Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, Uri-G כתב:

מחיר מוגזם לסופר מיני. מאוד מקווה שזה עוד הטעיות שיבואנים עושים על @PriceDevil.

במחיר הזה, הגירסה הזולה תזכה לקצת הצלחה בעיקר כמחליפה מוצלחת יותר לרנו זואי. הגירסה היקרה לפי דעתי תמכר בעיקר למי שלחוץ על חשמלית ונגמרו לו כל הג'יפונים הסיניים.

סליחה על ההערה האישית, אבל מזהה אצלך שוב נטיה להעביר ביקורת, בלי להכיר את הרכב, אפילו בלי להציץ בנתונים שלו כאן. ובכן הוא גדול יותר מגולף, יותר מקונה, גבוה ורחב יותר ( כך מספרות מידותיו, כאן למעלה, לא צריך להתחיל לחפש ). העובדה שמדובר ברכב ייעודי חשמלי מצביעה על האפשרות שמרחב הפנים שלו אף יותר ממקבילות גודל עם הנעה פוסילית, בשל ריצפה שטוחה לחלוטין, כך אני מניח, לא יודע בוודאות. ובכלל חבל קצת להסיק מסקנות על סמך צילום שמזכיר כאן למישהו יאריס או מיקרה. מזכיר לעצמי ולכם שגם האיוניק 5 נראתה בצילומים, טרם הגיעה לכאן, כמקבילת גודל לגולף ולא חתיכת בהמה כמו שהיא באמת.

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לי זה מזכיר הכלאה של חיפושית, מיני וניסן מיקרה דור קודם.

לפני 7 שעות, YNV כתב:

רק מה בדיוק קורה שם עם הפנס האחורי?

אני חושב שזה כדי להתאים את הרכב לתקינה אמריקאית - אצלם אסור שפנס לא יהיה מקובע לבודי, ז"א אסור שיהיה על דלת או משהו.

לפני 3 דקות, רועי5 כתב:

העובדה שמדובר ברכב ייעודי חשמלי

אם זה נכון, זה כבר שם אותו רמה אחת מעל כל הגיפונים החשמליים הסיניים (וגם יונדאי קונה) שהגיעו לפה עד עכשיו.

רכב חשמלי צריך להיות מתוכנן ככזה מאפס.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, PriceDevil כתב:

מהפכה של ממש בשוק החשמלי

נו. קצת פרופורציה. GWM, היצרן השמיני בגדלו בסין מייצר את סופר-מיני (SUBCOMPACT) הזה מאז 2020 ולמעשה בשם אחר 2018. מתחרה ברנו זואי וב-500, אפילו שהמספרים מראים שמרווח יותר, בעיקר מאחור, ורחב יותר, מימדים יותר של גולף. באירופה היא משווקת לעת עתה בבריטניה.

אולי ימכר כאן ואולי לא, כמו שכתבו כאן, לכולם יש בעיית מלאים ואולי כלמוביל ישחקו אותה על זה. אבל זה משחק לטווח קצר. סליחה אבל לי הרכב נראה מכוער ומוזר. חסר אלגנטיות, יותר מדי אלמנטים (פורשה? מיני? 500?) כאילו התאמצו מאוד לעשות משהו "קול" ויצא כאילו מישהו דרך על טווינגו. 

בצד הפלוס ציון הריסוק, תקדים חשוב.  

"מהפכה של ממש" ספק אם יש כאן. עוד מודל בשוק. נמתין למבחן רכב מעמיק.

עריכה: הסתכלתי שוב בתמונות וסרטון, אני לא רואה שם ביטוי למימדים שכתובים במספרים היבשים. כשרואים מבוגר יושב (בעיקר מאחור), זו סופר-מיני בהחלט. הבגאז' +/- במימדים של אופל אדם. "מאוד מרווח", רועי5, זה לא. 

עריכה אחרונה על ידי Jack457
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

אהבתי את הצורה החיצונית של הרכב ומבפנים יש בו משהו מיוחד ומרענן.

במחיר של 135K עם טווח סביר של 300 ק"מ הוא יהיה ימכר יפה מאוד.

פורסם
לפני 10 שעות, GR8Day כתב:

אם יהיה להם מלאי - הם כנראה ימכרו.

