Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נת"צ בכביש 1 - מה נדפק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 12 דקות, llaavvii כתב:

אתמול בערב חוזר מהעבודה בערך ב19:00 עובר את מחלף דניאל וממשיך על כביש 1 לכיוון ירושליים אחרי הפניה למודיעין התנועה מתחילה להזדחל, מהירות 70 בערך,

אני רגיל ששם אנחנו זורמים ב90% מהמקרים על 100+,

פתאום מבחין שהנתיב הימני הפך ל3+,

ינעל העולם...שם כמעט אף פעם לא היה פקק, מה הטעם? מה טמטום הזה שבמקום לסלול עוד נתיב עבור תחב"צ גונבים לי נתיב?

מה מצפה האידיוטית ממשרד התחבורה שאני יעמוד ביציאה מרעננה ויחפש טרמפיסטים לבית שמש?

מה עוד שאין בעצם תחלופה...

אשכרה כמו שכתבו כאן סמוטריץ תחזור לתחבורה.

אולי מישהו יתעשת ויעשה משהו במשרד העלוב הזה, שבאמת מהווה הפרה החולבת למדינה אבל 0 השקעה באזרחים המשלמים.

וכן אני נוסע 4 פעמים בשבוע מאחד המושבים אחרי בית שמש לרעננה 100 ק' לכיוון ואין לי שום אופציה סבירה אחרת.

רק בשביל הסדר, את הסידור של נתיב תחבורה ציבורית עם היתר לרכב פרטי עם מספר נוסעים מינימלי, אירגן לראשונה סמוטריץ' הנכסף, זה שיעשה סופסופ סדר בתחבורה. בדיוק אגב כמו שבנגביר יעשה סדר אצל הבדואים בנגב או משהו כזה. זכרון קצר זה מצד אחד צרה, מצד שני מתת אלוה, מאפשר לנו לחזור על אותה טעות כמה פעמים שנרצה, ונרצה, כי פלברות עושות עלינו יופי של רושם כידוע.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • תגובות 221
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בישראל הובלת נוסעים בשכר מחייבת רישוי הרכב והנהג לביצוע העבודה. הנהג נדרש להכשרה בקורס ייעודי עם מבחנים שכוללים לא רק חוקי הנהיגה אלא גם דרישות נוספות, נדרש לעמוד בדרישות בריאות יותר גבוהות (בדוק פעם מה הדרישות הבריאותיות לנהיגת רכב "פרטי" לעומת רכב "מקצועי"), "תעודת יושר" (שכחתי את השם העכשוויז) ועוד. גם מבחן הרישוי למונית כולל דרישות יותר נרחבות מאשר לרכב פרטי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

דוגמא מהבוקר:
אני גר בכפר סבא. אשתי עובדת יום בשבוע בירושלים באוניברסיטה בגבעת רם. היום לקחתי חופש והתכוונתי לנסוע איתה.
אבל בבוקר צצה בעיה בבית ונשארתי לטפל בה.
אשתי יצאה ברכב בשעה 7:10 ונכנסה למשרד שלה ב- 8:15.

אני יצאתי ב- 7:45, לקחתי רכבת מכפר סבא להרצליה, שם החלפתי לרכבת לירושלים ומבנייני האומה הלכתי ברגל לאוניברסיטה. הגעתי בעשר.

נסיעה ברכב: שעה וחמש דקות.

נסיעה בתחבורה ציבורית: שעתיים ורבע.

מן הסתם יכולתי לקצר קצת אם הייתי לוקח אוטובוס מבנייני האומה לאוניברסיטה, אבל אני מניח שלא יותר מ-10 דקות.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני כשעה, llaavvii כתב:

אתמול בערב חוזר מהעבודה בערך ב19:00 עובר את מחלף דניאל וממשיך על כביש 1 לכיוון ירושליים אחרי הפניה למודיעין התנועה מתחילה להזדחל, מהירות 70 בערך,

אני רגיל ששם אנחנו זורמים ב90% מהמקרים על 100+,

פתאום מבחין שהנתיב הימני הפך ל3+,

ינעל העולם...שם כמעט אף פעם לא היה פקק, מה הטעם? מה טמטום הזה שבמקום לסלול עוד נתיב עבור תחב"צ גונבים לי נתיב?

מה מצפה האידיוטית ממשרד התחבורה שאני יעמוד ביציאה מרעננה ויחפש טרמפיסטים לבית שמש?

