Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,
אני מתעניין ברכישת רכב יד 2 ממגרשים\סוכנויות רכבים למינהם.

לאחר שבועות של חיפושים נתקלתי מספר פעמים בX בבדיקה על שלדת מרכב ורציתי לשאול כאן מה המשמעות האמיתית של זה אם נרשם שם "משמעות נמוכה" "תיקוני פח" "תיקוני צבע" "פגוש" וכו...
אני לא מבין ברכבים כל כך אם לומר את האמת ויהיה נורא קל לערבב אותי, אז אני בעיקר נעזר בסובלנות כרגע ולוקח את הזמן בחיפוש.

מתעניין בטרייד אין על I10 2015 PREMIUM שעד עכשיו כל הסוחרים זרקו מחירים נמוכים משמעותית מהמחירון.

והרכב שחיפשתי זה טויוטה קורולה היברידית 2019.

אשמח לעזרה ואולי אפילו טיפים ממה להזהר ואיך כדאי לפעול מול סוחרים.

תודה.

פורסם

X בשילדה יהיה גם מתיקון צבע קטן או מכה שולית ביותר.

לכן חשוב לראות אם זה במשמעות גבוהה.

חשוב לקחת לבדיקה מטעמך ולא להיסתמך על הבדיקה שלהם בלבד.

אתה יכול לעלות לפה את הבדיקה שלהם, ולראות אם כדאי בכלל להמשיך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

1. סוחר תמיד יחפש לתת לך את המחיר הנמוך ביותר על רכבך וינסה למקסם תמורה על הרכב שלו- רוצה להימלט מזה ? תמכור את הרכב שלך בשוק הפרטי ואח"כ לך עם המזומן לסוחר.

אם הרכב שלך שמור עם ק"מ נמוך,יד ראשונה/2 הוא ימכר בקלות בשוק הפרטי, אם הרכב לא שמור- בטח שהסוחר ישחט אותך שחיטה כשרה.

2. לא ממליץ לרכוש ממגרשים,שאינם אחד מאלו: טרייד אין של היבואן/חברות ליסינג מוכרות כמו אופרייטט ליס/אלדן/אלבר/

3. לגבי שילדה:  X במשמעות נמוכה- תיקון קטן/שולי, X במשמעות גבוהה- לברוח כמו מאש.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לפני 8 דקות, colauti 9 כתב:

1. סוחר תמיד יחפש לתת לך את המחיר הנמוך ביותר על רכבך וינסה למקסם תמורה על הרכב שלו- רוצה להימלט מזה ? תמכור את הרכב שלך בשוק הפרטי ואח"כ לך עם המזומן לסוחר.

אם הרכב שלך שמור עם ק"מ נמוך,יד ראשונה/2 הוא ימכר בקלות בשוק הפרטי, אם הרכב לא שמור- בטח שהסוחר ישחט אותך שחיטה כשרה.

2. לא ממליץ לרכוש ממגרשים,שאינם אחד מאלו: טרייד אין של היבואן/חברות ליסינג מוכרות כמו אופרייטט ליס/אלדן/אלבר/

3. לגבי שילדה:  X במשמעות נמוכה- תיקון קטן/שולי, X במשמעות גבוהה- לברוח כמו מאש.

הבנתי.

תודה על התגובה המפורטת.

פורסם

1. ספר הלימוד שלך. קרא בעיון, כי המבחן המעשי יהיה על רכב אמיתי.

2. הדוח של מכון הבדיקה הוא תקציר, בעיקר מסמך משפטי, ולא מפרט יותר מדי. כאשר אתה לוקח רכב לבדיקה במכון ומשלם במיטב כספך שב בשקט עם הבוחן, בלי המוכר או נציגו - ועבור איתו סעיף סעיף כדי לקבל את התמונה המפורטת.

3. לפני שאתה רוכש רכב עליך להיות בררן מאוד בבחירת המקור, להזהר מסוחרים בעלי לשון חלקלקה ולהקפיד לבדוק כל פרט. מילא אם תפסיד כמה אלפי ש"ח, רכישת הרכב הלא נכון יכולה לעלות לך בשלמות גופך. 

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...