אני מקווה שיום אחד, ובקרוב - כל הסיפור הזה של החוסר ייגמר כבר וככה לא כל אחד שיש לו מה למכור יצליח למכור - לא משנה מה איכות הרכב או המחיר.

• אהבתי 2
פורסם
לפני כשעה, Jack457 כתב:

נו. קצת פרופורציה.....

...הסתכלתי שוב בתמונות וסרטון, אני לא רואה שם ביטוי למימדים שכתובים במספרים היבשים. כשרואים מבוגר יושב (בעיקר מאחור), זו סופר-מיני בהחלט.

פרופורציה.   המבוגר שיושב מאחור יכול להיות שחקן NBA.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני שעה, Nakamichi כתב:

אני מקווה שיום אחד, ובקרוב - כל הסיפור הזה של החוסר ייגמר כבר וככה לא כל אחד שיש לו מה למכור יצליח למכור - לא משנה מה איכות הרכב או המחיר.

ייגמר מתי שהיצרנים האירופאים יתחילו לשלוח משלוחים רציניים יותר ולא לטפטף פה ושם דגמים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)
לפני 13 שעות, רועי5 כתב:

נראה מצוין, עיצוב פנים מקסים, אף של 911, ממדים הגיוניים, איבזור מושלם ומחיר נגיש. לא ברורה סיבת הפרש המחיר העצום בין הדגם הזול ליקר יותר, נראה כאילו ההבדל היחיד הוא גודל הסוללה ובנובע הטווח. 

הדגם היקר יותר (לפי אתר אירי) יכלול גם את האיבזור הבא: גג נפתח פנורמי עשוי זכוכית (נבדק גם לפי המאגר של משרד התחבורה), חיישני חנייה קדמיים עם חנייה אוטומטית, מערכת חימום להגה, מערכת חימום למושבים הקדמיים עם אפשרות לעיסוי ופתיחת תא מטען ללא מגע יד.

עריכה אחרונה על ידי lior_a
  • מעניין 1
פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, רועי5 כתב:

סליחה על ההערה האישית, אבל מזהה אצלך שוב נטיה להעביר ביקורת, בלי להכיר את הרכב, אפילו בלי להציץ בנתונים שלו כאן. ובכן הוא גדול יותר מגולף, יותר מקונה, גבוה ורחב יותר ( כך מספרות מידותיו, כאן למעלה, לא צריך להתחיל לחפש ). העובדה שמדובר ברכב ייעודי חשמלי מצביעה על האפשרות שמרחב הפנים שלו אף יותר ממקבילות גודל עם הנעה פוסילית, בשל ריצפה שטוחה לחלוטין, כך אני מניח, לא יודע בוודאות. ובכלל חבל קצת להסיק מסקנות על סמך צילום שמזכיר כאן למישהו יאריס או מיקרה. מזכיר לעצמי ולכם שגם האיוניק 5 נראתה בצילומים, טרם הגיעה לכאן, כמקבילת גודל לגולף ולא חתיכת בהמה כמו שהיא באמת.

כן יודע לקרוא, גם יודע לא להשוות רכב חשמלי חדש עם רכב בנזין ישן שעבר מתיחה לפני 3 שנים(וכנראה לא יראה פלטפורמה נוספת), כי קטגוריות רכב גודלות עם השנים. אם תשווה אותו לרכב האטצ'בק משפחתי מודרני כמו האסטרה, תגלה שהוא נחות כמעט בכל פרמטר ובפער.

גם הזואי כשרק הופיע לפני עשור הייתה כמעט זהה עד גדולה מהגולף של אותה תקופה.

המרחב פנים גם יכול להיות גדול כמו הרבה רכבים חשמליים, גם של הזואי לא היה קטן, אבל זה לא ישנה את הנתון העיקרי שבחרת להתעלם ממנו באלגנטיות בקריאת נתונים שעשית, שהופך אותו לסופר מיני, גם אם תצליח לדחוף לאורה 4 פילים(מאחורה:)) הוא תא מטען.

