Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים!

בעלים של רכב שאני מעוניין לרכוש טוען שקנה את רכבו מליסינג אפס קילומטר בשנת 2016 (זה גם השנתון של הרכב), ברישיון רכב מופיע בעלים קודמים 01 (לא צויין ליסינג). הבנתי שאמור להיות רשום 00 ליסינג.

ומה שיותר לא מובן זה שתאריך הבעלות בכלל ב2019. כשהוא נשאל הוא טען שרק ב2019 הם העבירו בעלות... האם תסריט כזה קורה? האם הגיוני? תודה רבה לעונים! :)

פורסם

הבנת לא נכון.

רוב רכבי ה-"0 ק"מ מליסינג" נרשמים ביד הראשונה כרכבי חברה רגילים ללא ציון בסעיף מקוריות ברשיון הרכב.

בד"כ מקובל להעביר בעלות מיד, אבל גם יש מקרים כמו שמתואר כאן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תבקש לראות את מסמכי הרכישה.

אם הוא הבעלים היחיד של הרכב, אמורים  להיות לו.

במסמכי הרכישה מופיעים הפרטים של הרכב כולל הק"מ (אמור להופיע שם 0 או איזה מספר נמוך כמו 15 או 20 ק"מ) בעת המסירה של הרכב ללקוח ותאריך כלשהו ב 2016. 

אם לא זה, חשבוניות על טיפולים שעשה ב 2017, 2018.  האם החשבוניות על השם שלו?

פורסם

נשמע הזוי,

תוציא דוח סליקה של חברות הביטוח תנסה להבין משם,

אבל איך הוא העביר טסט?

תשאל אותו היסטורית טיפולים, איפה תלך לשם ותראה מי הגיע להעביר טיפול,

האופציה היחידה כמו שרשמו מעלי שרכש משמוש עצמי בליסינג.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

היה לי אותו סיפור עם אטראז' ובאמת התברר שהחברה עשו העברת בעלות בסוף תקופת ליסינג (3 שנים)

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

פורסם
בתאריך 10.1.2023 בשעה 21:50, Ocohenrr כתב:

היי חברים!

בעלים של רכב שאני מעוניין לרכוש טוען שקנה את רכבו מליסינג אפס קילומטר בשנת 2016 (זה גם השנתון של הרכב), ברישיון רכב מופיע בעלים קודמים 01 (לא צויין ליסינג). הבנתי שאמור להיות רשום 00 ליסינג.

ומה שיותר לא מובן זה שתאריך הבעלות בכלל ב2019. כשהוא נשאל הוא טען שרק ב2019 הם העבירו בעלות... האם תסריט כזה קורה? האם הגיוני? תודה רבה לעונים! :)

כנראה שהוא רכש את הרכב בעסקת שכירות חודשית מליסינג (שכחתי איך זה ניקרא). נסע ברכב 3 שנים ורק אז החליט לרכוש אותו והבעלות עברה אליו.  

פורסם (נערך)

נתקלתי בכמה מכוניות הכי מסכנות בחיי ב"ליסינג פרטי", חלקן נמכרו עי סוכנות הליסינג ממנה נחכר הרכב.

יש כמה מוקשים לפעמים.

בליסינג הפרטי , לפעמים הנהג אמור לבטח את הרכב עצמאית. נתקלתי ברכב שעשה תאונה קטנה, פחחות טמבון ופנסים ותוקן בצורה כלכך מזעזעת עי השוכר עצמאית באיזה מוסך מדרכה ב400 שח (הוציאו חשבונית) במקום להפעיל ביטוח ולסדר הכל. לא נתקלתי בשום רכב ליסינג תפעולי שתוקן ככה, כי אף אחד לא היה מסכים לנסוע ברכב כזה וזה לא היה עובר קצין רכב.

המחשבה שליסינג פרטי יותר מוקפד מליסינג תפעולי יכולה להיות לא נכונה בכלל, במיוחד אם לנהג אחרי זמן קצר אין מחשבה לקנות את הרכב.

עריכה אחרונה על ידי KipodYam
  • תוכן חדש...