Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בחניה ליד הבית שלי טסלה כזאת, עם דלת פתוחה לרווחה, והנהג לא בסביבה. 

האם יש דרך להשיג את הבעלים? אולי קבוצת וואטסאפ/פייסבוק של בעלי טסלה? 

טסלה כחולה-סגולה שנמצאת עכשיו בבאר שבע. לצערי אין לי מספר, שכחתי לצלם. 

פורסם

נסה להתקשר למוקד העירוני, קרוב לודאי שהם יתקשרו אליו.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בטסלה אי אפשר פשוט לסגור את הדלת?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 27 דקות, yulianx כתב:

בטסלה אי אפשר פשוט לסגור את הדלת?

רק האקרים מנוסים יכולים לסגור דלת של טסלה בלי מפתח.

• מצחיק 4

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 4 שעות, davemustaine87 כתב:

יש בחניה ליד הבית שלי טסלה כזאת, עם דלת פתוחה לרווחה, והנהג לא בסביבה. 

הזכרת לי עכשיו את התוכנית Bait Car, תודה על הנוסטלגיה 

• אהבתי 2
פורסם

לפני 10 שנים שהייתי סטודנט, חזרתי מבילוי לילי ונתקלתי בטויוטה אוונסיס חדשה שהמפתח שלה נשכח בדלת.

התקשרתי למשטאה ששלחה ניידת, השוטרים מצאו שבעלת הרכב גרה בוילה הסמוכה ליד, דפקו אצלה בדלת, בעלת הבית שהיתה בהתחלה בשוק למה שוטרים דופקים אצלה ב-3 לפנות בוקר, קיבלה מהם את המפתחות והודתה לי על כך.

מפה לשם הסתבר שהיא ובעלת הדירה שלי גם חברות טובות מאוד, מה שתרם לי ליחסים עם בעלת הדירה.

• מעניין 1
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לא הבנתי מה הבעיה, יותר מפעם אחת מצאתי רכבים שהושארו עם דלת פתוחה (וגם לי יצא לשכוח פעם). וידאתי שאין איש ברכב והמפתח לא נראה לעין, וסגרתי אותה.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אני פעם פעם שכחתי דלת פתוחה,

עובר אורח צלצל למשטרה וזו עדכנה אותי,

ואני יצאתי מהבית לסגור את הדלת.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

בפעם הבאה פשוט טטרוק את הדלת וזהו. מרכב חכם כמו טסלה הייתי מצפה שכבר יודיע לבעלים דרך האפליקציה שהדלת פתוחה.

אני התקשרתי למשטרה בגלל רכב עומד בגשם שוטף עם חלון פתוח, וגם ליד הבית של ההורים שלי טנדר של קב"ט או רבש"צ הושאר עם חלון פתוח לצד המדרכה ובתוך הרכב היו מכשיר קשר ו- M16...

בחניון של המשרד הושאר תא מטען פתוח פעמיים, באותו רכב, ע"י אותה נהגת. פשוט טרקתי.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 6 שעות, ArikB כתב:

וגם ליד הבית של ההורים שלי טנדר של קב"ט או רבש"צ הושאר עם חלון פתוח לצד המדרכה ובתוך הרכב היו מכשיר קשר ו- M16...

הייתי מחרים לו את רשיון הנשק באותו הרגע

לפני 6 שעות, רבקה mrgyrbqh55 כתב:

או אולי שייסגר לבד, אחרי ש'יקלוט' שהוא פתוח יותר מדי זמן

אין מנוע חשמלי כזה (בטסלה, למעט כנפי שחף), למיטב ידיעתי.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
בתאריך 15.5.2022 בשעה 09:31, רבקה mrgyrbqh55 כתב:

או אולי שייסגר לבד, אחרי ש'יקלוט' שהוא פתוח יותר מדי זמן

הטסלה שולחת התראה לטלפון אחרי 10 דקות אם הבגאז', הדלת או החלונות נשארו פתוחים, אלא אם מבטלים את האופציה או שהוא הפעיל להתעלם מזה כשהרכב ליד הבית.

בתאריך 15.5.2022 בשעה 16:13, tinoki כתב:

אין מנוע חשמלי כזה (בטסלה, למעט כנפי שחף), למיטב ידיעתי

אני חושב שב x החדש גם הדלתות הקדמיות חשמליות, אבל אני לא בטוח שניתן לסגור מרחוק.

• תוכן חדש...