הוא קטן ממאזדה 2 שהיא סופר מיני מיושנת שגם כשיצאה נחשבה לקטנה וצפופה, קטן יותר מספייס סטאר שהוא ספק סופר מיני ספק רכב מיני, ואפילו קטן בהרבה מיונדאי i10 שהיא מיני בלי סופר ואין כאן את התירוץ של רכב בנזין שעבר הסבה ושמו שם סוללה. כך שהשימושים שלו , איך שלא מסתכלים עליו הם של סופר מיני ולא רכב משפחתי.

גם כל זה לא משנה את המסקנה שלי, כי בסופו של יום הוא רכב חשמלי סיני ויתחרה בעיקר בדומיו ונכון להיום גרסת ארוכת הטווח שלו(שגם לא כל כך ארוכה בטווח), נמכרת במחיר של אייוייז u5 שאת ההבדל בגדלים בינו לאורה, צריכים למדוד במטר רץ כי סרגל לא יספיק. גם ה byd גדול יותר וגם זול יותר.

לגרסה הזולה של האורה אולי תהיה קצת הצלחה בזכות שאין ממש מתחרים, אבל זו הצלחה שקצת יותר טובה מהזואי (שלא היית להיט) סביר להניח.

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
  • אהבתי 1
פורסם

היא קצת יותר קטנה (ממש לא בהרבה) ממאזדה 3 האצ׳בק.

אפילו יותר גבוהה ויותר רחבה.

אז סופרמיני זה לא ממש, יותר בכיוון משפחתית האצ׳בק

לפני 13 דקות, Uri-G כתב:

אבל זה לא ישנה את הנתון העיקרי שבחרת להתעלם ממנו באלגנטיות בקריאת נתונים שעשית, שהופך אותו לסופר מיני, גם אם תצליח לדחוף לאורה 4 פילים(מאחורה:)) הוא תא מטען

ככה גם קורולה האצ׳בק.

אם הולכים לפי ההגיון הזה, אז אטראז׳ זה רכב מנהלים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

רכב ברוחב מעל 1.80, גובה 1.60 ואורך 4.23, גדול יותר מאודי Q2 והרבה יותר מסוזוקי קרוסאובר הוא בעצם קטן וצפוף יותר ממזדה 2 ומיצובישי ספייסטאר ולמה, כי תא המטען שלו קטן יותר ולכן הוא סופר מיני למרות שמידותיו החיצוניות הן כמו של ג'יפון. מכל מלמדי השכלתי.

פורסם (נערך)

איך הגעתם למסקנה שהוא צפוף? ישבתם בו?

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

פורסם (נערך)
לפני 52 דקות, vadim6385 כתב:

היא קצת יותר קטנה (ממש לא בהרבה) ממאזדה 3 האצ׳בק

שגם היא רכב בנזין שלא זכה לעידכון כבר עשור ונחשב משפחתית צפופה עוד כשנולדה

לפני 52 דקות, vadim6385 כתב:

ככה גם קורולה האצ׳בק

וגם היא.

ולמרות שבקורולה האצ'בק תקעו סוללה בתא מטען כדי להפוך אותה להיברידי , עדיין יש לו 50% יותר מקום. 

לפני 48 דקות, רועי5 כתב:

רכב ברוחב מעל 1.80, גובה 1.60 ואורך 4.23, גדול יותר מאודי Q2 והרבה יותר מסוזוקי קרוסאובר הוא בעצם קטן וצפוף יותר ממזדה 2 ומיצובישי ספייסטאר ולמה, כי תא המטען שלו קטן יותר ולכן הוא סופר מיני למרות שמידותיו החיצוניות הן כמו של ג'יפון. מכל מלמדי השכלתי.

שני הג'יפונים שכתבת הם ג'יפונים קטנים, כלומר פלטפורמות סופר מיני מוגבהות ולא רכבים משפחתיים , ולמעט האאודי גם זולים בהתאם, והם בטח לא פלטפורמות מודרניות, ועדיין שימושיים יותר כמשפחתית בגלל תאי מטען נורמליים, וכן, האורה היא אכן מתחרה טבעית של ג'יפונים קטנים, רק שאז היא יקרה מהם בהרבה בגרסה ארוכת הטווח, בעוד mg zs החשמלית כבר מתומחרת כמוהם ושימושית יותר.

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
  • תוכן חדש...