Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MG, ג'ילי או איוויז?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רואה המון אנשים שמתחברים לג'ילי יותר, לא מצליח להבין מה הם רואים. 

MG בטיחותית, מרווח גחון גדול יותר, עם גג פנורמי נפתח ונראית לא פחות מאובזרת.

מה אני מפספס?

שאלת בונוס - אניאק או איוניק ומה בכלל היתרון שלהם על הסיניות מלבד הגודל והשם?

שאלת בונוס 2 - נסיעה בחשמלית זה אומר לא להגיע ל 120 - 130? היום זה די סטנרטי בכביש 6.

פורסם (נערך)
לפני 14 שעות, gild כתב:

מה אני מפספס?

יבואן יותר טוב (מנחש).

באופן כללי מבין השלישייה:

1. Mg

2. אייוייז

3. ג'ילי

לפני 14 שעות, gild כתב:

שאלת בונוס - אניאק או איוניק ומה בכלל היתרון שלהם על הסיניות מלבד הגודל והשם?

הג'ילי וה mg הם לא תחרות לנ"ל בשום אופן.

לגבי האייוייז, נהגתי נהיגה קצרה בלבד ואני חייב לציין שהוא מרגיש קצת פחות אפוי בהתנהגות (יותר רגיש לסיבובים) ובמולטימדיה, אבל בהחלט לא מצדיק את 33 אלף הפרש מלבד הציון הפחות טוב שלו במבחני ריסוק וכמו שאמרת, מיתוג.

לפני 14 שעות, gild כתב:

שאלת בונוס 2 - נסיעה בחשמלית זה אומר לא להגיע ל 120 - 130? היום זה די סטנרטי בכביש 6.

אין בעיה כל עוד אתה לא מבצע נסיעה ארוכה שאתה צריך את הטווח. אבל הג'יפונים מאוד רגישים למהירות והטווח שלהם מתקצר במהירויות גבוהות בצורה דרסטית לפי מבחנים בחו"ל . טסלה עדיפה לשימושים כאלו.

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
פורסם (נערך)
לפני 17 שעות, gild כתב:

מה הבעיה להגיע ל 120-130? בחלק מהרכבים רשום במפרט שיש הגבלת מהירות אבל זה יותר לכיוון 150-160.

הרכב יותר בזבזני בשיוט כזה בניגוד לבעירה פנימית שיותר בזבזני בפקקים. תבחר רכב עם טווח שמתאים לאופי השימוש שלך.

עריכה אחרונה על ידי galbh
פורסם

נסיעה ב 120 +

כאשר אני מדבר עם נציגים הם מציינים את ירידת הטווח המשמעותית וחלק מציינים גם את הבידוד רעשים, נוחות נסיעה שנפגעת וכו'.

לפני 4 שעות, Uri-G כתב:

הג'ילי וה mg הם לא תחרות לנ"ל בשום אופן.

תוכל להרחיב? 

ומבינהם, מי עדיפה ולמה?

פורסם
לפני 36 דקות, gild כתב:

נסיעה ב 120 +

כאשר אני מדבר עם נציגים הם מציינים את ירידת הטווח המשמעותית וחלק מציינים גם את הבידוד רעשים, נוחות נסיעה שנפגעת וכו'.

בידוד רעשים ונוחות נסיעה זה תלוי רכב.. אין חוק שכל רכב חשמלי לא נעים לנסיעה במהירות גבוהה.

הייתי מוודא שהרכב הנבחר עם טווח *אמיתי* שמתאים לאופי הנסיעה.

פורסם

אני לא נהג שודים, אבל בכביש 6, בכביש 1, לא חריג שאגיע ל 120 וגם 130.

מרגיש די המהירות הממוצעת. 

אופי הנהיגה הוא בהתאם לכביש. 

אני לא מזגג לצורך העניין

פורסם (נערך)

אני עם טסלה ואין שום בעיה במהירויות שרשמת. מן הסתם שומעים יותר רעשי רוח ורעשים מהצמיגים מאשר ב 30 קמ"ש.

תעשה נסיעות מבחן.

עריכה אחרונה על ידי galbh
פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, gild כתב:

תוכל להרחיב? 

ומבינהם, מי עדיפה ולמה?

