Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 51 דקות, CX25GTI כתב:

האתר בהקמה , רמז למחיר האמיתי ניתן למצוא בקצה העמוד מטה - כ 150K.

אני חושב שזה יהיה מחיר הקצה לגירסא המאובזרת עם טווח של 400 ק"מ, הגיוני שגירסאת הבסיס לטווח של 300 ק"מ תתחיל ברמה של 130K.

נחיה ונראה...

לא. המחיר לגרסת הקצה יהיה כ 170 אלף. לפחות לפי מה שאמרו כשהתקשרו

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, vadim6385 כתב:

קשקוש. זה הכל תלוי במלאים לא בדרישה. לא סביר שהם יקבלו מלאי, או בכלל רוצים לקבל מלאי שיוכל לספק את כל הדרישה שיכולה להיות במחיר הזה בשביל באמת לשבור את השוק.

הם במקרה הטוב יביאו סטוק של כמה אלפים בודדים של רכבים כדי להראות נוכחות בשוק המותגים הסינים החשמלי כדי להיות שותפים בטרנד. לא מעבר לזה.

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם
לפני שעתיים, bobi כתב:

הם במקרה הטוב יביאו סטוק של כמה אלפים בודדים של רכבים כדי להראות נוכחות בשוק המותגים הסינים החשמלי כדי להיות שותפים בטרנד. לא מעבר לזה.

וחבל, לשם שינוי רכב חשמלי במחיר יחסית סביר והוא לא קרוסאובר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בתאריך 14.12.2022 בשעה 07:56, llaavvii כתב:

בקיצור - לפי מה שנכתב כאן לא לתח צפיות, יהיה כאן  (כנראה) ישור קו ומחיר של 155K+?

בהינתן שאין מלאי מספק לאף יבואן של חשמליות (עד כמה שאני יודע -- אולי באחד ממותגי היוקרה יש עודפים), כולם יכולים למכור כל יחידה שהם מקבלים, ולכן אין סיבה שיבואן אחד יחליט לתמחר משמעותית בפחות (ו- 20K-30K ש״ח פחות זה משמעותי). זה לא שזה יגדיל את כמות המכירות שלו, כשצואר הבקבוק הוא הייצור.
ושיהיה ברור, המצב לגבי חשמליות ומלאים לא ישתפר בארץ (מול אירופה וארה״ב, לגבי דגמים שנמכרים גם שם) כל עוד אצלנו אין שום תמריץ ליצרן/יבואן למכור חשמליות  _במקום_ דלקיות -- כלומר קנסות כבדים או תמריצים דומים (ישירות ליבואן/יצרן, לא לקוח הקצה) על מכירת רב מזהם. כיון שהפער העולמי ביקוש להיצע בחשמליות לא צפוי להשתפר בשנתיים-שלוש הקרובות, זה יהיה המצב, פרט לרכבים סינים שנמכרים רק אצלנו במספרים נמוכים, ואין ליצרנים שלהם תוכניות למכור באירופה/ארה״ב/אוסטרליה (ולכל הרציניים יש).

פורסם
בתאריך 16.12.2022 בשעה 01:04, PinkDolphin כתב:

כל עוד אצלנו אין שום תמריץ ליצרן/יבואן למכור חשמליות

בתאריך 16.12.2022 בשעה 01:04, PinkDolphin כתב:

כיון שהפער העולמי ביקוש להיצע בחשמליות לא צפוי להשתפר בשנתיים-שלוש הקרובות,

רק בגלל שיש צוואר בקבוק עולמי, אני לא חושב שמדינת ישראל הקטנה יש לה בכלל את הכח לאיים בקנסות על היצרנים כמו באיחוד האירופאי.

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

ואני עוד חשבתי שתהיה הורדה גדולה יותר 

לשם השוואה זה המחיר שפורסם לראשונה פה בשרשור 

בתאריך 13.10.2022 בשעה 10:52, PriceDevil כתב:

300 PRO : מחיר 134900 ש"ח

400 PRO : מחיר 162900 ש"ח

וזה ההנחה של הוט

screenshot-www.flipsnack.com-2023_08.28-08_49_31.png.e62dfb8d390e33797e93496ff912e208.png

למטיבי לכת - החוברת של הוט ארגון צרכנות

239581_hoveret_digitalit_Hot_compressed.pdf

הערה קטנה, אפשר לראות שהם נואשים מאחר וכל דף מכיל אפשרות להשארת פרטים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

עוד מעט שנה להגעת הרכבים ואו אז הרכב מקבל יד נוספת והמחיר יורד ...

מגיע לכל היבואנים החמדנים אשר חשבו לעשוק את הציבור הרחב, לא הלך לכולמוביל...

לדעתי המחיר עדין יקר , הדגם היקר לא צריך בשום פנים ואופן לעבור את ה 150 אלף ש"ח.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 4 דקות, CX25GTI כתב:

לדעתי המחיר עדין יקר , הדגם היקר לא צריך בשום פנים ואופן לעבור את ה 150 אלף ש"ח.

אהבתי שאתה לארג', המחיר צריך להיות יותר נמוך מ150K לדגם היקר.

GT צריך להיות באזור ה130K ככה שהם 300 פלוס צריך להיות באזור ה90K-80K.

ככה תעוף כל הסחורה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

ולמה לא? 

זה שקיבעו לך מחיר של 144 אלף(כשהאורה רק הוצגה), זה אומר שהכול צריך לנוע סביבו? או זה שגם את האירופאים מנסים לז**ן במחיר, זה אומר שזה מחיר סבבה?

הרכב הזה נמכר בסין בגרסא הבסיסית ב-15.6 אלף דולר ומחישוב מהיר מול טסלה, בארץ המחיר הוא כפול 1.4 מהמחיר בסין. זאת אומרת שהרכב הזה אמור לעלות סביב ה-85 אלף שקל. 

פורסם

נראה שהבועה הסינית מתחילה להתפוצץ.

גם על דגמי MG אני כל פעם רואה מבצעי מכירות ואפילו דוחפים את הדגמים שלהם למוניות.

מעניין מה המצב עם BYD וג'ילי, כי בנתיים נראה שאצלם עסקים כרגיל.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני שעה, itsik170 כתב:

נראה שהבועה הסינית מתחילה להתפוצץ.

גם על דגמי MG אני כל פעם רואה מבצעי מכירות ואפילו דוחפים את הדגמים שלהם למוניות.

מעניין מה המצב עם BYD וג'ילי, כי בנתיים נראה שאצלם עסקים כרגיל.

אני לא חושב שבגיילי הכל בסדר , הדגם המתוח כמעט ולא נראה על הכביש , כנ"ל גם byd /

אוטוטו נתוני המכירות של אוגוסט יתפרסמו ונדע מה המצב לאשורו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...