Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יונדאי I30 סטיישן. שנת 2014. לא נראה לי מקורי. מה מופיע, לא זוכר כ"כ. (כשאהיה ברכב נסתכל) לפעמים יש פסים קופצים כאלה. ולפעמים סתם מסך שחור, ולפעמים משהו כמו 'מצלמה לא פעילה'.

בהמשך אני אעלה תמונה.

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, TZR84 כתב:

נבדקו חיבורים?

המצלמה בדגם הזה לא מקורית אפשר לקנות באליאקספרס מצלמה ב50 שקל ולהחליף

כנראה באמת זה חיבורים. בעייה במגעים שם. 

הצילום לילה לא מוצלח. אם אני אחליף מצלמה זה יהיה טוב יותר? או שזה תלוי במערכת עצמה.

עריכה אחרונה על ידי יאיר הצעיר
פורסם
לפני 17 שעות, יאיר הצעיר כתב:

כנראה באמת זה חיבורים. בעייה במגעים שם. 

הצילום לילה לא מוצלח. אם אני אחליף מצלמה זה יהיה טוב יותר? או שזה תלוי במערכת עצמה.

תלוי במצלמה. עדיין זה חיבור RCA האיכות לא תהיה וואו אבל יש כאלה מצלמות עם ראיית לילה עדיפה.

פורסם
בתאריך 21.12.2022 בשעה 08:57, TZR84 כתב:

תלוי במצלמה. עדיין זה חיבור RCA האיכות לא תהיה וואו אבל יש כאלה מצלמות עם ראיית לילה עדיפה.

תודה. יש לך קישור למצלמה עם ראיית לילה טובה באלי אקספרס?

פורסם

בלי להסתכל, בעיה במגעים. תקלה מאוד נפוצה, בדרך כלל המגעים מאחורי הדשבורד (המסך), ראיתי לא מעט עבודות ולרוב המתקין סתם מלפף בין החוטים ואם הוא משקיע אז אולי גם איזולירבנד, כמובן שזה לא מקצועי ועם הזמן זה פשוט יוצא ומקבלים מה שאתה חווה.

• תוכן חדש...