשר לתבוע מישהו תביעה נגדית על הפסד יום עבודה בודד ?

לפני 10 דקות, tinoki כתב:

אגב, ייתכן והיא לא סתם סחטנית אלא משוכנעת באמת כי השריטות נגרמו ממך, או שמישהו מתדלק אותך. אל תפנה אליה, אבל אם היא פונה אליך, הזמן אותה לפגישה באור יום עם הרכב, תקליט בלי שהיא תשים לב, ותוכיח לה שהשריטות בגובה שונה.

הלוואי אבל היא לא תסכים, לא כי בהכרח יש למה מה להסתיר, אלא כי בגלל שאני הפוגע ואני דפקתי אותה אז אני האשם מבחינתה ואין לה זמן לבזבז על דברים כאלה שהיא לא אשמה בכלום..ובגלל זה בעצם עשיתי שחזור עם אותו סוג רכב כמו שלה וערכתי תמונות להוכיח עד כמה שאפשר שאני לא קשור לנזקים האלו ולא בהכרח שמי שנותן קטנה עדינה מאחור אשם בכל מיני נזקים אחרים שכבר היו קיימים..

אגב, שאלתי אותה מאיזה רחוב היא הגיעה למקום האירוע ? והצעתי לה היום בוואטסאפ שננסה ביחד לבדוק אם יש מצלמות אבטחה לאורך הרחובות שיוכלו לעזור לנו להגיע אל האמת - האינטרס של שנינו...אבל ענתה לי בסגנון "הגעתי מכאן ומכאן...תעשה ותבדוק אתה מה שאתה רוצה , אתה פגעת בי ויש סימנים, הפגוש היה נקי ועכשיו יש סימנים אני רוצה תשובה עד מחר..."

האמת?...קיבלתי פה בפורום יותר חיזוקים ממה שציפיתי דווקא כן ללכת לכיוון הבית משפט והבחורה רוצה תשובה עד מחר ככה שהיא לא משאירה לי הרבה ברירות,  וכרגע אני לא מתכוון להיכנע ולתהות אחר כך מה היה קורה אילו...

מקסימום נשלם עוד כמה מאות שקלים..

פורסם (נערך)

אל תשלם לה לירה 

סחטנית מגעילה איכסס

שתתבע 

לאיים בתביעה ,קל .לתבוע קשה ! אוהו קשה 

יהיה גנטלמני  מצידך אם תתן לה  מאה מאתיים שח (לא בגלל שאתה צריך  גם זה בעקרון לא ) וסלאמטק שקל לא יותר 

מה שבטוח הביטוח לא קשור כאן אל תפעיל אותו בשביל הקשקוש הזה

עריכה אחרונה על ידי ידני
פורסם
לפני 9 דקות, ידני כתב:

אל תשלם לה לירה 

סחטנית מגעילה איכסס

שתתבע 

לאיים בתביעה ,קל .לתבוע קשה ! אוהו קשה 

יהיה גנטלמני  מצידך אם תתן לה  מאה מאתיים שח (לא בגלל שאתה צריך  גם זה בעקרון לא ) וסלאמטק שקל לא יותר 

מה שבטוח הביטוח לא קשור כאן אל תפעיל אותו בשביל הקשקוש הזה

תודה על התגובה המעודדת אחי :) אבל אני מאמין שהיא תתבע ב100 אחוז כי היא מאמינה שאני גרמתי לנזק...(ולפי הבנתי הסוכנת ביטוח שלה עוד דרבנה אותה לזה שהיא בוודאות תנצח כי נכנסתי מאחור ובלה בלה בלה..) וכנאה שבמקרים כאלו באמת הסיכויים לטובתה , אני רק מקווה שיהיה שופט ענייני ששופט לגופו של עניין ובודק טוב טוב את פרטי האירוע הספציפי ולא לפעול לפי המוטו של "נכנסת באחור= אתה אשם"...

לא רוצה להציע את הסכומים האלו כדי שלא תקבל את הרושם שאני כביכול מודה בעצם..(בלי קשר לסכום)

שאלה קטנה ברשותך, למה רשמת "לתבוע קשה ! אוהו קשה" ...זה לא נשמע לי כל כך קשה אפילו דווקא די קל (בית משפט לתביעות קטנות זה די פשוט...לא?..)

פורסם (נערך)

אל תגיב לה יותר,

תחזור כמו מנטרה, נפגש בבית משפט,

זהו,   

כרגע המצב שהיא רוצה לתבוע,

יש לך אופציה להכנע לסחטנות,

או להמתין עוד יכול להיות שהיא תראה שאתה רציני איזה ידיד יאפס אותה,

ואם לא אז אולי היא תצליח בבית משפט,

תנשום עמוק ותכתוב לה לשיקולך אני לא נכנע לסחטןות

עריכה אחרונה על ידי WE988244
פורסם

לפני כשעה, Royy1979 כתב:

והצעתי לה היום בוואטסאפ שננסה ביחד לבדוק אם יש מצלמות אבטחה לאורך הרחובות שיוכלו לעזור לנו להגיע אל האמת - האינטרס של שנינו...אבל ענתה לי בסגנון "הגעתי מכאן ומכאן...תעשה ותבדוק אתה מה שאתה רוצה , אתה פגעת בי ויש סימנים, הפגוש היה נקי ועכשיו יש סימנים אני רוצה תשובה עד מחר..."

אתה ממש לא צריך אותה בשביל זה. להיפך, היא יכולה רק להזיק. אתה צריך לעשות את זה לבד.

במשפט אני לא חושב שיש לך סיכוי.

