Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, 

אני מחפש רכב משפחתי בתקציב של גג 70k וכבר קצת אבוד מכל האופציות. הפרמטרים החשובים לי הם אמינות ושיהיה מרווח. אנחנו זוג + כסא בטיחות וכלב לא קטן שנוסע איתנו הרבה, צריכת דלק טובה היא בונוס מבורך. נוסעים בערך 30k קילומטר בשנה. 

בנתיים שמתי עין על סקודה יטי 2017-18 1.2 ואוריס סטיישן. 

שמתי לב גם לקיה סיד, איבדתי את עצמי בין כל דגמי הסיטרואן, ולמה פורד פוקוס סטיישן יחסית זול? 

תודה רבה לכל מי שיכול לעזור! 

פורסם

שאלה - הכלב צפוי לנסוע בתוך הבגאז' או על ספסל אחורי?

פוקוס זול כי הרכב בשנות 2012-2015 היה עם גיר רובוטי מאוד לא אמין. החל מדגם 2016 הגיר הוחלף,  אבל המנוע לא חף מבעיות וצריך להיות מטופל בשמן עם תקן ספציפי כדי לשמור על המנוע. צריכת דלק יחסית גבוהה. לזכותו - רכב מהנה מאוד לנהיגה ומרגיש חזק עם מנוע 1.5 טורבן בנזין.

גם למנועים 1.2 של סיטרואן / פיג'ו יש בעיה ( אחרת) - התפוררות רצועת טיימינג. רכבים נוחים מאוד.

סקודה עם מנוע 1.2 יותר אמין ( המנוע עצמו), לגיר רובוטי מדי פעם צריך להחליף מצמדים ובמקרים יותר נדירים מוח גיר. ככל שנוסעים יותר בעיר/ פקקים הבלאי מהיר יותר.

ל 30 אלף קילומטרים בשנה בהחלט  הייתי קונה רכב היברידי.

אבל אוריס סטיישן היברידית בתקציב שלכם יהיו כנראה רכבים בלויים/ שחוטים / עם קילומטראז' אסטרונומי,  אחרי ליסינג. כל זה לא מוסיף לאמינות כאשר נוסעים הרבה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בגלל הכלב הייתי שוקל  סוזוקי קרוסאובר (משנתון 2017 כי ב 2014-16 היו צרות עם הגיר).מקסימום אפשר אחרי 3 שנים להחליף רכב ולא להישאר איתו זמן רב מעבר לכך בגלל הק"מ.

רכב חסכוני בתקציבכם הוא יונדאי איוניק/טויטה אוריס סטיישן היברידי אבל,בגלל הכלב הייתי מעדיף את הסוזוקי המוגבהת משהו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

יהיה קשה מאוד למצוא קרוסאובר טורבו 1.4 בתקציב הזה במצב ראוי ( השוק השתגע סופית ).

צריך לשים לב שבשנתון 2017 עדיין עלו לכביש קרוסאובר 1.6 עם גיר רציף פחות אמין.

הפרש בצריכת דלק בין אוריס היברידית לקרוסאובר יהיה כ 400₪ בחודש בכמות הנסיעות הזאת, לא,זניח בכלל.

ותסביר לי בבקשה למה כלב צריך רכב גבוה?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)
לפני 1 דקה, vladclar כתב:

יהיה קשה מאוד למצוא קרוסאובר טורבו 1.4 בתקציב הזה במצב ראוי ( השוק השתגע סופית ).

צריך לשים לב שבשנתון 2017 עדיין עלו לכביש קרוסאובר 1.6 עם גיר רציף פחות אמין.

הפרש בצריכת דלק בין אוריס היברידית לקרוסאובר יהיה כ 400₪ בחודש בכמות הנסיעות הזאת, לא,זניח בכלל.

ותסביר לי בבקשה למה כלב צריך רכב גבוה?

תלוי בגודל וסוג  הכלב- חבר טוב שהיה לו כלב  גדול אמר,שברכב משפחתי זה חתיכת סיוט להסיע אותו ולכלב ממש לא נוח- תקרת הרכב נמוכה.

כמובן שאם זה כלב קטן כמו פינצ'ר /פודל/פומרניאן אז לא רלוונטי.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לפני 8 שעות, vladclar כתב:

שאלה - הכלב צפוי לנסוע בתוך הבגאז' או על ספסל אחורי?

פוקוס זול כי הרכב בשנות 2012-2015 היה עם גיר רובוטי מאוד לא אמין. החל מדגם 2016 הגיר הוחלף,  אבל המנוע לא חף מבעיות וצריך להיות מטופל בשמן עם תקן ספציפי כדי לשמור על המנוע. צריכת דלק יחסית גבוהה. לזכותו - רכב מהנה מאוד לנהיגה ומרגיש חזק עם מנוע 1.5 טורבן בנזין.

גם למנועים 1.2 של סיטרואן / פיג'ו יש בעיה ( אחרת) - התפוררות רצועת טיימינג. רכבים נוחים מאוד.

סקודה עם מנוע 1.2 יותר אמין ( המנוע עצמו), לגיר רובוטי מדי פעם צריך להחליף מצמדים ובמקרים יותר נדירים מוח גיר. ככל שנוסעים יותר בעיר/ פקקים הבלאי מהיר יותר.

ל 30 אלף קילומטרים בשנה בהחלט  הייתי קונה רכב היברידי.

אבל אוריס סטיישן היברידית בתקציב שלכם יהיו כנראה רכבים בלויים/ שחוטים / עם קילומטראז' אסטרונומי,  אחרי ליסינג. כל זה לא מוסיף לאמינות כאשר נוסעים הרבה.

הכלב יסתדר בסטיישן, זה דווקא מרווח לו. הסופר מיני צפופות מידי

• תוכן חדש...