מה עוד שאין בעצם תחלופה...

אשכרה כמו שכתבו כאן סמוטריץ תחזור לתחבורה.

אולי מישהו יתעשת ויעשה משהו במשרד העלוב הזה, שבאמת מהווה הפרה החולבת למדינה אבל 0 השקעה באזרחים המשלמים.

וכן אני נוסע 4 פעמים בשבוע מאחד המושבים אחרי בית שמש לרעננה 100 ק' לכיוון ואין לי שום אופציה סבירה אחרת.

כתבת את זה 4 דקות אחרי. אני פשוט נסעתי על הנתיב הזה אתמול מתוך עצבים. פשוט חוסר היגיון הזוי. אולי ואולי אם הנתיב היה מוגדר רק לשעה שעתיים בבוקר אפשר להבין את הכוונה (גם אז לא ממש כי תח"צ לוקח כפול 3 בזמן כן?..) אבל בשעות הערב?? אולי לעצור באמצע מחלף דניאל ולחפש נוסעים?? ראבאק אנשים חוזרים הביתה מהעבודה את מי הם יקחו איתם בדיוק את המנכ"ל לטיול??

• אהבתי 1
  • לא הבנתי... 1
פורסם

המטרה היא לדכא את נוסעי הרכב הבודד כדי שיזרקו את הרכב ויעברו לאוטובוס, או לחילופין יקחו איתם עוד אנשים.

אפשר להסכים או לא, אבל זאת ככל הנראה המדיניות

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם (נערך)

ואני רוצה לזכות בלוטו. זה בערך אותו הסיכוי להתגשמות המדיניות..

ואגב זה מאוד תמים לחשוב באופן הזה.. אתה חושב שיש שם למישהו תכנון ברמה כזו? הכל נועד כדי לסמן V ולהגיד "הנה עשיתי". להשלים מכסה של מספר ק"מ שהפכו לנת"צ ולקבל על זה אישור חיובי ממישהו. 

נת"צ עם תח"צ ישראלי זה כמו טלפון חכם שבתוכו יש 2 אשל עם חוט.

עריכה אחרונה על ידי omricn
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם

זה מאוד קשה למצוא נוסעים, בתור אחד שעשה קרפול במשך שנה היה מאוד מאוד קשה למצוא נוסעים.

לפחות אם המדינה הייתה בונה אפליקציה ראויה לאיתור נוסעים (לא כמו מה שוויז ניסו לעשות שהיה כושל)

או נותנת תמריצים למעסיקים ולעובדים אשר משתפים נסיעות יחד עם אחרים. רק ככה זה היה עובד. אולי..

• רעיון טוב! 1

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם
לפני 13 דקות, yuvalganim כתב:

המטרה היא לדכא את נוסעי הרכב הבודד כדי שיזרקו את הרכב ויעברו לאוטובוס, או לחילופין יקחו איתם עוד אנשים.

אפשר להסכים או לא, אבל זאת ככל הנראה המדיניות

שוב, בשעות מסוימות נכון, ותלוי מאוד בכביש ומה קרה שם לפני (רמז אחרי דניאל 90%+ מהמקרים לא היה פקק).

והכי חשוב קודם תשפרו את התחב"צ, תנו פתרון סביר ואיכותי לתושבי הפריפריה.

תבנו נתיב יעודי לרכב עם תפוסה.

ואז תבצעו את השינוי.

בארץ קודם גובים כסף מבעלי המכוניות, אח"כ "דופקים" אותם.

ואז לא עושים כלום מבזבזים על עוד שר בלי תיק...

לפחות תורידו את הילק שדופקים אותנו

פורסם
לפני שעתיים, omricn כתב:

כתבת את זה 4 דקות אחרי. אני פשוט נסעתי על הנתיב הזה אתמול מתוך עצבים. פשוט חוסר היגיון הזוי. אולי ואולי אם הנתיב היה מוגדר רק לשעה שעתיים בבוקר אפשר להבין את הכוונה (גם אז לא ממש כי תח"צ לוקח כפול 3 בזמן כן?..) אבל בשעות הערב?? אולי לעצור באמצע מחלף דניאל ולחפש נוסעים?? ראבאק אנשים חוזרים הביתה מהעבודה את מי הם יקחו איתם בדיוק את המנכ"ל לטיול??

הנתיב פעיל בשעות הבוקר בין 6 וחצי ל-9 וחצי באמצע שבוע וביום שישי בין 12 ל-17.

