Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הגיע הזמן? הוא מדבר על זה כבר שנתיים וחצי. 

זה גם חלק מ"תוכנית הניצחון" שלו.

להצתרף לנאטו ואז לתקוף כולם את הרוסים כדי להחזיר את השטחים. עכשיו הוא מוכן להחזיר את השטחים "במועד מאוחר יותר".

האיחוד לא מאוד רוצה את אוקראינה, נאטו לא מאוד רוצים את אוקראינה בינתיים. 

זאת הצהרה חסרת כול ערך או כוונה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

לא עקבתי אחרי התכניות של זלנסקי בנושא, אבל זה חלומות חסרי אחיזה במציאות, במידה וזה התכנית שלו.

ראשית, אף מנהיג מערבי נורמלי לא יחתום עכשיו על צירוף אוקראינה לנאטו, ויסתכן במלחמה נגד הרוסים. מקסימום הם יתנו "ערבויות", שלא שוות את הנייר עליו הן כתובות.

שנית, אם אם נניח ויצרפו את אוקראינה לנאטו, באיזו דרך קסומה.

מישהו באמת רואה חיילי נאטו על אדמת אוקראינה, במקרה של חידוש הלחימה מול רוסיה, או מפציצים גרמנים/צרפתים מפילים פצצות על חיילים רוסים או על אדמת רוסיה?

אני אמרתי גם מלכתחילה שלאוקראינה אין שום סיכוי לנצח במלחמה הזאת. 

זלנסקי יכול היה להגיע להסכם הפסקת אש שנתיים קודם, רק עם קצת יותר שטח ומינוס עשרות אלפי חיילים הרוגים.

ובכל מקרה, לדעתי הוא יעוף מהכיסא שלו מאוד מהר (ואולי גם מאוקראינה), ברגע שתיגמר המלחמה ויערכו בחירות.

פורסם
לפני 4 שעות, gadik6 כתב:

לא עקבתי אחרי התכניות של זלנסקי בנושא, אבל זה חלומות חסרי אחיזה במציאות, במידה וזה התכנית שלו.

חבל מאוד, זה חלק מלהיות מעודכן בנושא.

לפני 4 שעות, garicho כתב:

חשבתי שכחלק מהאמנה יש איסור צירוף מדינה עם סכסוך גבול פעיל/במצב מלחמה?

מילא זה, לא כול כך רוצים אותם שם, והוא רוצה שיצרפו אותו כדי שנאטו יצאו נגד רוסיה לכבוש חזרה את השטחים. זה לא יקרה. 

אם היו רוצים אותם, היה אפשר להתעלם ולשנות את החוקים...

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
בתאריך 30.11.2024 בשעה 12:24, David32 כתב:

מה הגיע הזמן? הוא מדבר על זה כבר שנתיים וחצי. 

לא נכון, זלנסקי מעולם לא דיבר על השארת השטחים שנכבשו על ידי רוסיה בידיים שלה.

בתאריך 30.11.2024 בשעה 12:24, David32 כתב:

להצתרף לנאטו ואז לתקוף כולם את הרוסים כדי להחזיר את השטחים

הוא בפירוש אמר לעצור את השלב החם ואת השטחים שנכבשו להחזיר בדרכים דיפלומטיות, לא במלחמה.

איך שלא תסובב את זה מדובר פה על שינוי כיוון משמעותי. האם מספיק משמעותי בשביל להביא לסיום המלחמה? כנראה שלא, אבל זה שלב בכיוון הנכון.

עריכה אחרונה על ידי Ooga
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תשמע, לטעון שפוטין מדבר קרוב לאיך שביידן הסנילי מדבר... פוטין מדבר יותר טוב מביידן וטראמפ ואני אגיד שגם מביבי. בינתיים, הוא, או הכפיל שלו, הרבה יותר חריפים מאלה שציינתי.

צריך לראות את כול מה שהוא אמר, אני ממה שאני מבין הקונטקסט היה שהאורשניק נשק שלא ניתן ליירט ואם החברה בארהב לא מאמינים לו אפשר לבדוק את זה.

- By lifting money bags

פורסם

אני מתייחס למה הוא אומר ולא ליכולות התיאטרליות שלו. חייב להיות דביל לגמרי כדי להגיד מה שהוא אמר.

פורסם
לפני 3 שעות, mikyl כתב:

אני מתייחס למה הוא אומר ולא ליכולות התיאטרליות שלו. חייב להיות דביל לגמרי כדי להגיד מה שהוא אמר.

למה דביל?

הקשבת למקור של מה שהוא אמר? קראת בכתבה? 

סך הכול אמר - בטוחים שזה נמר מנייר? שימו את המערכות הגנה שלכם על מטרה ואנחנו ניתן בה עם הטיל ונראה. שנינו נלמד מהתוצאה. 

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

השפילה

השפילה, מי ישמע. האוקראינים מזמן הורידו גם S300 וגם S400.

ובסוריה... הייתה בסוריה התנגדות?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 16 שעות, avngas כתב:

או בעל ביצים גדולות.

ביצים בראש במקום המוח.

לפני 15 שעות, יובל .מ. כתב:

אל תשכחו שישראל השפילה את מערכות ההגנה הרוסיות באיראן ובסוריה והם מחפשים כל הזמן איך להחזיר את הכבוד. 

לא חושב שבאיראן וסוריה היו S-400. ולא חושב שסורים השתמשו ב-S300.

לפני 14 שעות, David32 כתב:

למה דביל?

הקשבת למקור של מה שהוא אמר? קראת בכתבה? 

בטח שקראתי.

לפני 14 שעות, David32 כתב:

סך הכול אמר - בטוחים שזה נמר מנייר? שימו את המערכות הגנה שלכם על מטרה ואנחנו ניתן בה עם הטיל ונראה. שנינו נלמד מהתוצאה. 

דיבורים שמתאימים לארס מפגר בן 18, לא לראש מעצמה גרעינית.

פורסם (נערך)

עד לפני כמה שבועות רוסיה החזיקה בבסיס חמיימים בסוריה מערכת s400 . המורדים הגיעו לטווח ארטלריה לבסיס והרוסים נכנסו ללחץ. הם הגיעו להסכם עם המורדים ופינו אותה ראשונה עם המפלה של אסד (יש תמונות ברשת מסוריה של משאית 92N6E שנוסעת בטור ארוך של רק״מ מתפנה). הם צריכים אותה חזרה בבית  כי שם הטילים החדשים של אוקראינה חיסלו להם מערכת s400 בבסיס חה״א קאלינו שברוסיה. הבסיס קרוב לגבול האוקראיני (יחסית). בסיס שסופג פגיעות באופן קבוע אבל בעיקר מכטב״מים .

אני מצטרף להערכה שמכירות המערכת הזו נפלו לאור ביצועיה במלחמה.

לגבי דו קרב של טילים היפרסוניים : אין לרוסים או לאמרקאים מערכת יירוט לטילים שכאלה. חלקם מהטילים ההיפרסוניים מגיעים למאך 20. זה קרב אבוד מראש.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

המשאית שנצפתה בגבול סוריה טורקיה לא נמצאת שם סתם . s400 לא הופעלה נגד חה״א הישראלי כי היה הסכם שבשתיקה בין שתי המדינות . היו הבנות בין פוטין לישראל וזה חסך מבוכה לשני הצדדים.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...