Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לגבי ב.מ.וו 330E M-Sport

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אני דיי חדש בתחום הרכב :) , מעוניין לקנות רכב יוקרה

רציתי לקבל ייעוץ מכם לפני קניית רכב מסוג

ב.מ.וו סדרה 3  330E M-Sport הייבריד אוט' 2.0 (184 כ''ס) שנת 2021

באופן כללי האם רכבי BMW הם רכבים אמינים?

האם האחזקה ספציפית לרכב זה היא גבוהה באופן משמעותי מרכבים אחרים ? מה הוא סדר הגודל?

ידוע על תקלות מסויימות בדגמים אלו ?

בברכה והמשך יום טוב

ותודה רבה מראש לכל אחד שיכול לעזור

פורסם

שלי 2018, 0 תקלות, ביטוח יקר, טיפולים במוסך המרכזי סבירים ובלי הפתעות. אני מאוד מרוצה

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם (נערך)

תודה על המענה

כמה פלוס מינוס עולה לך הביטוח?

טיפולים בסדר גודל של כמה בשנה ?

עריכה אחרונה על ידי ihab.i
פורסם

דגם 2021 זה g20 דגם חדש לגמרי. ביטוח יותר יקר אך גם כן מאד אמין ומאד חסכוני בדלק ואם ביצועים מצויינים.  רכב מאד מומלץ. לגבי ביטוח אתה יכול לברר אצל סוכן שלך

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

אשמח לשמוע ממי שמחזיק את הרכב הזה היום במשך כמה שנים איך ההתרשמות שלכם מהאמינות שלו ועלות האחזקה באופן כללי?

טיפול קטן/בינוני/גדול תקלות נפוצות וסדר גודל של העלות השנתית. 

בגדול חולם הרבה זמן על סדרה 3 והדגם ההיברידי נראה מדהים. רוצה לקנות דור 7 מודל 20/21.

אני מנסה להבין לאיזה תיק אני נכנס, אנשים אומרים ש-bmw לא כל כך אמינים וגרמו לי להתלבט אם חכם ללכת על משהו כזה או לרדת קצת מהעץ.

אשמח לתובנות עדכניות בשנת 2025 ובפרט למי שמחזיק רכב כזה דור 7.

עריכה אחרונה על ידי avicohh
פורסם

במוסך המרכזי בפ"ת הטיפולים לא זולים. המחיר כולל קפה טעים, קוראסונים, חדר המתנה מרווח, שטיפה בסיום הטיפול  ויחס אישי. במוסך בימר בבת-ים פחות מפואר אך מקצועי מאוד וזול ב30-50 אחוז. הרכב שלי חזק יחסית וכיף לנהיגה.  יש לו 250 כ"ס (ולא מה שציינת 184 כ"ס). הסוללה ההיברידית פוחתת ככל שהשנים חולפות ודורשת החלפה/שיפוץ. זה יכול לעלות לא מעט. בלאי טבעי יש כמו בכל רכב, אם מקפידים על טיפול בזמן אז אין הפתעות. הרכב משדר יוקרה למרות שהוא כבר לא יקר כל כך כמשומש. אני ממליץ לקנות  אבל זה מחייב בדיקה רצינית במוסך שמבין ברכב ולפני הכל רציפות טיפולים ובזמן.

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...