Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טרייד אין/מכירת רכב לחברות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

רציתי לדעת, מה האותיות הקטנות שצריך לבדוק בעת מכירת הרכב או ביצוע טרייד אין עם מגרשים? 

דוגמת אלבר, אלדן, אוטוסנטר וכו'. 

אני בעל רכב די ישן וממש רוצה לחסוך לעצמי את הכאב ראש של לפרסם את הרכב, לקבל טלפונים, לצאת לסיבובים וכו'. 

רוצה הכל במקום, ויודע גם שיכול להיות הבדל כספי, כמובן בתקווה שלא יהיה הבדל של יותר מ5K. 

אשמח לשמוע את דעתכם בנושא כדי לדעת איך אני אמור להתקדם הלאה. 

פורסם

ממה שחוויתי בטרייד אין תשלם מחיר מלא על הרכב הנרכש ללא שום הנחה ומיקוח, לעומת זאת אם תמכור בשוק הפרטי ותבוא לקנות יהיה מרווח של מיקוח כלשהו

פורסם

טרייד-אין הוא שירותת שעולה כסף. ברכב ישן שערכהטרו אלפי שקלים בודדים ערך הרכב לטרייד יכול לפעמים להיות אפילו שלילי.

אם הרכב הוא מדגם מבוקש יתכן שתצליח לעמוד בציפיות של עצמך (אבל אז גם יהיה לך די פשוט למכור לבד)

אם מדובר בדגם לא סחיר במיוחד אן עם בלאי גבוה - יקרעו לך את הצורה.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני כשעה, zvit כתב:

טרייד-אין הוא שירותת שעולה כסף. ברכב ישן שערכהטרו אלפי שקלים בודדים ערך הרכב לטרייד יכול לפעמים להיות אפילו שלילי.

אם הרכב הוא מדגם מבוקש יתכן שתצליח לעמוד בציפיות של עצמך (אבל אז גם יהיה לך די פשוט למכור לבד)

אם מדובר בדגם לא סחיר במיוחד אן עם בלאי גבוה - יקרעו לך את הצורה.

תראה, הרכב אכן ישן, 2011.

אבל מה שכן, הוא שומר על מחירון גבוה יחסית, לפני 3 שנים(כשקניתי) היה 33 אלף, גם היום הוא באיזור ה33 אלף.

הונדה סיוויק האצ'בק.

במקרה הכי גרוע, לא יוכלו לתת לי עליו 25? אפילו 20 ואז לחפש רכב באיזור ה40/50?

פורסם (נערך)

1. אם הרכב תקין, המהלך לא יקדם אותך יותר מדי , במיוחד דרך טרייד אין בו תפסיד על הרכב שלך. מה תקנה מהם, סיוויק 2012 במצב לא ידוע?

2. סיוויק האצ'בק 2011 במצב תקין נמכר עכשיו דרך לוח יד 2 מהר מאוד ובמחיר טוב.

מה הסיבה לרצון להחליף את הרכב?

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
Just now, vladclar כתב:

1. אם הרכב תקין, המהלך לא יקדם אותך יותר מדי , במיוחד דרך טרייד אין בו תפסיד על הרכב שלך. 

2. סיוויק האצ'בק 2011 במצב תקין נמכר עכשיו דרך לוח יד 2 מהר מאוד ובמחיר טוב.

מה הסיבה לרצון להחליף את הרכב?

יש כמה סיבות אבל העיקרית שבהן זה מיצוי.

מיציתי את הרכב, בא לי לחדש. בנוסף לכל זה גם הרכב כבר מתיישן, עוד מעט צריך להתחיל להמציא אישורי גלגלים ובלמים וממש אין לי כוח לכאבי ראש האלה.

עכשיו לגבי עניין המכירה ביד2 אתה צודק לגמרי, אני יודע שאם אפרסם שם זה יטוס.

אבל לא בא לי להיכנס לכל הפרוצדורה של להיפגש עם אנשים, לתת לאנשים סיבוב על הרכב, לבדוק את הרכב, האחד לא רוצה, השני לא רוצה, 30 פגישות עד שסוגרים וזה מוציא את כל המיץ. ממש לא בא לי הכאב ראש הזה.

פורסם

יש לך עוד 4 שנים לפחות עד אישור בלמים.

לא חייבים לתת סיבוב לכל אחד.

עכשיו אין 30 פגישות, אם הרכב במצב טוב.

רכבים נחטפים לפעמים תוך שעות.

לפי התקציב החדש, 8-12 אלף₪ זה סכום לא מבוטל עבורך. אם הרכב במצב ראוי, יש לך איזה פחד לא מוסבר בצורה הגיונית לגבי המכירה העצמית. 

בטרייד אתה מוגבל רק לרכבים שנמצאים במגרש הספציפי.

שואל עוד פעם, מה חשבת לקנות במקום? 

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 1 דקה, vladclar כתב:

יש לך עוד 4 שנים לפחות עד אישור בלמים.

לא חייבים לתת סיבוב לכל אחד.

עכשיו אין 30 פגישות, אם הרכב במצב טוב.

רכבים נחטפים לפעמים תוך שעות.

