Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

אני מחפש לקנות רכב לאשתי, אני מחפש רכב יד שנייה, כמובן שיהיה כמה שיותר אמין וחסכוני. והיא מאוד אוהבת רכבים שיודעים להאיץ טוב.

לאחרונה יצא לי להסתכל על השברולט קרוז החדשה(2016 ואילך) ממה שנראה לי המחירון שלה די מתאים לתקציב וסה"כ גם יחסית חסכוני וגם לפי נתוני ההאצה שלה ומה שאומרים עליה היא אחת הזריזות בקטגוריה.

השאלה האם יש לה גם בעיות אמינות כמו הדגם הקודם? או שאפשר להיות בראש שקט? ובכללי האם ממליצים עליו? וכן אם מישהו חושב על עוד רכב שיכול לעמוד בדברים שאמרתי אשמח לדעת.

תודה רבה מראש!

פורסם

מנוע .14 טורבו של GM לא אמין בלשון המעטה, גם אם תשמור עליו עם שמן הכי טוב למניעת LSPI יש לו שפע של תקלות אחרות. אם אתה מחפש אמינות תחפש משהו אחר.

פורסם (נערך)

שים לב שברכב הנ"ל אין אפשרות לבטל את מערכת העצור-סע. 

יש כאלה שזה לא יפריע להם בכלל, לי אישית זה פוסל חד משמעית את הרכב. 

עריכה אחרונה על ידי davemustaine87
פורסם
לפני 44 דקות, davemustaine87 כתב:

שים לב שברכב הנ"ל אין אפשרות לבטל את מערכת העצור-סע. 

יש כאלה שזה לא יפריע להם בכלל, לי אישית זה פוסל חד משמעית את הרכב. 

לזכות הרכב הזה אפשר להגיד שהמערכת הזאת שם לא מעצבנת.

לגבי השאר - הייתה לי כזאת שכורה במשך שבוע. חיסכוני זה לא ממש, גם לא בדיוק חזק למרות המנוע טורבו עם 156 כ"ס. לדעתי הגיר אשם.

המולטימדיה מעצבנת. כל התנעה קופצת לרדיו.

לטובה - הרכב נוח. מרגיש אמריקאי לחלוטין, גדול, מרווח ומסיבי. בגירסת premier יש בקרת אקלים מפוצלת וחימום מושבים. המזגן חזק, כיאה לרכב אמריקאי.

לגבי אמינות - לא יודע.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

גם אני מחפש כזאת.

מצאתי כמה במחיר טוב מאוד גם בדגם הבסיסי וגם בפריימיר. אחלה רכב יציב נוסע טוב נוח. 

כל מי ששאלתי אותו על הרכב הזה אמר לי לא להתקרב. שאלתי אנשי מקצוע מומחים בתחום. אמרו לי עדיף לנסוע על קורקינט ולא עליו. המנועים האלו לא אמינים בלשון המעטה. זה מנוע 1.4 עם טורבו עמוס מאוד ששובר את הבוכנות שלו .

יש להם בעיה של הצתה מוקדמת שהורסת את הבוכנות במיוחד ברכבים של 2016.5-2017 (גם אם תטפל כמו שצריך ברכב - זה מחלה שאין מנוס ממנה במנועים האלו)

מעבר לזה אמרו לי שגם הטורבו שלהם לא אמין. מה שכן מוזר שראיתי כמה כאלו שמטופלות כמו שצריך ופשוט חטפו אותן תוך יומיים למרות הסטיגמה שיש עליהן.

כל הרכבים שראיתי היו עם סטראט אנד סטופ מבוטל כנראה ששמו מצבר לא מתאים וזה ביטל את זה.ורוב הרכבים שראיתי עם נזילות שמן ומוציאות עשן מהמדיד שמן בזמן שהמנוע עובד.

בגדול? אם אתה מוכן לספוג עלות של מנוע חדש זה אחלה רכב.

קח בחשבון שהמנוע שלהם עדין מאוד - הבוכנות שלהם כמו מרגרינה. 

עריכה אחרונה על ידי netanel1014
  • תוכן חדש...