Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכוונה הייתה להראות את הדיסאננס של רכב אשר מייבא יבואן ענק עם תקציב פירסומי מכובד מול רכב חשמלי כמעט אנונימי בישראל אשר מוכר כמות דומה.

מכל מקום מחיר האורה מופרך , הרכב תומחר בחזירות ולכן משתזף כבר קרוב לשנה באילת.

• אהבתי 1

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סקרן, הם באמת נשארו עם אלפי יחידות? מאות? מה יעשו איתן? "מבצע חבר"? יחזירו לחו"ל? חבר במרכז הליכוד ידאג לשינוי התקנות כך שגם רכב בן 5 יכול להימכר כחדש? מה האופציות של יבואן?

האם כלמוביל קנו אותן ולקחו את הסיכון או שזו קונסיגנציה ואפשר להחזיר ליצרן או להעביר לארץ אחרת?

הסתכלתי בתחילת השרשור ורוב התגובות היו ממש אופטימיות שתהיה הצלחה גדולה ואיזה רכב יפה ובעצם יותר מרווח משנדמה וכו'. 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
לפני 12 שעות, רועי5 כתב:

תא המטען הצ'וקומוק של האוטו הזה בעוכריו. קונה ממוצע רוצה תא מטען נורמלי, גם אם הוא לא באמת זקוק לכזה.

קונה רציני יתפשר אם המחיר הגיוני, כאשר גירסאת ה GT מתקרבת ל 170... מישהו שם בכולמוביל חשב שהם יביאו את העקיצה הגדול עם רכב חשמלי מעוצב, לא קרה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
בתאריך 28.8.2023 בשעה 18:04, PriceDevil כתב:

גם ג'ילי וגם BYD שומרים בינתיים על הקצב. אבל בשבוע האחרון של החודש מקלידים הרבה רכבים ונראה לי שעד יום שני הבא יוקלדו עוד כ-10000 כלי רכב. ואז תהיה תמונה יותר ברורה.

טסלה מפציצים בכמויות מ-א-ד יפות.

גם אשתדל להוציא דוח שני שליש שנה.

נכון להיום הוקלדו 7340 כלי רכב נוספים מאז פרסמתי את הודעתי המצוטטת. אמתין עוד שבוע להקלדות נוספות.

נכון לעכשיו טסלה היה התוצר החשמלי הכי נמסר באוגוסט בפער של כמה מאות מכוניות לעומת BYD.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

דגם אורה בסיסי (עם טווח של 310 ק"מ) עם אבזור דומה למה שנמכר בארץ עולה בסין כ-130 אלף יואן (שזה בערך 65 אש"ח) או חצי ממחיר טסלה מודל 3 בסיסית בסין.

לכאורה, מחיר דגם בסיסי "הגיוני" צריך להיות בארץ בסביבות 102 אלף שקל, אבל ... טסלה מוכרת ישירות לצרכן ולכל האחרים יש יבואנים באמצע, מה שמעלה את המחירים וזה נכון גם בחו"ל.

המקום עם מחיר אורה הכי זול שמצאתי מחוץ לסין זה באוסטראליה - מחיר בסביבות 40,000 AUD (כ-97 אש"ח), שזה כולל מע"מ של 10% ומכס של 5% ואין מסים נוספים.

בארץ צריך להוסיף עוד 7% למע"מ, 2% נוספים למכס ו 20% מס קניה - ס"כ 29% צריך להוסיף למחיר שיש באוסטרליה - מתקבל מחיר של 125 אש"ח 

אורה בסיסית נמכרת עכשיו במבצע בכ-130 אש"ח, אז אני כבר לא יכול להגיד שהמחיר בארץ "לא הגיוני".

עריכה אחרונה על ידי EvGriga

לקסוס IS300h, אורה 03 Pro300

פורסם

היום החל השיווק של סרס 5 ב-215k.

מסקרן אותי לדעת מה הכמות מכירות של הסיניות בטווח הגבוה יותר מול מודל y ואיוניק 5.

ואני מדבר על המרוול R, סקייוול והסרס המדוברת.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...