Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה תכנות כזה משתלם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 282
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני 22 שעות, Ido12 כתב:

בישביל לקנות פה דירה שהיא לא חור,צריך ירושה,אין איך לייפות את זה. 

אתה טועה, מאחר וניתן למצוא מציאות באזורים מבוקשים, פשוט צריך ללמוד את השוק ולמצוא את הדירה הנכונה בזמן הנכון ובמיקום הנכון ועוד שאר פונקציות שיאפשרו לך לקנות דירה גם בסכום שציינת אך תידרש להביא משכנתא איתך.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

פות"ש,

כמו שאתה רואה, היתרון הכי גדול של העבודה בתכנות, נקראת קומפילציה. שזה משהו שעושה המחשב במשך זמן מה (בין דקות לשעות) ונותן לעוסקים במלאכה, זמן פנוי לכתיבה בפורומים, על כמה העבודה שלהם קשה וחשובה.

• אהבתי 1
  • מצחיק 13
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

רק שים לב שתהליך הקומפילציה לא זולג ומתחיל לקמפל פוסטים של אנשים בפורום עם דגל I’m always right דולק.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • מצחיק 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

רק הבהרה: לא התייחסתי למישהו ספציפי וכתבתי בהומור. אני בטוח שיש פה אנשים שכותבים והם גם אנשים חכמים שעובדים קשה וביעילות.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 54 דקות, Lior_Django כתב:

צריך להתחיל ברוב המקרים במונוליט, ואיפה שמאתרים עומסים לשקול לפרק למיקרוסרוויס נפרד, לא ?

זה תלוי בהמון המון המון משתנים (תלוי בשאלה של הראיון כן?) לדוגמא, אם המטרה לכתוב POC מהיר שעובד ולהראות תוצר מסויים, אז לא נלך לכתוב מלא למבדות, נרים קונטיינרים ב AWS ונכתוב פייפליין עם כל הGATES האפשריים נכון? כנראה שנכתוב מונוליט טיפש שעושה הכל.

ההתכנות עברה בהצלחה? או שנשבור את המונוליט או שנכתוב הכל מהתחלה, זה תלוי (כמה סרוויסים יש, מה השכבות שצריך להפריד, מה התפקידים של כל אחת מהקומפוננטות, הכנות עתידיות למזגן, WRAPPERS וכו' וכו' וכו').

עריכה אחרונה על ידי Shaike.Zam
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם
לפני 9 שעות, Potato כתב:

זו המצאה ישראלית הרעיון שכל אחד צריך להיות בעלים של דירה.

אם אתה רוצה שקט נפשי תעבור לשוויץ,לקנות דירה במדינה שמכל מקום אפשרי עלול לנחות לך טיל בבית לא באמת תורם לשקט.

זאת המצאה מכורח המציאות.

אם תסתכל מה קרה ב-20 שנה האחרונות למחירי שוק הדיור (שכירות/רכישה) - אתה תבין שהרבה מאוד אנשים שאמרו את מה שאתה אומר אז. מאוד מתחרטים שלא רכשו דירה. 

ברוב המקצועות יוקר המחייה מזנק הרבה יותר מהר מאשר השכר. 

אז בן אדם שחי ממשכורת. וחי בסדר. משלם שכירות. חשבונות. אוטו. חול פעם בשנה. כמה שקלים בצד (נשמע הזייה האמת למשכורות שהן לא הרבה מעל הממוצע היום. אבל נניח שזה קיים). ואז יוקר המחייה עולה. אני מכיר מישהו שחתם על חוזה לדירה ברמת גן לפני שנה ב-5800. השנה מעלים לו ל-7400. 

על הדרך החשמל. החשבונות. הביטוח לרכב התייקרו. אז אתה מוותר על חול.

ובהתייקרות הבאה? והבאה?

אם יש לך דירה. אז נכון. החזר המשכנתא עולה. כי הפריים עלה. אבל לא ככה. 

מדברים פה על איזשהו BASE. נקודת אחיזה. 

שוק השכירות פה כמו שנאמר פרוץ. המחירים יכולים לקפוץ בין שנה לשנה. בעל הבית יכול מתי שבא לו להגיד לך שלא ממשיכים בחוזה בנק' יציאה הבאה. חד צדדית.

לא בכל מקום בעולם שוק הדיור נראה כמו בארץ.

לפני 11 שעות, SlowRide כתב:

אבל אנחנו לא מדברים על מצב שבן אדם שלא יודע אם הוא יאכל היום ואיפה הוא יישן הלילה.
אתה לא צריך דירה בבעלותך כדי שהראש שלך יוכל להתעסק בדברים אחרים. כמו שאתה לא צריך שיהיה לך כסף לאכול במסעדה כל יום כדי לא הלהישאר רעב.

אתה לא צריך דירה. אתה צריך מקום לגור בו וכסף לשלם עליו בלי לדאוג מאיפה זה יגיע מחר.

אז זה שבן אדם כתב שהוא מאושר שהוא קנה דירה - זה אותו דבר כמו להגיד שהוא שוכר דירה ויש לו די כסף בבנק בשביל לשלם שכירות עוד הרבה זמן קדימה.

