Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אןקיי אז אני מתקרב לשנה /10000 קילומטר עם הרכב,  ואני צריך לשאול כמה דברים חשובים 

קודם כל אגיד שקניתי רכב ישירות מהחברה,  ואני מתכוון לעשות את כח הטיפולים במוסך החברה

יש לי אחריות על גיר מנוע שלדה 

בנוסף יש לי מקיף שמקנה לי החלפה של חלקים מקוריים ללא עלות 

השאלה שלי האם האחריות והמקיף מכסה את עלויות  הטיפול השנתי

האם אני צריך לשלם בכלל על טיפול אני שאני פטור מזה? 

הרכב ספארק דגם מפואר השנה

תודה לעונים ומישהו יכול להגיד לי

במידה וכן /במידה ולא מה טווח המחירים? 

ודבר חשוב נוסף זה מראה לי בצג

הדיגיטלי שנשאר לי עוד 47 אחוז עד מילוי שמן, לחכות עם זה או למלא? 

שברולט ספארק 22 

פורסם (נערך)

ביטוח לא מכסה טיפול שנתי.

קנית רכב מהחברה 0ק"מ ואצלך הוא יד2? מאיזו חברה קנית? הם מספקים גם טיפולים?

עריכה אחרונה על ידי FROGIE
פורסם

אם הטיפול קרב, אין מה למלא שמן.
הטיפול לא אמור להיות מכוסה בשום ביטוח, הביטוח זה למקרה של תאונה שבעקבותיה נדרש להחליף חלקים שניזוקו.
מה עושים בטיפול? יש לך ספרון שקיבלת עם הרכב ובו זה מפורט, דאג גם להחתים את המוסך במקום הרלבנטי בספרון- זה יעזור במכירה בעתיד.
טווח מחירים משתנה, אבל במידה ומדובר בטיפול סטנדרטי של שמן, מנסן שמן ומסנן אוויר אז 600-700 ש"ח, במידה ונדרשת החלפה של המצתים (מה שנקרא פלאגים) תוסיף עוד כ300-400 ש"ח. אבל במקום לנחש, תרים טלפון למוסך היבואן הקרוב ובקש הצעת מחיר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...