Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שריטות מחניה ומשטיפת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לפני שבועיים רכב חדש מהיבואן. לקחתי אותו אתמול לשטיפה בפעם הראשונה. אחרי השטיפה הסתכלתי עליו וראיתי שיש שריטה בדלת וגם כיפוף קל מאוד של פח הרכב באותו המקום. זה נראה כאילו זה נגרם ממישהו שפתח בכוח דלת של רכב אחר בחניה ופגע בשלי. או שאולי זה נגרם מהשטיפה? פתיחת דלת נראית לי סבירה יותר גם מבחינת מיקום וגם מבחינת איך שהשריטה נראית. גם כשקיבלתי את הרכב, הייתה שריטה דומה בדלת מהצד השני. אמרו לי לחזור כמפעיל מכונת הפוליש יהיה והם יתקנו אותה עם המכונה. אני אבקש שיתקנו גם את השריטה החדשה.

כמו כן, ראיתי שיש גם שריטה על בית המראה. זה בטוח נגרם בשטיפה. שטפתי את הרכב בשטיפה, שמקבלים בחינם עם תדלוק. משאירים את הרכב במכונה, מכניסים קוד, והמכונה שוטפת אותו לבד. מהכוח של המכונה, המראות התקפלו, ובתי המראה נשרטו, או לפחות אחד מהם.

מה עושים כדי למנוע דבר כזה בעתיד? מקפלים את המראות לפני השטיפה, אני מניח. עוד משהו? איפה לשטוף ואיפה לא? ומה לגבי מכות בחניה?

פורסם
לפני 7 דקות, traveler1 כתב:

מה עושים כדי למנוע דבר כזה בעתיד? מקפלים את המראות לפני השטיפה, אני מניח.

שטיפה ידנית, אל תתקרב למנהרות לשטיפה

• רעיון טוב! 1
פורסם

שטיפה ידנית, רצוי עצמאית.

מנהרות השטיפה האלה הן מזיק ידוע, המנע מהן. אם אתה רוצה לקחת את הרכב לניקוי על ידי בעל מקצוע חפש אחד שעובד נכון, והיה מוכן לשלם את הפרמיה.

ואין ברירה, צריך להתרגל לרעיון שהרכב פוגש בכל מיני מזיקים. פעם לשלשת ציפורים, פעם חצץ מגלגלי משאית, פעם מישהו שפותח דלת, פעם מישהו שנוגע בפגוש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תשקיע בשטיפה ידנית אך כזאת שלא מנקים עם מטאטא שגורם לשריטות שנקראות swirls.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...