בלי קשר שהפעילות שלו מתחילת רק ב-2.12:

נתיב פלוס חדש בכביש 1. מתי ייפתח ומה הקנס על נסיעה שלא כחוק? - גלובס (globes.co.il)

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, omricn כתב:

ואני רוצה לזכות בלוטו. זה בערך אותו הסיכוי להתגשמות המדיניות..

ואגב זה מאוד תמים לחשוב באופן הזה.. אתה חושב שיש שם למישהו תכנון ברמה כזו? הכל נועד כדי לסמן V ולהגיד "הנה עשיתי". להשלים מכסה של מספר ק"מ שהפכו לנת"צ ולקבל על זה אישור חיובי ממישהו. 

נת"צ עם תח"צ ישראלי זה כמו טלפון חכם שבתוכו יש 2 אשל עם חוט.

אני יכול להגיד לך שלי יותר נוח להגיע לעבודה באוטובוס מאשר ברכב בזכות נת"צ. (שלא נדבר על החסכון המטורף בעלויות על בסיס חודשי) 

הקונספט נכון. הבעיה שאנשים במדינה הזאת הם נרקומנים של מכוניות וכמו אצל כל נרקומן הגמילה תהיה קשה, ארוכה וכואבת. אבל זה יקרה כי אין שום מציאות בה כל שנה עולות 300 אלף מכוניות חדשות על הכביש וזה איכשהו מסתדר. אין יותר מקום למכוניות ואנשים יצטרכו לאט - לאט להשלים עם זה. וזה בסדר גם אמסטרדם לא הפכה להיות נטולת מכוניות ביום אחד. זה לקח 40 שנה וגם בישראל זה יקח כמה עשרות שנים, אבל צריך להתחיל ויפה שעה אחת קודם. 

לפני שעתיים, llaavvii כתב:

שוב, בשעות מסוימות נכון, ותלוי מאוד בכביש ומה קרה שם לפני (רמז אחרי דניאל 90%+ מהמקרים לא היה פקק).

והכי חשוב קודם תשפרו את התחב"צ, תנו פתרון סביר ואיכותי לתושבי הפריפריה.

תבנו נתיב יעודי לרכב עם תפוסה.

ואז תבצעו את השינוי.

בארץ קודם גובים כסף מבעלי המכוניות, אח"כ "דופקים" אותם.

ואז לא עושים כלום מבזבזים על עוד שר בלי תיק...

לפחות תורידו את הילק שדופקים אותנו

זה הביצה והתרנגולת. אוקי יוסיפו עוד 5,000 אוטובוסים (הלוואי) ואז אותם אוטובוסים יהיו תקועים בפקק יחד עם המכוניות. אז מה עשית בזה? מי בכלל ישתמש באוטובוסים? תראה איזה יופי עשו בתל אביב שברו חצי עיר בשביל נת"צים, מדרכות רחבות ושבילי אופניים. וואלה אני לא אנהג בעיר הזאת גם אם יכוונו אקדח לראש שלי כי זה גובל במזוכיזם. 

עריכה אחרונה על ידי PeugeotVictimBoy
פורסם

זאת ממש לא הביצה והתרנגולת,

תנסה להגיע מתחנת רכבת ברעננה לאיזור התעשיה (כן איפה שההי-טק), דרק...

תנסה להגיע מהמושבים בפריפריה לתחנות רכבת - כנ"ל קו אוטובוס בודד פעם ב...שמשרת עשרות מושבים.
תנסה לצאת ברכבת או באוטובוס נניח מירושליים לרעננה\הרצליה וכו' יקח לך הרבה זמן, שלא נדבר על מגרשי חניה פשוט מגוכחים ליד התחנות.
אז כן תשפר את זה ואת הרכבות (שוב ארגון ממשלתי שהולך ומסתאב ונותן חוסר שרות לציבור), ואחרי שנראה שאכן יש איך להגיע תתחיל להגביל שימוש ברכב.

פורסם

לא יעזור כלום,  הpark & ride במדינה שלנו בחיתוליו ואו שאין מספיק מקומות חנייה או שהחנייה עולה הרבה כסף או שניהם...

בהרבה מקרים בחול זה ללא תשלום בפריפריה הרחוקה ועם תשלום סביר בפריפריה הקרובה כדי לחנות בחניון של הרכבת פרברים/קלה/וואטאבר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...