ברגע שהראש שלך לא צריך להתעסק בשאלות כאלה. הוא מתפנה לדברים אחרים. זאת הכוונה.

וכל זה בגלל שנזרק פה משפט שלך ששאל האם קניית דירה = חיים שמחים ומאושרים. וכמובן שלא.

אבל מקום מגורים זה דרישת בסיס בדרך לשם. 

ציטוט

שמע זה אתה בסוף שמחליט ממה לדאוג וממה לא.
אני לדוגמא היתה לי הזדמנות פז לקנות דירה טובה בתנאים מעולים, ניצלתי אותה, מהבחינה הזו אני די מסודר. אבל לומר שזה פתר לי את רוב הדאגות בחיים? ממש לא. 
הרבה יותר חשוב לדעתי שתהיה יכולת להרוויח ולהתקדם מבחינה מקצועית ולהגדיל הכנסות, זה שקט נפשי אמיתי.
רוב האנשים שיש להם דירה עדיין עושים השוואות מחירים, עדיין לא קונים כל מה שבא להם, עדיין מתמודדים עם יוקר מחיה ועדיין דואגים לעתיד שלהם ושל הילדים שלהם.

להוציא אנשים עם הפרעות ניורוטיות כאלה ואחרות. הדאגות של כולם בחיים הם די אוניברסליות.

יכולת להתקדם מבחינה מקצועית וכו' - כן זה נהדר. אתה יכול להתעסק מזה כי סימנת וי על דאגה בסיסית יותר.

גם אנשים שיש להם 100 דירות משווים מחירים. לא קונים כל מה שבא להם ומתמודדים עם יוקר מחייה. פשוט יותר קל להם להתמודד איתו.

• רעיון גרוע 1
פורסם
לפני 5 שעות, Shaike.Zam כתב:

"תתכנן מערכת... באיזו ארכיטקטורה תבחר?" 

מה זה, שאלה של ילד בכיתה ב'. אתה לוקח בלוקצ'יין שם מעליו קצת ML, מעלה הכל לקלאוד, מתבל עם קצת קוברנטיס ומפעיל AI דרך נאנוסרוויסים.

ציפיות שכר: 80 אלף פאסיבי.

לפני 3 שעות, פינדר כתב:

פות"ש,

כמו שאתה רואה, היתרון הכי גדול של העבודה בתכנות, נקראת קומפילציה. שזה משהו שעושה המחשב במשך זמן מה (בין דקות לשעות) ונותן לעוסקים במלאכה, זמן פנוי לכתיבה בפורומים, על כמה העבודה שלהם קשה וחשובה.

וזו הסיבה שאני תמיד אבל תמיד מקמפל ב-clean.

• מצחיק 3
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 37 דקות, Gosser1860 כתב:

נאנוסרוויסים.

תהיתי לרגע אם המצאת את זה על המקום, ואז ביצעתי את הטעות הקלאסית וחיפשתי בגוגל.

זה מונח שאשכרה קיים...

הצילו.

🤦‍♂️

פיקוסרוויס זה השיגעון הבא?

• מצחיק 3

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, DareDevil כתב:

פשוט

image.png.6dcf4ce3f77a25e12e755d4e958f45db.png

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 8 שעות, Nakamichi כתב:

להוציא אנשים עם הפרעות ניורוטיות כאלה ואחרות. הדאגות של כולם בחיים הם די אוניברסליות.

יכולת להתקדם מבחינה מקצועית וכו' - כן זה נהדר. אתה יכול להתעסק מזה כי סימנת וי על דאגה בסיסית יותר

נסכים שלא להסכים. 

יכולת להתקדם מבחינה מקצועית זה מה ששם לך גג מעל הראש ואוכל בצלחת ובזה הקיום שלך תלוי, לא ברכוש שיש או אין לך. אם ירשת דירה מסבתא אבל אתה עצלן בטלן שלא עושה כלום (לא מכוון לאף אחד פה) זה לא יעזור לך כי לא תוכל להחזיק את הדירה ותצטרך לוותר עליה בסופו של דבר. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא יעזור לך? זה יעזור לך מאוד.

אפשר לחשוב כמה ההוצאות של אחזקת בית בישראל גדולות. גם הארנונה פה ובמיוחד לבתים ישנים מגוחכת.

קצת ביטוח לאומי+חילטורים ואתה מסודר אם אתה גר לבד בדירה שלך.

כמו שאמרתי לך בשרשור מקביל, אני חושב שאתה קצת לא מחובר למציאות בארץ. בלי דירה פה אתה אזרח סוג ב׳

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אתה לא סוג ב' בלי דירה.

יש לא מעט אנשים מאוד אמידים שבוחרים לגור בשכירות ולעבוד עם הכסף. זה לא מתאים לכל אחד וצריך אופי לזה אבל זה קיים ולא מעט.

כשאתה מרויח מספיק טוב שכר הדירה לא מהווה משקולת או איום (בטח לא יותר ממשכנתא ואפילו פחות כי יותר קל לעבור למשהו יותר זול).

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...