פורסם
לפני 26 דקות, WE988244 כתב:

אל תגיב לה יותר,

תחזור כמו מנטרה, נפגש בבית משפט,

זהו,   

כרגע המצב שהיא רוצה לתבוע,

יש לך אופציה להכנע לסחטנות,

או להמתין עוד יכול להיות שהיא תראה שאתה רציני איזה ידיד יאפס אותה,

ואם לא אז אולי היא תצליח בבית משפט,

תנשום עמוק ותכתוב לה לשיקולך אני לא נכנע לסחטןות

תראה,

בתכלס מה יש לה להפסיד?...למה שהיא לא תתבע בעצם?...היא בטוחה שאני אחראי לנזק וכסף ואני "נישקתי" לה את הרכב מאחור אז אני אשם והיא תלך למשפט ורק תרוויח, (מבחינתה היא רוצה לתקן את הטמבון שיהיה חדש)

היא כן בדקה איתי בהודעה שאם אני רוצה אפשר להסתדר בינינו או ללכת למוסך שאני אבחר..אבל גם אם הייתי רוצה לסגור את הסיפור והייתי מוכן לשלם 50% אני ו50% היא...אני כאילו לא מתלהב להציע לה את זה כי אז אם היא תגיד לי "ממש לא" זה כאילו יוצא קצת לרעתי ואולי יפגע בי בבית המשפט לא?...כי כביכול הייתי מוכן לשלם לפחות חלק מהתיקון, משמע, אני סוג של לוקח אחריות כי הרי מי שמשוכנע בצדקותו לא יציע שקל...והנה אני בא ומציע חצי-חצי...אולי אפילו פסיכולוגית יכול להשפיע על השופט...

עם כל הצער שבדבר לפעמים אני מרגיש שאני מוכן לשלם איתה חצי חצי (מצאתי את אותו טיפול ב1100 שקלים ככה שכל אחד נגיד ישלם 550 שקל) אבל אני לא מציע לה את זה אפילו כדי שאיכשהו אם וכאשר היא תשיב בשלילה - שזה לא ישחק לרעתי בבית המשפט.

ממש תודה על העזרה והטיפים.

פורסם

אל תציע לה כלום.

אל תדבר איתה

שב בשק ותירגע

תמשיך הלאה בחיים

אם יגיע כתב תביעה... נדבר שוב

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 7 דקות, סולל הדרך כתב:

אל תציע לה כלום.

אל תדבר איתה

שב בשק ותירגע

תמשיך הלאה בחיים

אם יגיע כתב תביעה... נדבר שוב

מתסכל אותי כל הסיפור הזה, משום מקום..אני עם 25 שנה רישיון וזאת פעם ראשונה..

בכלל מגוחך בעיניי שעל דברים כאלה מחפשים לתבוע ביטוח/אנשים / בתי משפט..

אין שום מכה בפח/טמבון (מן הסתם כי מדובר בנשיקונת), אם משהו היה מתעקם וכו' אז אפשר להבין..

2 שריטות קטנות ומסכנות שאף אחד לא רואה ברכב חצי פצוע גם ככה שהטמבון הקדמי מחובר בצד עם בורג כדי שלא ייפול בחזרה..(מילא רכב יוקרתי אז נגיד..)

השם יעזור ועם כל התסכול - הכל לטובה זה ללא ספק אבל כנראה רק בהמשך בוודאי אבין :)

שוב תודה לכולם על העזרה והתמיכה.

• אהבתי 1
פורסם

שמע, גם אם התאונה אכן באשמתך, בשביל פיצוי היא עדיין צריכה להוכיח נזק ושהנזק הזה נגרם על ידך.

אם השופט ישתכנע שהשריטות לא נגרמו מהרכב שלך, יש לך מקום לטעון שאין הצדקה להחלפת טמבון בכלל.

לדעתי, אם תלך למשפט, אתה תרגיש יותר טוב עם עצמך גם אם תפסיד מאשר אם תוותר לה מראש.

גם אם זה אומר עוד חמש מאות שקל.

בכל מקרה, בהצלחה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 40 דקות, Royy1979 כתב:

תראה,

בתכלס מה יש לה להפסיד?...למה שהיא לא תתבע בעצם?...היא בטוחה שאני אחראי לנזק וכסף ואני "נישקתי" לה את הרכב מאחור אז אני אשם והיא תלך למשפט ורק תרוויח, (מבחינתה היא רוצה לתקן את הטמבון שיהיה חדש)

קודם כל יש לה מה להפסיד כי אם היא לא תצליח היא תחויב בהוצאות משפט,

א. האם יש לך תמונות של האוטו שלה אחרי התאונה?

אם יש לך סבבה, אתה טוען שאין שום פגיעה באותה נקודה אם היא לא תתאפס על עצמה ובכל זאת תתבע תגיע לבית משפט עם תמונות (תביא גם תמונות שלך נצמד לכזה אוטו ומוכיח שלא יכולה להיות פגיע)ואז ההגיון הישר אומר שאם השופט יסתכל על התיק תצא בידים נקיות,

ב. באם אין לך תמונות שלה, 

תשלח לה הודעה שאתה רוצה שהיא תבוא למוסכניק שלך שיראה את הפגיעה ויעזור לך להחליט אם אתה אשם, סכם עם מוסכניק שאתה מכיר שאתה מגיע אליו, תבקש ממנו שיפתח קצת צעקות על הטענות ההזויות שלה (זה לבד יכול להוריד אותה מתביעה) ולבנתים תצלם טוב את הפגוש שלה, שמחר היא לא תיצור עוד פגיעות ותפיל אותם עליך,

בכל מקרה בהצלחה, ותזכור לעדכן אותנו אנך זה נגמר. 

• תוכן חדש...