Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאסאט 2005 1.8T קוד תקלה 17887

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברכב הנ'ל  נדלקת לי נורת שמן מנוע באדום מהבהב מדי פעם בדקתי עם מכשיר   וקיבלתי קוד תקלה 17887

איפסתי מספר פעמים והתקלה חוזרת שוב 

יש שמן מנוע מלא  , לא מצאתי את קוד התקלה ומשמעותו , האם מישהו יודע פירוש הקוד?

אשמח להתיחסותכם

פורסם (נערך)

לחץ שמן נמוך , או בוצה או משאבת שמן גמורה או שתיהן, לך למוסך דחוף ותפרק קרטר שמן, אם נקי תחליף משאבת שמן, לפני שהקרנק יתחיל לדפוק..

עריכה אחרונה על ידי אסף22
  • רעיון טוב! 1
פורסם

היי

זה לא קורה כל הזמן ונורת שמן אדומה מהבהבת, איך זה קשור לקוד התקלה? 17887

והאים כדאי להכניס חומר ניקוי לשמן ולהחליף , אולי ינקה את המשאבה במידה והיא מלוכלכת

פורסם

בתקלת לחץ שמן הנורה בלוח שעונים באה והולכת ושהנורה בלוח דולקת קבוע זה הגיע לשלב של נזק בלתי הפיך למנוע.

לך למוסך מהר ואל תנסה תוספים כי עלות התיקון היא עלות הרכב בהמשך .

יפרקו קרטר ינקו , יבדקו לחץ שמן עם שעון ייעודי / בדיקת חיישנים/ חיוט חשמל. עדיף לשלם כמה שקלים ואולי מאות בודדות ולא לזרוק את הרכב לפירוק

פורסם
בתאריך 5.6.2022 בשעה 22:22, המצליח כתב:

היי

זה לא קורה כל הזמן ונורת שמן אדומה מהבהבת, איך זה קשור לקוד התקלה? 17887

והאים כדאי להכניס חומר ניקוי לשמן ולהחליף , אולי ינקה את המשאבה במידה והיא מלוכלכת

מה שאתה מתאר קרה לי בפאסאט יותר חדשה, אצלי זה היה חיישן לחץ שמן (אצלי יש 2, חיישן לחץ שמן נמוך וגבוהה), תבדוק שהחיישן מחובר כמו שצריך, רוב הסיכויים שהחיישן לא בסדר, יכול להיות שזה מה שהחברה אמרו פה, אבל את זה הייתי בודק ראשון, יכול להיות גם שיש לך לחץ נמוך\גבולי כתוצאה מPCV גמור, זאת מחלה ידועה ברכבים האלה.

אצלי גם פתחו קרטר שמן ובדקו אם יש בוצה, אבל בגלל שאני מחליף שמן תדיר ומשתמש רק בקסטרול אדג' ידעתי שאין מצב וזה מיותר לפתוח קרטר.

בהצלחה.

Detailer.gif
  • תוכן חדש...