הן קטנות משמעותית ואמורות להיות נחותות בנוחות ואיכות החומרים. בין שתיהן ה  mg עדיפה משמעותית מאחר והיא נבחנה במבחני ריסוק מערביים וקיבלה 5*. הג'ילי לא נבחנה בשום מבחן רישמי חוץ מהמבחן שנמצא בראש של אנשי המכירות של הרכב שמפמפמים על מבחן נטול עדויות.

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
פורסם

ג'ילי גיאמטרי C הוא דגם מסגמנט גבוה יותר לעומת MG ZS EV. הוא ארוך ורחב מה-MG, ובעיקר מציע בסיס גלגלים ארוך ב-12 ס"מ. זה משפיע מאוד על המרווח בתא הנוסעים וגם על התנהגות הכביש ונוחות הנסיעה. הוא גם מאובזר ממש טוב ומציע רמת ביצוע טובה מאוד על הכביש, וכל זה במחיר שנמוך מה-ZS עם הטווח הארוך. מרווח גחון גדול יותר הוא לא באמת שיקול עבור רוב הלקוחות וגם הגג הפנורמי. 

סעיף הבטיחות הוא באמת נקודה משמעותית לחובתו של הג'ילי ואני לא יודע איך הייתי מרגיש לגבי זה אם הוא היה על הכוונת שלי. לפי הדיווחים על זמני ההמתנה נראה שלרוב הרוכשים הפוטנציאליים זה פחות מפריע.

לגבי איוניק 5 ואניאק. גם כאן מדובר בהבדלי סגמנטים כששניהם מסגמנט גבוה יותר. הם מציעים מידות חיצוניות גדולות יותר ומרווח פנימי נדיב במיוחד. תאי הנוסעים איכותיים יותר באופן משמעותי. שניהם מבוססים על פלטפורמה ייעודית לרכב חשמלי שמאפשרת למקם את המנוע ומארז הסוללות באופן שמשפיע מאוד על נוחות הנסיעה והתנהגות הכביש וזה מורגש מאוד כשנוסעים בהן. מעבר לכך מדובר בדגמי מאוד מושקעים של יצרניות מרכז שדה לעומת דגמים פחות מוכרים של יצרנים סינים קטנים, גם זה נכנס לחשבון כשמגיעים לתמחור. נסיעת מבחן באחד מהם ואתה תבין מה גורם לפערי המחיר והמיצוב.

• אהבתי 1
פורסם

תודה mike808, הזמנתי בנתיים את האיוניק ואת mg וקבעתי נסיעת מבחן. 

נראה מתי יגיעו. 

פורסם
בתאריך 15.3.2022 בשעה 21:42, gild כתב:

לא מבין למה לא.

פורסם
לפני 5 שעות, galbh כתב:

הן לא באותה ליגה. מבין שתיהן הייתי לוקח איוניק5 בלי לחשוב פעמיים

50,000 ש״ח זה משהו שגורם לי לחשוב פעמים.

אבל גם הלב שלי נוטה לכיוון האיוניק גם אל מול האניאק וגם אל מול ה mg . 

לפני 4 שעות, robertf כתב:

לא מבין למה לא.

כי ממה שאני קורא מאוד מפחידים שבסיעה ״במהירויות גבוהות״ יש פגיעה משמעותית בבידוד רעשים, נוחות נסיעה וירידת טווח נסיעה דרמטית. 

נראה שהרבה מאלו שרכשו את הרכב מאמצים איזה מודל של מיצוי טווח מקסימלי ונהיגה חסכנית במיוחד. שזה הופך לסוג של אידיאל ומטרה. 

פורסם

קל בחשבון ש-MG הוציאו ממש לפני חצי שעה הודעה לעיתונות על עיכובים במסירות.*

אני לא יודע אם זה משפיע על כולם או רק על לקוחות שכבר הזמינו ושההזמנות שנפתחות עכשיו מספיק רחוקות כדי לא להיות מושפעות מזה. אבל קח את זה בחשבון ותברר את הנושא לפני שאתה שורף זמן על נסיעת מבחן.

על שאר האפשרויות ארחיב מאוחר יותר כשאסיים לאכול. רק רציתי לציין את נושא עיכובים.

*עיכבים ו/או זמני אספקה ארוכים יש אצל כולם, אז יכול להיות בכלל שגם עם העיכובים של MG הם עדיין "במשחק".

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תוכן חדש...