לפי התקציב החדש, 8-12 אלף₪ זה סכום לא מבוטל עבורך. אם הרכב במצב ראוי, יש לך איזה פחד לא מוסבר בצורה הגיונית לגבי המכירה העצמית. 

בטרייד אתה מוגבל רק לרכבים שנמצאים במגרש הספציפי.

שואל עוד פעם, מה חשבת לקנות במקום? 

הלב רוצה את ההאצ'בק בצורה החדשה, שנתון יותר מתקדם אבל כמובן לא של השנים האחרונות.

הרכב במצב ראוי אבל עם כמה פאשלות שמורידות 2K בערך, אבל אין ספק שלקחתי בחשבון שהטרייד אין יוריד הרבה יותר מערך הרכב.

פורסם (נערך)

כבר מצאת סיוויק חדשה יותר בצורה וצבע המתאים?

אולי הכתובת בשבילך זה טרייד רשמי של מאיר ( יבואן הונדה). עומדים בסניפים שונים רכבים יד 2. או אולי בחברת "הרץ" ( גם שייכת ליבואן ).

תיזהר מהמגרשים שלא טריידים רשמיים של יבואנים. 

אני בספק שתמצא את הרכב הנחשק בחברות ליסינג כמו אלדן/ אלבר.

אולי מאזדה 3 עם מנוע 2.0 יכולה להיות עוד אופציה. אבל הרכב עוד יותר מבוקש ( ויקר מן הסתם ). 

אם אני אתה, משקיע 2000-3000₪ ברכב הנוכחי וממשיך 3-4 שנים או עד שיהיה תקציב יותר משמעותי כדי להתקדם.

ואני יותר מתחבר לצורה של 2011  מאשר 2014,  גם חיצונית וגם פנימית. 

עריכה אחרונה על ידי vladclar

פורסם

@vladclar אם מצאתי? לא חיפשתי אפילו האמת..

למאיר יש סניפים בצפון? חיפה, קריות?

אני גם חושב שלמצוא את הרכב בחברות ליסינג זו משימה על גבול הבלתי אפשרית.

פורסם (נערך)

אתן דוגמא שקרתה ממש לפני ימים בודדים... לא יודע אם מייצגת...

אבא שלי החליט להחליף את הC4 2011 שלו (רכב עם שוק גרוע בהחלט). פנה לאחת מחברות הטרייד הגדולות. מה הציעו לו? מחירון על הרכב שלו (מדהים, תגידו), אבל הרכב שהוא רצה לקחת תמורת 20K מעל המחירון המשוקלל (27% !). או במילים אחרות, זה כאילו אמרו לו "תביא את הרכב שלך בחינם וגם תשלם לנו קצת מעל המחירון על הרכב שניתן לך". 🤦‍♂️

גם אם יקנה רכב מפרטי במחירון וימכור את שלו בחצי מהמחירון הוא ייצא מורווח בכמה אלפים טובים. מניח שלמכור בחצי מהמחירון אפשר די בקלות אפילו רכב עם שוק מת. (לקנות הוא כבר הצליח טיפה מתחת למחירון. נותר לפרסם את הC4 למכירה).

עריכה אחרונה על ידי A_lex
פורסם

מה שאתה רוצה לקנות, צריך לחפש עם פינצטה בכל הארץ.

אני לגמרי חושב שבמקרה שלך כל עניין הטרייד לא רלוונטי, כי לא מדובר בדגם שיש ממנו בשפע  ( דוגמת קורולה/ איוניק).

אם יש לך אפשרות קודם לקנות ואחר כך למכור,  זה ייתן לך ניידות כדי להגיע לרכבים במקום מרוחק.

אם תמכור לפני זה במחיר טוב, כדאי אפילו לשכור רכב לתקופה עד שתמצא האצ'בק חדשה במצב שמור.

פורסם
לפני כשעה, vladclar כתב:

מה שאתה רוצה לקנות, צריך לחפש עם פינצטה בכל הארץ.

אני לגמרי חושב שבמקרה שלך כל עניין הטרייד לא רלוונטי, כי לא מדובר בדגם שיש ממנו בשפע  ( דוגמת קורולה/ איוניק).

אם יש לך אפשרות קודם לקנות ואחר כך למכור,  זה ייתן לך ניידות כדי להגיע לרכבים במקום מרוחק.

אם תמכור לפני זה במחיר טוב, כדאי אפילו לשכור רכב לתקופה עד שתמצא האצ'בק חדשה במצב שמור.

לגבי האופציה של השכרת רכב לגישור, חשוב לזכור שהמחירים בנושא הזה נכון לעכשיו ממש גבוהים -

מכונית בגודל של פיקנטו / i-20 משכירים בסביבות 300 שקל ליום, ואצל הכי זולים שיש אולי 200 שקל ליום, וגודל של קורולה עוד תוספת משמעותית מעבר לזה.

עליה שהתרחשה ממש לאחרונה בשנות הקורונה, אין לי מושג אם ומתי המחירים יחזרו למה שהיו קודם (90-140 בערך ליום לפיקנטו אוטומאטית, 130-170 בערך ליום לקורולה אוטומאטית, ובסביבות 250-300 ליום כבר היה אפשר לשכור ב.מ.וו.). 

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם

התקופה הזאת היא תזמון גרוע מאד להחלפת רכב. תמתין עם זה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...